Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 324850 views

Go to page:  1  ... 130 131 132 133 134 135 136  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului 3mil

Canalele cand se ridica si ele la nivel? :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Pai daca au terminat craterul de la Giulesti cu Orhideelor, tot in asfaltul proaspat turnat, logic ca s-au mutat in alta parte :lol: .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului chriss

cos wrote:
Pentru cei care se bucurau ca e foarte bun asfaltul de pe strazile si bretelele adiacente pasajului... Azi Apa Nova sapa cu drag si spor la un mare crater pe breteaua de pe Titulescu, sens spre Grivita. De parca mai poti spune ceva cand vezi asfalul vechi de nici doua luni, pus gramada in mormane de bolovani...

Oameni buni nu ati inteles nici acum ca bataia de joc este la rang de virtute in aceasta tara!! :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

Ce fain ca puneti poze si la "discutii"..Voi veni mai des aici.Eu sunt convins ca pana in martie vor fi asfaltate si toate trotuarele din zona.
Acum vine greul cu hobanele lungi. Sa vedem cate vor realiza pe saptamana...Vremea tine inca cu constructorii

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Azi s-a ajuns la teaca 36 si lucrau la hobana 35.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Modelele gfs arata o inasprire a vremi ,vine iarna,dupa 23-24 noiembrie,pana atunci se va mai racori!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Nu prea conteaza cat se racoreste avand in vedere ca in decembrie se anunta temperaturi de pana la 10-15 grade maxime  :twisted: . Sa nu ploua/ninga prea mult si sa nu bata vantul.
Estimez finalizarea montarii hobanelor pe 13 decembrie  :mrgreen:

• darknight
  • Posted:
  •  

Desi nu vreau sa ma risc ,o sa spun ceva ,pe la sfarsitul luni inceputul lui decembrie este posibil sa avem strat de zapada,nu consitent dar sa fie! Repet este posibi! Nu si sigur

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Parca iarna venea dupa data de 17 noiembrie .Acum vad ca si in decembrie vor fi 15 grade. Ce se intampla cu iarna aia cea mai grea pe era eu o sustineam?

• darknight
  • Posted:
  •  

Mai asteapta o sa vezi ,si dupa data de 17 vor reveni temperaturile la normal pentru ca ce este acum este o anomalie :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

Banuiesc ca darknight e mai pe 'felie' cu meteorologia (am eu asa un 'feeling'). Daca da, poate ne tine el la curent cu prognozele... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

subway guru wrote:
Banuiesc ca darknight e mai pe 'felie' cu meteorologia (am eu asa un 'feeling'). Daca da, poate ne tine el la curent cu prognozele... ;)

Pe www.inmh.ro este cam cea mai buna prognoza . Acum darknight nu stiu de unde ia aceste informatii . Poate lucreaza la meteo ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

INMH e excelent pentru prognoze pe termen scurt (3zile).
Cine stie sa 'sape' pe la ei prin site gaseste si date 'live' de la meteoradar.
Pentru prognoza pe 7zile va recomand prognozele de la Universitatea din Basel www.meteoblue.ch

• darknight
  • Posted:
  •  

Da si eu recomand inmh ,meteoblue,free meteo,eu prognozele le iau de pe modele direct gfs ,ecmwf mai folosesc si cele de scurta durata direct de la satelit,in general prefer surse directe ,sateliti si modele. Inmh este de asemena buna de urmarit . O sa incerc sa mai va spun pentru viitor cand citesc noile modele ,repet  ce spun eu este pur orientativ.  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 130 131 132 133 134 135 136  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433534 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”