Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
5414 posts, 1762009 views
📖 Pagination options
-
- Calaretul
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
Calaretul
Mententata lasa de dorit la Autobaza Titan . Autobuzul 4637 , fiind turat in linia 243 , din pacate nu are niciun bec pe pozitie faza functional , dar nici pe spate doar cele de gabarit...
Mententata lasa de dorit la Autobaza Titan . Autobuzul 4637 , fiind turat in linia 243 , din pacate nu are niciun bec pe pozitie faza functional , dar nici pe spate doar cele de gabarit...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
4917 - despre care s-a mentionat ca a revenit recent dupa ani buni.
4917 - Linia 117 - Piata Sfanta Vineri

4917 - despre care s-a mentionat ca a revenit recent dupa ani buni.
4917 - Linia 117 - Piata Sfanta Vineri

- CA 205
-
Posted:
-
CA 205
Linia 117 nu mergea parca pana la "Cartier Confort Urban"? S-a schimbat cumva traseul sau autobuzul nu are afisajul actualizat?
Linia 117 nu mergea parca pana la "Cartier Confort Urban"? S-a schimbat cumva traseul sau autobuzul nu are afisajul actualizat?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
117 tot timpul a întors pe str Bacău și tot timpul a avut afisajul cu "Cartier Sălaj".
117 tot timpul a întors pe str Bacău și tot timpul a avut afisajul cu "Cartier Sălaj".
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
De la Nordului a fost reparat #6266, acesta fiind defect câteva luni. În principal a avut probleme la cutia de viteze.
De la Nordului a fost reparat #6266, acesta fiind defect câteva luni. În principal a avut probleme la cutia de viteze.
- GPS
-
Posted:
-
- dany
-
Posted:
-
dany
Astăzi am avut ocazia de a trece pe la autobaza Titan și am reușit sa arunc un ochi peste turația de luna aceasta in care am avut ocazia de a le zări pe 4163, 4188 și 4804, doar acestea sărindu-mi in ochi.4163 este turat in 311 ca și 4804, iar 4188 in 223
Astăzi am avut ocazia de a trece pe la autobaza Titan și am reușit sa arunc un ochi peste turația de luna aceasta in care am avut ocazia de a le zări pe 4163, 4188 și 4804, doar acestea sărindu-mi in ochi.4163 este turat in 311 ca și 4804, iar 4188 in 223
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si atunci cum de nu le-am vazut? Chiar asa sa-mi fi scapat, nu pot sa cred
Si atunci cum de nu le-am vazut? Chiar asa sa-mi fi scapat, nu pot sa cred
- dany
-
Posted:
-
dany
Nu știu sa iti spun, și eu am rămas uimit sa apăra in turatie și sa nu le fi văzut
Nu știu sa iti spun, și eu am rămas uimit sa apăra in turatie și sa nu le fi văzut
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
In turatie apar si masinile defecte, iar turatia se face pe sofer nu pe masina.
In turatie apar si masinile defecte, iar turatia se face pe sofer nu pe masina.
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
4918 - despre ca a punctat GPS ca a revenit recent - in aceasta noapte (25/26 Decembrie 2017), pe linia N106.
4918 - Linia N106 - Piata Unirii

4918 - despre ca a punctat GPS ca a revenit recent - in aceasta noapte (25/26 Decembrie 2017), pe linia N106.
4918 - Linia N106 - Piata Unirii

- alliens
-
Posted:
-
alliens
Exista vreo informatie cate din cele circa 350 de autobuze defecte de care vorbea Firea la un moment dat au fost reparate si reintroduse in circulatie ?
Exista vreo informatie cate din cele circa 350 de autobuze defecte de care vorbea Firea la un moment dat au fost reparate si reintroduse in circulatie ?
📖 Pagination options