Topic: Reacție rapidă - declarațiile MT privind M6
11 posts, 6862 views- Costin
-
Posted:
-
Reacție rapidă - declarațiile MT privind M6
Costin
Enormitatile dlui Stroe relativ la M6, intr-o comparatie cu realitatile de pe santierele M4 si M5. Trimis la MT, Guvern si presa. Sa fie primit
Enormitatile dlui Stroe relativ la M6, intr-o comparatie cu realitatile de pe santierele M4 si M5. Trimis la MT, Guvern si presa. Sa fie primit
pdv_m6_dec2017.pdf
pdv_m6_dec2017.pdf (175.44 KB; downloaded 893 times)
- Robert24
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Reactie rapida - declaratiile MT privind M6
Costin
Ne-au dat mai departe...
Ne-au dat mai departe...
img-103135814 - 00006.pdf
img-103135814 - 00006.pdf (422.08 KB; downloaded 400 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cu stima, DIRECTOR ?!
Le este si rusine sa-si puna numele pe documente...
Cu stima, DIRECTOR ?!
Le este si rusine sa-si puna numele pe documente...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Rupti de realitate... am primit si raspunsul final.
Rupti de realitate... am primit si raspunsul final.
petitii - 2018-01-23-122812.pdf
petitii - 2018-01-23-122812.pdf (240.63 KB; downloaded 520 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Un limbaj de lemn desăvârșit. Pardon, am uitat cum se numește în capitalism...Comuniștii ar fi murit de ciudă la un astfel de răspuns.
Un limbaj de lemn desăvârșit. Pardon, am uitat cum se numește în capitalism...Comuniștii ar fi murit de ciudă la un astfel de răspuns.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Este deosebit de bun acest limbaj de lemn pentru ca ne confirma faptul ca termenul de 48 de luni este asumat oficial de minister, nu e doar declaratie la TV. Mie asta mi se pare extraordinar.
Este deosebit de bun acest limbaj de lemn pentru ca ne confirma faptul ca termenul de 48 de luni este asumat oficial de minister, nu e doar declaratie la TV. Mie asta mi se pare extraordinar.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Mda. Termen confirmat de un ministru care din ce inteleg ii se pregateste plecarea din guvern.
Mda. Termen confirmat de un ministru care din ce inteleg ii se pregateste plecarea din guvern.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Dimpotriva, e asumat de institutie, nu de o persoana, asta conteaza. Care vine dupa Stroe are cartoful fierbinte deja in mana
Dimpotriva, e asumat de institutie, nu de o persoana, asta conteaza. Care vine dupa Stroe are cartoful fierbinte deja in mana
- survola
-
Posted:
-
survola
Dar nu există vreo răspundere față de acest termen. Vor zice precum cei de la CFR: în funcție de alocările de la bugetul de stat, conform strategiei de guvernare.
Dar nu există vreo răspundere față de acest termen. Vor zice precum cei de la CFR: în funcție de alocările de la bugetul de stat, conform strategiei de guvernare.
- Costin
-
Posted:
-
Home page
•
Parent forum:
Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”
•
Choose destination