MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5579 posts, 1225482 views

Go to page:  1  ... 243 244 245 246 247 248 249  ... 399

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect punmeister

Printre colegii care circula zilnic cu M2-ul ma numar si eu...

Re: Stiri despre proiect George

Dar tu nu ești dintre cei care cred să se termină lumea cu magistrala pe care circulă ei  ;)

Re: Stiri despre proiect andrei11

Fizic nu au cum să inaugureze M 5 în 2018.
Chiar și fără stațiile Râul Doamnei ( Dr. Taberei ) / Valea Argeșului.

Re: Stiri despre proiect ByOnu

Fara benzi unice de autobuz pe axa N-S si triplarea parcului circulant, la propriu, nu vad fezabila inchiderea M2, nici macar partiala. Eventual sa apara si o linie suplimentara care sa dubleze efectiv M2 la suprafata, dar asta abia dupa sosirea lotului de 400.

Re: Stiri despre proiect punmeister

Pana la eventuala inaugurare a lui M5 poate se rezolva si aceste probleme legate de RATB/PMB.
M2 daca trece la modernizare e clar ca nu trebuie inchis complet, ci pe tronsoane.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Am observat din ce in ce mai des in ultima vreme ca metrourile merg cu doi mecanici, din care unul iese sa vada daca s-au inchis usile.
Care este treaba? Avem excedent de personal?

Re: Discutii diverse despre Metrorex Puss in Boots

Poate e training in curs pentru M5 :D Sau JAF-urile au ajuns la stadiu de IVA, si acolo se merge cu doi mecanici.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Eu am vazut pe M1/M3.

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Pana acuma ori era training ori daca trebuia sa mearga un cunoscut de-al mecanicului de la o statie la alta atunci il lua in cabina sa mai stea si ei la o bucata de vorba, dar daca spuneti ca verifica la fiecare statie daca s-au inchis usile atunci o fi altceva, o fi fost o problema la un tren sau iar au reusit sa plece cu unu taras si sa-l bage in spital.

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Aproape sigur se școlesc mecanici noi. Treaba asta am văzut-o și la IVA, erau câte trei mecanici / cabină.

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Ce se face cu linia aia din tunelul dintre AVL-AVI? Ca de doua saptamani e limitarea de viteza.

Re: Discutii diverse despre Metrorex Costin

Am eu un feeling ca nu linia e problema acolo...

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

S-au efectuat niste lucrari la calea de rulare, s-au si incheiat intre timp, restrictie temporara trecatoare...
Don’t worry, be happy!...ca e de bine nu de rau...
:bere:

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

@guru
Eu abia astept sa vad calea de rulare tip Feste Fahrbahn (adica ce va fi folosit pe M5) pe M2 cand trece la modernizare  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 243 244 245 246 247 248 249  ... 399

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435192 posts in 5424 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”