MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Stiri despre proiect

1310 posts, 627212 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 94

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect andrei11

Dristor 2, Jiului, Grivița.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Da, nu au stalpi, insa acelea sunt niste simple "cutii de chibrit" :) . Titan este unicat, in schimb.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Si V.I. e tot rectangulara, doar finisajul e pe curb.

Re: Stiri despre proiect orex

Cred ca cu totii asteptam decizia pe fond a dosarului nr. 47824/3/2017, ce este estimata a avea loc in 26.03.2018, potrivit portal.just.ro, pentru a vedea care este verdictul, judecatorilor TMB, in speta "sistemul de semnalizare al M5".  
PS
Pe acest considerent, se adauga alte trei luni de intarziere, in care proiectul nu a avansat decat scolastic!

N-au de ce să se grăbească că n-au trenuri.
A, da, uitasem și trebuie precizat, trenurile astea nu se găsesc la Obor în spate la tarabe. Unii de la metrou ( care oricum NU circulă cu el ) sunt convins că  așa își închipuiau, se duc într-o sâmbătă dimineața în Obor și cumpără niște trenuri.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Ba ar trebui grabita solutionarea ca sa stim ce mecanisme de macaz vor fi achizitionate si sa putem monolitiza calea de rulare pe zona aparatelor de cale...

Voi știți, ușor, ușor îmi piere cheful de M 5 / Dr. Taberei.
E ca și cu Petrică cu Lupul. Știu că la un moment dat Lupul chiar va veni, dar nu mai am interes să-l aștept.

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect ClaudiuL

Amuzante discutiile astea, nu sunt trenuri, nu sunt macaze dar nimeni nu se plange ca nu sunt finalizate lucrarile la structura. In spatele catorva procente se pot ascunde luni bune de lucru :twisted:

Probleme la structură sunt numai la Râu.
Dar Râul nu e pe drumul critic, se poate deschide Racordul și fără Râu.

Re: Stiri despre proiect Florinds

Din ce citisem tot pe aici, trebuie facuta receptia, care se face si pentru Râu...

Nici pasajul rutier de la Piața Sudului NU este recepționat și se circulă prin el... ;)
Guru, în 25 Decembrie 2017 despre Pasajul Sudului
subway guru wrote:
Fara receptie la terminarea lucrarilor ???...Cât de naiv ar trebui sa fii ???

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect ClaudiuL

Vazand ce se intampla pe la autostrazi + OLAF m-ar mira sa fie vreo deschidere fara receptie 100%. Eu credeam ca M5 merge pina la RD.  :lol:

La DT nu mai este nimic de turnat ? Accese 18%. Nu trebuie sa fie macar 25% sa aiba lumea pe unde intra ? De fapt metroul poate sa treaca prin statie fara sa opreasca daca nu este gata.  Uraaa. Am scos-o de pe drumul critic  :popa:

Drumul critic este cumva echivalent cu merge si asa ?

Re: Stiri despre proiect icee

Raul Doamnei este un apendic.

Se poate lua decizia de a inaugura magistrala 5 cu statia RD nefinalizata...  :popa:

Re: Stiri despre proiect t530

La DT avem 2 accesuri gata (Acces C si D) pe partea cu parcul.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 94

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”