Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535419 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

cica 87 cu totul ... undeva pe hotnews.ro parca am vazut asta

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus aztec

87 case pare mult. Poate 87 proprietati sau proprietari, unde pot fi mai multi pe aceasi casa/imobil

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus bogdan10

aztec wrote:
87 case pare mult. Poate 87 proprietati sau proprietari, unde pot fi mai multi pe aceasi casa/imobil

Banuiesc ca este vorba de tot traseul acestei artere, nu doar de zona Buzesti - Berzei!

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dominatrix

bogdan10 wrote:
aztec wrote:

Banuiesc ca este vorba de tot traseul acestei artere, nu doar de zona Buzesti - Berzei!
Ca sa eliminam orice banuieli, lista imobilelor a mai fost publicata pe forum aici. Acolo apar 81 de imobile. Daca intr-adevar e vorba de 87, probabil ca restul fusesera deja expropriate la momentul elaborarii acelei hotarari.

Si da, se pare ca e vorba numai de exproprierile din zona Buzesti-Berzei. Strapungerea pe Uranus nu cred ca e inca "in carti".

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dominatrix

Citat din articolul postat de Nightwolf aici
Piata Victoriei se va lega de Piata Cosbuc. Astfel se va ridica un nou pasaj peste Dambovita, iar un tunel va trece pe sub catedrala Mantuirii Neamului, pentru care primaria a cerut deja binecuvantarea Patriarhului.
in primul rand, cum naiba sa treaca pe sub catedrala, cand aia o sa fie mai incolo, spre Puisor?
In al 2'lea rand, nu inteleg de ce trebuie sa binecuvanteze popii lucrarile de infrastructura.
In al 3'lea rand, de ce s-a renuntat la solutia supraterana?
In al 4'lea rand, daca se reface trama stradala, se reface si linia de tramvai sau la catedrala se va veni fie numai pe jos, fie cu limuzina de lux pentru cine isi permite?

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia sss

Stai c-au mai varsat una tare: cica se face o maxima-am spus maxima- artera Nord-Sud  :shock:  :shock:  :shock:  din P-ta Boc pana-n Alexandriei, cu 3 ( trei ) benzi pe sens si linie dubla ( nu, nu simpla ) de tramvai... Bine ca nu fac ziaristii sosele, deja Berceanu e savant in domeniu...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia cornel001

pai existau deja niste schite pe aici, si aveau 3 benzi per sens + tramvai, desi parca pe unele tronsoane erau 2 ?

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Grigore

sss wrote:
Stai c-au mai varsat una tare: cica se face o maxima-am spus maxima- artera Nord-Sud  :shock:  :shock:  :shock:  din P-ta Boc pana-n Alexandriei, cu 3 ( trei ) benzi pe sens si linie dubla ( nu, nu simpla ) de tramvai... Bine ca nu fac ziaristii sosele, deja Berceanu e savant in domeniu...

Pardon, autostrada! Asa zice Gandul....

GAC wrote:
Dar daca termina de demolat pana la sfarsitul anului, e posibil sa se respecte termenul.
La fel si pe Berzei, daca s-ar apuca serios de demolari...
Daca ce scrie pe panourile alea e adevarat, termenul de finalizare este 4 mai 2012, tocmai bine inainte de alegeri. Ramane de vazut daca se va respecta. Dar cum ramane cu strapungerea spre Uranus si tunelul de sub Catedrala Mânuirii Banului, daca e sa credem ce scrie presa? Ca partea asta sigur nu va fi gata pana atunci (daca va fi vreodata).

Mie mi se pare foarte interesant ca in mass-media se tot repeta aproape obsesiv chestia cu legarea Pietei Victoriei cu Palatul Parlamentului. Pai scopul acestei noi "poteci" este sa devina bulevard de lux pentru bo(c)ii neamului sau sa creeze cu adevarat o noua "axa N-S"?

Am observat ca de strapungerea pana la Chirigiu nu se vorbeste decat la modul vag, desi si acolo e nevoie de exproprieri (mai ales pe strada Uranus si Calea Rahovei, de la intersectia str. Uranus/str. Gheorgheni pana la Chirigiu), desi cred ca zona aia ar fi mai usor de rezolvat daca s-ar demola zidul fostei vami decat casele de vizavi, locuite si ele in general de minoritari cu prea mult pigment melanic. Pana la urma cu portiunea asta cum ramane?

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Mircea G

Dominatrix wrote:
Am observat ca de strapungerea pana la Chirigiu nu se vorbeste decat la modul vag

Ai observat bine ! Se vorbeste in draci de palat , dar nimic de subtraversare si bucata 13 Septembrie / Chirigiu  . Parerea mea este ca nici nu se va face ...
De fapt , daca se dorea o axa N-S , se discuta de toata bucata de la Sebastian / Trafic Greu / Chirigiu / 13 Septembrie .... toata aceasta posibila artera putea fi modernizata , latita , corectata , fara multa bataie de cap .

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia flobir

Goldmund wrote:
@flobir,
vad ca locuiesti in Stuttgart sau cunosti orasul:
linia lui 13 este in lucru,ca si cea lui 15-toate liniile la care se lucreaza acum vor fi in tunel!Deci "tamvaiul"-care nu exista in Stuttgart(spune te rog,ce asemanare este intre tram."metrou usor 41 din Bucuresti si U6 din Stuttgart?)

Goldmund, uitasem de discuţia asta, care s-a întins pe mai multe topice :)
Comparaţia între 41 şi U6 este la fel precum comparaţia între naţionalele de fotbal ale României şi Germaniei: ambele joacă fotbal şi niciuna nu a cîştigat ultimul mondial. :) Asemănările se opresc însă aici. :)€

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

mindmasster wrote:
Parca au turnat beton in groapa aia . De aici asa se vede . E adevarat sau e doar apa ?

Ar fi frumos sa fie beton, era toata armatura aia scufundata in apa si putea ca naiba.  :evil:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia mindmasster

Parca au turnat beton in groapa aia . De aici asa se vede . E adevarat sau e doar apa ?

Am mutat mesajul aici  :D

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463924 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”