Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5183 posts, 1454166 views

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 371

📖 Pagination options
  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

neb1 wrote:
Ieri pe Soseaua Giurgiului,vatmanul ar fi suferit niste convulsii si nu a mai reusit sa opreasca tramvaiul pret de 3 statii.Am inteles ca un calator a reusit sa opreasca tramvaiul si sa cheme politie,ambulanta ,etc. Stire preluata de pe un grup de trafic.
Dacă a reușit să oprească tramvaiul, înseamnă că era Tatra, altfel cum a intrat în cabină?

Re: Accidente / incidente rosetti61

Ca si la V3A, pe geam/fortat usa cabinei din salon. La metrou e mai greu ca ai separatie plina si nu ai de unde sti ce se petrece in cabina, dar acolo nu-si permit sa dezactiveze sistemele, plus ca si si lumea e constienta ca e inutil sa faci vreo bravura acolo (doar mai sunt curiosi sa vada ce se ascunde sub trapa de la fiecare usa unde e robinetul de anulare si atat). Pe sus, ai tras semnalul, ai deblocat/fortat usa si pe aci ti-e drumul, vatmanul/soferul ramane masca, se scarpina ganditor si ce poate sa mai faca e sa reseteze blocarea..

Re: Accidente / incidente georgica2704

La această oră liniile 102 si 232 circula pe Emil Racovița - Piața Sudului  apoi traseu normal Olteniței - Vitan Bârzești pentru 102 Olteniței Brâncoveanu pentru 232. Cauza un stâlp doborât de la un accident.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sss

neb1 wrote:
Nu stiu de ce ti se pare gluma de 1 aprilie ?
Au mai fost cazuri. GOOGLE.RO si uite ce gasesti
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-21176455-tramvai-scapat-sub-control-timisoara-dupa-vatmanul-lesinat.htm

Nu imi pot imagina tramvaiul mergand singur 3 ( trei ) statii pe Giurgiului, in stirea de la Timisoara e vorba de cateva zeci de metri...

Re: Accidente / incidente shoppy

Al naibii tramvai a prins toate semafoarele pe verde pe distanta la 3 statii, pai asta conduce mai bine ca mine.

Re: Accidente / incidente ByOnu

Accident cu un pieton in seara asta pe Liviu Rebranu. Acesta a traversat ilegal la mall si a fost lovit de tramvai. TREBUIE facuta o trecere de pietoni acolo.

Re: Accidente / incidente andrei11

Supra / subterană. Nu la nivel, vor fi și mai multe accidente pieton / auto.

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

La Sudului sunt si unii tot pe la suprafata trec.... Tine si de educatie si de cat de mult iti pasa de tine :)

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Astăzi pe la ora 15:40 în zona Șerban Vodă/Cuțitul de Argint, autobuzul 4888 era oprit în urma unui accident cu un autoturism cu număr roșu. Era și o mașină de poliție acolo.

Re: Accidente / incidente nathalael

In seara aceasta, in jurul orei 19:00, #4288 aflat pe linia 220 a fost implicat intr-un incident pe Str. Luica, pe sensul spre Rahova, in zona Str. Rosiori. Din ce am aflat de la martori se pare ca un taxi i-a taiat calea si in urma franei bruste o fetita s-a dezechilibrat si a fost ranita. Din reactiile medicilor si ale unei femei care statea pe langa ambulanta, avand o gecuta in mana(probabil era mama), nu cred sa fi patit ceva grav. Autobuzele si toate masiniele care circulau pe acel sens erau redirectionate pe Str. Rosiori.

Re: Accidente / incidente ikarus13

Am aflat eu de la sofer ca a avut 3 persoane ranite in autobuz. Cam nasol...

1) Călătorii sunt obligați să se asigure în timpul mersului.
2) Ce înseamnă <<rănite >>  :?:
Societatea capitalistă a hiperbolizat anumite aspecte, ducându-le la o exagerare patologică / grotească / de prost gust.
De mai multe ori în decursul vieții mi s-a întâmplat și mie să prind o frânare violentă a "mijlocului de transport în comun". O  lovitură cauzată de proptirea mea într-o bară verticală / într-un scaun / etc s-a trerminat cu o mică / superficială lovitură, durere care s-a estompat total în următoarele 2 minute. Acum trebuie să chemăm SMURDUL  / Poliția /  evident televiziunile de scandal, să trimitem în secunda doi știrea pe Facebook, că altfel nu ne simțim bine.
Deci ce înseamnă 3 persoane rănite ? De la început << atacurile de panică >> le eliminăm, ele țin de patologicul persoanei respective, nu de o situație într-adevăr la limită care chiar să-ți declanșeze atacul de panică. Vai dragă, a frânat autobuzul violent, ce m-am panicat, dragă, dă știrea imediat pe facebook, poate-mi dă și mie cineva un like . :twisted:

Re: Accidente / incidente ikarus13

Maini rupte din cate am inteles..

Adică așa ceva ? Că numai așa ceva se încadrează la mâini rupte. Restul e ceea ce am spus eu mai sus.
12-25-2017 5-11-14 PM.jpg (9.66 KB; downloaded 3021 times)

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 371

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433246 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”