Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 324842 views

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

Deci 'feelingul' meu era corect...
Asa de mult imi place atunci cand fiecare contribuie cu ce stie mai bine intr-o arie multidisciplinara ca aceasta pe care ne cantonam...
Asta nu inseamna ca nu am avea dreptul (Doamne fer...) sa ne dam cu parerea despre absolut orice se discuta pe aici...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului becs

rosetti61 wrote:
Sper ca in statiile noi si in special cea de pe pasaj sa nu mai agate tablitele clasice si sa conceapa ceva mai modern - mai ales in statia de sus, unde vor trebui indicate directiile de mers traseul liniilor si legaturile cu celelalte mijloace de pe pe Grivita si Dinicu Golescu, metrou.
Strada Fluviului va mai avea autobuze dupa refacerea zonei de la Basarab?
Stalpii si planseele podului vor ramane la culoarea naturala a betonului sau li se va da cu o acoperire care sa reziste la intemperii (darele de rugina si mizerie nu arata prea frumos)? Oricum, vor apare afise si "zmangaleli" care o sa-i dea o nota de culoare :D

statia de sus o sa fie acoperita cu sticla din cate stiu ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului smokeone

Eu la meteo ma uit pe un site pe care se uita si pilotii cand sunt acasa,acesta este site-ul:   http://romanian.wunderground.com/global/RO.html

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Azi dimineata se turna asfalt dela plevnei/giulesti spre basarb, pe partea dreapta :-). Nu cred ca au ajuns cu fundatia in dinicu golescu, dar vin din urma cu asfaltul pana cam unde incepe hobanatul, presupun.
Linia de tramvai pe V milea era complet betonata, asteapta asfaltul si terminarea bretelei din dreapta rampei, care si ea parea destul de avansata.
La fel si cea de pe giulesti, doar cam 1 m asa la capatul dinspre grant nu avea turnat betonul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Am trecut eu prin zona si se lucra destul de intens la portiunea de linie lipsa de sub podul grozavesti si au turnat beton pe toata portiunea de langa rampa de coborare pe milea.nu stiu cum se numeste strada aceea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Cezarescu Economu.
Activeaza Roads in Google Earth si o sa vezi numele strazilor.

shoppy wrote:
Cezarescu Economu.

Ok. Mersi  mult.

Ceva noutati la podul hobanat? Am ajuns la 40?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

mindmasster wrote:
shoppy wrote:
Cezarescu Economu.

Ok. Mersi  mult.

Ceva noutati la podul hobanat? Am ajuns la 40?

Probabil la 38, va zic diseara cand ma intorc.

Utilizator anonim wrote:
Probabil la 38, va zic diseara cand ma intorc.

Marian, te-as ruga daca ai cum sa faci o poza in zona Orhideelor/Dinicu golescu. Nu imi dau seama deloc pana unde au ajuns cu betonul/asfaltul dinspre Plevnei.  Nici cu sinele de tramvai.... tu zici ca vor reusi pana in decembrie sa uneasca linia cu cea de pe pe Dinicu golescu?
Nu mai retin nici daca se va reface capatul de linie de la Basarab, imi poate aminti cineva?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Costin

In decembrie se uneste strada cu Dinicu Golescu, nu si linia de tramvai. Da, capatul de la Basarab se reface, dar nu au miscat absolut nimic in zona si de aceea linia de tramvai de sub hobanat nu poate fi gata in decembrie.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Linii in zona IDM - Dinicu Golescu vor incepe sa apara la sfarsitul acestei luni si in decembrie, momentan toata lumea e axata pe punerea in functiune a tramvaielor intre Militari si Giulesti.

OK, mersi de raspunsuri. Totusi niste poze din zona ar fi foarte misto, practic e singura zona unde se lucreaza masiv la sol si sunt diferente majore de la o zi la alta.

elloyy wrote:
OK, mersi de raspunsuri. Totusi niste poze din zona ar fi foarte misto, practic e singura zona unde se lucreaza masiv la sol si sunt diferente majore de la o zi la alta.

Da sunt poze din zona in reportajul de pe 14 Noiembrie .

mindmasster wrote:
Da sunt poze din zona in reportajul de pe 14 Noiembrie .

se intampla multe in zona aia :-). aseara era asfalt cat puteam eu sa vad din intersectie spre hobanat de exemplu (pe dreapta, ca pe partea cu idm-ul lucreaza doar la fundatia de beton). nu m-a lasat paznicul sa intru sa vad pana unde e asfalt....

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433534 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”