MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 448022 views

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 132

📖 Pagination options
Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces cris_m

ByOnu wrote:
Coada la Romana (gura coloane) la orele de varf este pana la jumatatea scarilor spre suprafata. Se sta minute bune, dar bune rau. Traiasca 381 si pejosul.

Ai incercat si intrarea cealalta? Eu azi am avut mai devreme de drum, coada la intrarea dinspre coloane era cam pana la usi, la cealalta liber...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces punmeister

Pai e normal ca la coloane sa fie aglomeratie in raport cu accesul de la KFC pentru ca vin cei de la ASE. La cea de la KFC vin in general cei de la Scoala Centrala, Liceul George Calinescu (adica unde invat eu  :mrgreen:) etc.
Am prins eu odata aglomeratia cand au inceput cei de la ASE cursurile, de atunci am zis sa nu mai fac greseala asta  :D

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ByOnu

Nu are doar legatura cu asta, ci cu configuratia acceselor. La KFC ai triplu numar de porti.

Se va rezolva odata cu noul pasaj pietonal, speram. Daca vor face proiectul cu cap si CU ceva deranj pt trafic.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces cris_m

Ziceam asa de amorul artei, ca nu depasim in multe situatii spiritul de turma... :roll:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces subway guru

ByOnu wrote:
Nu are doar legatura cu asta, ci cu configuratia acceselor. La KFC ai triplu numar de porti.

Se va rezolva odata cu noul pasaj pietonal, speram. Daca vor face proiectul cu cap si CU ceva deranj pt trafic.

Care???
:popa:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces andrei11

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, în şedinţa de vineri, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construcţia unui pasaj pietonal subteran la Piaţa Romană, ceea ce înseamnă că municipalitatea va putea demara procedurile pentru construirea acestuia, informează Mediafax.
Primăria Capitalei intenţionează să construiască, în Piaţa Romană, un pasaj pietonal subteran, care se reducă numărul trecerilor de pietoni de la suprafaţă şi să facă legătura cu staţia de metrou. Autorul proiectului, arhitectul Alexandru Beldiman, a prezentat, în martie, în cadrul unei dezbateri publice la Primăria Capitalei, o serie de modificări care vor fi aduse pieţei prin construirea pasajului subteran asemănător celui de la Universitate, cu scări pietonale şi rulante, dar şi cu lifturi pentru persoanele cu dizabilităţi, şi cu spaţii comerciale, unde ar putea fi mutate şi tarabele din zonă. Pasajul subteran va avea o suprafaţă de 5.600 de metri pătraţi, din care 550 de metri pătraţi vor reprezenta spaţii comerciale.

Articolul cu poze, cu simulări video, cu tot tacâmul a apărut în anul 2006.
Nu pun linkul pentru că e clar că nu mai e de actualitate.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ByOnu

Cam asa arata proiectul in 2013. Pasajul ar da direct in vestibul.
Hotnews
image-2013-03-8-14376432-41-pasajul-pietonal-piata-romana-plan-subsol.jpg (50.17 KB; downloaded 1750 times)

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces TibiV

Unul dintre putinele proiecte care chiar ar merita deranjul enorm provocat in trafic...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces GPS

GPS wrote:
Au fost montate automatele la APP, momentan au folie si sunt nefuncționale.

Cele noi funcționează, cel vechi nu.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces subway guru

andrei11 wrote:
Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, în şedinţa de vineri, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construcţia unui pasaj pietonal subteran la Piaţa Romană, ceea ce înseamnă că municipalitatea va putea demara procedurile pentru construirea acestuia, informează Mediafax.

Expirat

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Robert24

A disparut sageata!

cartela.jpeg (269.6 KB; downloaded 1568 times)

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces CA 205

Super!  :bere: A dat domnul odata!  :popa:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces essco

Nasol. Pana acum stiam sa o bag cu sageata spre mine. Acum... o bag la ghici.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Puss in Boots

Hai lasa ca nu e asa capat de tara. O bagi in directia 2-ului sau a scrisului in general. Nu cred ca s-ar gandi cineva sa o bage invers. Daca mai era pusa si banda magnetica dincolo era fix ca la cardul bancar.
Mi se pare ca la Paris nu e niciun fel de sageata (si asta nu de ieri de azi) si nu se streseaza lumea sau turistii.

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433160 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”