Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5183 posts, 1454243 views

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 371

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente andrei11

Cum [BIP] [BIP]  [BIP]   :twisted:  :twisted:  :twisted: mama lor de ziariști profesioniști un pieton să fie lovit de tramvaiul 21 înpasajul Obor. Minte creață de om școlit la fără frecvență. Inclusiv examenul l-a luat la fără frecvență. Școala de înalt standard capitalist.

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

Poate e stire veche de cand circulau tramvaiele prin pasaj, ante metrou. :lol: bine ca nu l-a lovit in piata Obor sau in magazinul Obor. Sunt multe lucruri cu brandul Obor in zona aia. Oricare te poate lovi. Buna stirea si la sa radem.

Re: Accidente / incidente shoppy

O fi deraiat un tramvai si o fi cazut in pasajul pietonal.

Puss in Boots wrote:
Poate e stire veche de cand circulau tramvaiele prin pasaj, ante metrou.

Da, o fi circulat 21 pe linia lui 24,26,27. Că 24,26,27 circulau prin pasaj.  :bere:

Stiu ca 21 nu a mers prin pasaj.

Mi-am dat seama, dar sunt mulți tineri care nu știu.  ;)  :bere:

Re: Accidente / incidente dany

Se pare ca 4713 a fost implicat astazi la pranz intr-un accident frontal cu un Peugeot, rezultand avarierea partii stanga fata a autobuzului.
Sursa : Info trafic Bucuresti si Ilfov, filmulet postat de un membru.

Re: Accidente / incidente alliens

Azi vagonul 4017,de pe linia 10, a lovit din spate o duba pe bulevardul Vasile Milea aproape de statia Grozavesti. Bizonul cu duba a intrat pe linia de tramvai calcand linia continua  iar dupa vreo 150 de metri a incercat sa reintre  pe banda a doua, si neavand loc a franat brusc pe linia de tramvai...din nefericire a scapat ieftin, doar cu tabla putin indoita si farul spart, in timp ce tramvaiul nu  avea nici o urma vizibila

Re: Accidente / incidente TudorSt

Șoseaua Viilor e blocată în acest moment după ce tramvaiul #191 a lovit o mașină în stația Ștefan Hepiteș.

Re: Accidente / incidente survola

Cam neatenți vatmanii ăștia!

Pe ce traseu circula masina? :lol:

Re: Accidente / incidente Robert24

No comment... S-a dus la pascut!

4354.jpg (282.42 KB; downloaded 2454 times)

Re: Accidente / incidente Victor92

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 371

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433246 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”