MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1877 posts, 543045 views

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 135

📖 Pagination options
Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Adrian Rosca

Proiect de Ordin al ministrului transporturilor privind aprobarea introducerea în oferta tarifară a Metrorex S.A. a titlurilor comune de transport pentru transportul cu metroul și R.A.T.B.:

Ținând seama de Acordul de principiu privind oferta tarifară integrată pentru sistemul de transport public din Municipiul București semnat de Primarul General al Municipiul București, doamna Gabriela FIREA și de Ministrul Transporturilor, domnul Felix STROE în data de 29 noiembrie 2017,
În temeiul  prevederilor art. 5, alin. (4) din Hotărârea de Guvern nr. 21/2015 privind organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor, cu modificările și completările ulterioare,

Emite următorul ORDIN

Art. 1. - Se aprobă tarifele de călătorie cu metroul, prevăzute în Anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

ANEXA

Titlu de călătorie                                                                                                                                            Tarif (lei)
Bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex)                                                                    5,00
Bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex)    34,00
Abonament de o zi (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex)                                                                    17,00

* Decontarea se va face la  vânzare iar valoarea suportului contactless se va încasa de către emitentul cardului comercializat (Metrorex / RATB).
* Titlurile prevăzute mai sus acceptă ultima validare cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite (60 min.) şi permit călătoria până la capătul liniei la R.A.T.B. sau până la ieşirea din staţie de la Metrorex S.A.
* Abonamentul de o zi valabil pe liniile R.A.T.B. şi Metrorex S.A. permite un număr nelimitat de validări, atât la R.A.T.B., cât şi la Metrorex S.A., are valabilitate 24 ore începând cu ora şi minutul la care se face prima validare şi permite călătoria până la capătul liniei la R.A.T.B. sau până la ieşirea din staţie de la Metrorex S.A.

http://mt.gov.ro/web14/transparenta-dec ... 12017dtf-2

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Celestin Draganescu

5 lei? Sunt idioti.

Poate daca se mareste costul per calatorie la RATB...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces survola

La Tineretului o poartă de acces e complet blocată si stinsă (numărul 8).
In schimb sunt funcționale 2 din cele 3 noi automate de cartele.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ZOLI

In sfirsit, s-a redus semnificativ numarul de cazuri de "cardus captivus".   :roll:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

Ce le-ati facut ? Le-ati dat vreun "medicament" ?  :lol:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces abc_XC

ZOLI wrote:
BodoMinea wrote:
Sunt foarte curios ce „vrăjitorie” se va implementa: se va atașa un cititor extern (similar celui bancar de dinainte de porți) vechilor turnicheți (cu validator verde ex Basarab M4/Grivița), sau se va face o implementare software validatoarelor roșii (stil 1 Dec - AS) și modelelor mai noi, sau o combinație a ambelor soluții... sau ceva complet diferit.  

Mult mai simplu. O sa vezi in curind, daca nu cumva se vede deja in citeva statii.

La statia Jiului,(unde sunt porti vechi), erau 2 porti cu cititor de card BCR. Apoi, un cititor de card a disparut si a aparut un validator portocaliu model RATB, dar a fost vizibil doar o zi, apoi fiind acoperit cu un sac. Asta e surpriza :?:

abc_XC wrote:
La statia Jiului,(unde sunt porti vechi), erau 2 porti cu cititor de card BCR. Apoi, un cititor de card a disparut si a aparut un validator portocaliu model RATB, dar a fost vizibil doar o zi, apoi fiind acoperit cu un sac. Asta e surpriza :?:

Yep.

sab wrote:
Ce le-ati facut ? Le-ati dat vreun "medicament" ?  :lol:

De data asta nu a fost nevoie de "medicament".
A fost suficient sa aflam cauza...  :idea:
Am vazut si eu cum arata o cartela recuperata din reader-ul magnetic: cam umeda...   :lol:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces punmeister

abc_XC wrote:

Si la GdN2 era un validator similar cu cel SAT al RATB acoperit cu un sac.

punmeister wrote:
Si la GdN2 era un validator similar cu cel SAT al RATB acoperit cu un sac.

Se ia un validator portocaliu (model RATB), se pune un sac deasupra, apoi cu bagheta magica: "hokus-pokus Metrorexus"... et voilà: Metrorex compatibility mode.    
:lol:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces CA 205

Am o intrebare: validatorul montat la statia Jiului este identic cu cele de la ratb sau doar seamana?

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces misterr

Adică nu am păstrat degeaba cardul Activ pe care am abonamentul la metrou?

misterr wrote:
Adică nu am păstrat degeaba cardul Activ pe care am abonamentul la metrou?

Titlurile de calatorie acceptate pe contactless sint cele deja mentionate cu o pagina in urma.
Asta in prima faza. Ce-o fi mai departe...  :popa:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

ZOLI wrote:
A fost suficient sa aflam cauza...  :idea:
Am vazut si eu cum arata o cartela recuperata din reader-ul magnetic: cam umeda...   :lol:

Si cum s-a rezolvat? Le-ati dotat cu "foehn"? :)
Sau tine doar de calator, in ce conditii pastreaza cartela?

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 135

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”