Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216486 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 204 205 206 207 208 209 210  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Lasa ca si la Basarab au facut cort, au bagat aeroterme si au suprabetonat tablierul metalic iarna, cred ca au dat 10.000euro doar pe curentul la aeroterme, deci nu ar fi o premiera.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_atanasiu

inca doua segmente au fost puse pe pozitie astazi; traversarea peste Virtutii nu este usoara. Atata timp cat nu exista cap de pod langa benzinarie nu se poate face nimic. Sunt si firele de la tramvai. Eu tot nu m-am lamurit daca
in mijlocul intersectiei se va face un pilon. Cine are informatii il rog sa ne spuna.

Langa LukOil lipseste o pila, teoretic s-au turnat coloanele, deci minim inca 3 turnari, deci minim 1 luna din momentul in care se apuca de lucru, sa nu-mi spuna ca pun tablierul metalic pe reazemuri temporare si dupaia toarna pila.

Scuze, dar sunt prea multe conditii care trebuie sa se intruneasca. Ma refer la pila de langa benzinarie

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

shoppy wrote:
Lasa ca si la Basarab au facut cort, au bagat aeroterme si au suprabetonat tablierul metalic iarna, cred ca au dat 10.000euro doar pe curentul la aeroterme, deci nu ar fi o premiera.

Da, dar de atunci s-a scumpitara corentu’
:mrgreen:

Au sapat o groapa paralel cu soseaua linga benzinaria lukoil.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Cred ca a ramas singura lucrare mare in Bucuresti in acest moment si madam Firea isi bate joc de ea

Pe scurt, firea : "s-a taiat finantarea la jumate dar s-a platit totul, ceva pod-nod-bretele-ce_vreti_voi este gata 85-90-95-cat_vreti_voi_la_suta, suntem in grafic, terminam la primavara".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Imposibil sa fie gata in primavara 2018. Ma intreb cine mai crede asemenea dobitocenii. Abia cand o sa avem tablierul complet pana la Lukoil de atunci daca totul merge bine mai avem 6 luni

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

De fapt stirea e corecta.
Podul peste Dambovita va fi gata...probabil/posibil,...peste sosea/linia 41 NU.

Ba e tot nodul, ba e doar podul, ba sunt doar bretelele, in primavara aflam ca suntem in grafic si terminam la vara, si la vara la toamna, si dupaia ca e ca la Basarab doar structura de rezistenta, de circulat la anu, alalaltu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

Nu inteleg de ce se accepta un primar care minte incontinuu.
Cine are un istoric al declaratiilor lui Firea?
Din ce imi aduc aminte, a spus ca va fi gata in vara 2017, apoi ca in noiembrie 15 vor fi gata podul peste Virtutii si nodul, etc, etc.
Nu inteleg de ce nimeni nu este revoltat, dar cand spun revoltat, sa se vada si pe forum aici, dar chair sa iasa si in fata primariei cu un banner "Gata cu minciuna dna Firea!", or something like this...
Practic, toti cei din cartierul Militari nu pot avea in caz de urgenta o ambulanta sa ii duca la Spitatlul de Urgente, sau la cel Municipal, sau acces la urgente (pompieri, politie, salvare) pentru ca nu se mai poate circula pe bdul fostul Armata Poporului actualul Vasile Milea care este trunchiul de acces al cartierului, deci nu se poate accesa nimic alteceva in cartier. Sunt oameni care mor din cauza lipsei de infrastructura. Si nimeni nu zice nimic la modul serios, la modul responsabil, la adresa dnei Firea...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Podul / nodul fără penetrație nu va rezolva absolut nimic. Va aduce trafic și mai mult în proximele intersecții semaforizate din Militari / Crângași.

Go to page:  1  ... 204 205 206 207 208 209 210  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”