Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 696409 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Inaltime traversa: 241mm (http://www.travertec.ro/ro/track-to-the ... -de-beton/ ca exemplificare)
Inaltime sina: 130mm (http://1.bp.blogspot.com/_cbqm1p3Iac0/S ... ina_40.jpg - sine sunt de multe feluri, dar asta e un estimat bun)

DAR - nu stim daca se vor pune traverse (oricum exemplul meu e traversa pentru prisma de balast - ma indoiesc ca vom avea asa ceva pe pod).
In fine, ca sa ducem la capat calculul, in conditiile astea un  peron de ~25cm (cat e un peron normal de tramvai in Bucuresti relativ la sine inglobate in asfalt) + 39cm (cat e suma inaltimilor de mai sus, de la tablier pana la ciuperca sinei), adica un peron inalt de 64cm, arata fezabil daca ne uitam si pe poze. Zic si eu, calcul super empiric si bazat doar pe masuratori 'din ochi'. Si cam seamana (tot din ochi) cu ce e la Basarab.

EDIT: Uite si la Basarab, scoasa dintr-un cab view (https://youtu.be/DuvYEhThes4)
joanta.JPG (166.47 KB; downloaded 4499 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

La 41 pe Grant nu este nici o joanta( https://youtu.be/LPtFnHXjiDk?t=11m31s ), pe Basarab si Saligny o fi joanta pentru ca este tablier metalic, oricum, nu cred sa fie vreo problema daca, chiar se vrea tramvai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Structura de rezistenta pentru tramvai exista, altfel nu s-ar fi obosit cu aruncarea grinzilor de pe mijloc, iar pe plansele vechi chiar exista zona pentru pietoni. Cand/daca se va vrea, cu siguranta se va putea introduce o banda dedicata de RATB (fie ea si sub forma de linie de tramvai). Partea tehnica de care vorbiti voi aici... e interesant dar astea-s detalii zic eu ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Dom' Tibi, nu ne incanti cu un reportaj de final de an? Poate ca au terminat de montat balustrada dinspre Hateganu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Incerc duminica sa arunc un ochi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

Salut,

Unde gasesc si eu puz ul? Ma intereseaza continuarea dupa pod. A aparut ceva informatii despre contiuarea strapungerii?
Sunt interesat de un teren care este la maxim 100m de capatul asfaltat si nu stiu daca nu cumva se va largi drumul pe terenul din anunt.

Aici: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=281&t=3108#p144526

Dar PUZ-ul se refera strict la portiunea aflata in lucru.

Nu exisita nimic clar si oficial despre largiea str. I.Hateganu pana in Vitan-Barzesti.
Si nu exista nici fonduri prevazute in bugetul pe 2018.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

Multumesc de ajutor. Ma gandeam eu ca nu e stabilit inca traseul devreme ce nu am mai auzit nici o discutie despre. Strada actuala, daca e sa se largeasca cred ca vor mai fi adaugati vreo 15m, iar pe partea cu romstalul mai mult de 3-4 m nu pot sa extinda.
Astept sa vad ce scrie in certificatul de urbanism.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nu  cumpăra terenul până nu este ceva cât de cât sigur. Acolo sunt nisipuri mișcătoare.

@laurashgeo,
Vezi ca in proiectul de buget al PMB apare urmatoarea prevedere:

"Supralargire Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu - intersectia Vitan Barzesti etapa a II a - continuarea proiectului aflat in acest moment in executie. Buget propus SF - 140.000 euro."

Deci abia dupa finalizarea acestu SF vom sti ce vor sa faca pe str. I.Hateganu...

Nu am uitat sa trec pe acolo, dar situatia este fix cea de saptamana trecuta - doar zapada s-a topit in mod natural...

TibiV wrote:
Dar (aproape) singurele noutati sunt ca au reaparut doi paznici patrupezi (simpatici) si unul biped (antipatic)...
In afara de asta nici un semn de viata...

Aceiasi trei paznici - nici nu a meritat sa scot aparatul din buzunar... :(
Oare asteapta echinoctiul de primavara ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Sunt curios ce explicatie are colegul @Sorin62 pentru situatia de aici. Probabil ne va spune ca nu merita bagat niciun ban in acest proiect pana ce constructorul nu reloca linia de inalta tensiune. Dar oare constructorul trebuie sa faca asta? Si ce se intampla cu zonele unde exista front de lucru?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Este ca la Ciurel, primaria este multumita iar lucrarile sunt in grafic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Probabil o sa ajungem si noi precum chinezii cu orase nou construite fara niciun locuitor. Sunt o multime de investitii blocate in tara asta din diverse cauze sau nefolositoare din start.
Parcuri, sali de sport in comune, stadioane pe care cresc copaci etc.
Liniile nu vor fi mutate prea curand... Deci posibil sa avem doar trafic pietonal, va fi un fel de Váci utca a Bucurestilor.

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”