Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227571 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
- werteny
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
werteny
Tinand cont ca nu au cum sa puna gard decat pe mijloc, indicat ar fi NJ, care e bun atat pentru pietoni cat si pentru masini. Ma rog...sper sa puna ceva totusi, indiferent ca e NJ sau gard
Tinand cont ca nu au cum sa puna gard decat pe mijloc, indicat ar fi NJ, care e bun atat pentru pietoni cat si pentru masini. Ma rog...sper sa puna ceva totusi, indiferent ca e NJ sau gard
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Deocamdată avem doar cabluri. Nu stim ce intenții au. Pote vor pune felinare, așa cum pun la gardul cu Dem Radulescu şa. de pe Văcărești
)
Deocamdată avem doar cabluri. Nu stim ce intenții au. Pote vor pune felinare, așa cum pun la gardul cu Dem Radulescu şa. de pe Văcărești
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
misterr,
gardurile nu sunt frumoase, dar nici eficiente...
Si imi place ordinea: 1/1, 0/0...
misterr,
gardurile nu sunt frumoase, dar nici eficiente...
Si imi place ordinea: 1/1, 0/0...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Am numerotat așa ca să vă obișnuiți treptat cu ideea. De data viitoare va fi „Partea -/-”...
Am numerotat așa ca să vă obișnuiți treptat cu ideea. De data viitoare va fi „Partea -/-”...
-
- subway guru
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
neb1
A venit primavara si au aparut ghioceii (muncitori) in intersectie.
Se completeaza balustradele lipsa la pasaj.
Niste domni la camasute albe dadeau indicatii la PP cimitir.
Se scoate gazonul din giratoriu.
Am observat si ca se sapa din curte de la Mol plus urmatoarele 2 blocuri in curte.
A venit primavara si au aparut ghioceii (muncitori) in intersectie.
Se completeaza balustradele lipsa la pasaj.
Niste domni la camasute albe dadeau indicatii la PP cimitir.
Se scoate gazonul din giratoriu.
Am observat si ca se sapa din curte de la Mol plus urmatoarele 2 blocuri in curte.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
La Mol se sapa de mult. De dimineață era o vesta cu laptopul în brațe, probabil ca de la RATB, în centrul intersecției care se deplasa spre tabloul din aceasta zona.Vorbea cu o alta persoana ce arata spre macaz. Vesta coborâse de pe peronul cu bordura modificata unde exista de asemenea un tablou gri.
La Mol se sapa de mult. De dimineață era o vesta cu laptopul în brațe, probabil ca de la RATB, în centrul intersecției care se deplasa spre tabloul din aceasta zona.Vorbea cu o alta persoana ce arata spre macaz. Vesta coborâse de pe peronul cu bordura modificata unde exista de asemenea un tablou gri.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu stiu daca v-am spus, dar de cateva saptamani se pare ca blonda si-a amintit ca PMB a luat niste bani europeni pentru pasajul asta...
Asa ca VMS-urile cu limitare la 50 km/h au fost "modernizate"
Nu mai este 50-stema PMB-50-stema PMB...
Este 50-stema PMB-steagul UE-50.....
Nu stiu daca v-am spus, dar de cateva saptamani se pare ca blonda si-a amintit ca PMB a luat niste bani europeni pentru pasajul asta...
Asa ca VMS-urile cu limitare la 50 km/h au fost "modernizate"
Nu mai este 50-stema PMB-50-stema PMB...
Este 50-stema PMB-steagul UE-50.....
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Continuă lucrările la finisaje:
• nu mai sînt balustrade de inox lipsă (cel puțin pe partea sudică față de șos. Olteniței, pe cea nordică n-am verificat)
• au fost completate gardurile
• a fost completat gazonul și au fost trasate cu pietriș niște modele ca la Nazca (pentru ghidarea aterizării extratereștrilor)
• au fost puse bănci
• au fost puse coșuri de gunoi (inclusiv în pasajele pietonale)
Din păcate, în continuare semafoarele nu sînt folosite (nu au căpătat „inteligență”) astfel încît circulația în intersecție e dirijată de Poliție.
Continuă lucrările la finisaje:
• nu mai sînt balustrade de inox lipsă (cel puțin pe partea sudică față de șos. Olteniței, pe cea nordică n-am verificat)
• au fost completate gardurile
• a fost completat gazonul și au fost trasate cu pietriș niște modele ca la Nazca (pentru ghidarea aterizării extratereștrilor)
• au fost puse bănci
• au fost puse coșuri de gunoi (inclusiv în pasajele pietonale)
Din păcate, în continuare semafoarele nu sînt folosite (nu au căpătat „inteligență”) astfel încît circulația în intersecție e dirijată de Poliție.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Trecem cu vederea ca nici nu ar fi trebuit deschis fara multe (daca nu toate) din cele de mai sus.
Trecem cu vederea ca nici nu ar fi trebuit deschis fara multe (daca nu toate) din cele de mai sus.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
În stațiile de tramvai nu au fost prevăzute copertine. Sa vedeți bieții călători când o ploua torențial...
În stațiile de tramvai nu au fost prevăzute copertine. Sa vedeți bieții călători când o ploua torențial...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Doamne fereste...
Daca se prinde lumea casemaforul poate fi mai inteligent decat militianul ?!?!...
misterr wrote:
semafoarele nu sînt folosite (nu au căpătat „inteligență”) astfel încît circulația în intersecție e dirijată de Poliție.
Doamne fereste...
Daca se prinde lumea casemaforul poate fi mai inteligent decat militianul ?!?!...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Niciodata nu se va întâmpla asta, pentru ca milițianul este atât de inteligent încât nu face nimic altceva decât sa dirijeze traficul după semafor.
Niciodata nu se va întâmpla asta, pentru ca milițianul este atât de inteligent încât nu face nimic altceva decât sa dirijeze traficul după semafor.
📖 Pagination options