Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
3126 posts, 869835 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa tramvaielor RATB
ByOnu
246 are niste bandaje noi de toata frumusetea.
246 are niste bandaje noi de toata frumusetea.
22311888_1272037422908207_1416855183_o.jpg (122.89 KB; downloaded 3822 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Nu se mai repara alte vagoane prin vreun depou? Ca vad ca de tramvaie noi nu se mai aude nimic nimic dar chiar nimic. Ca ne imaginam de ce, asta e alta treaba.
Nu se mai repara alte vagoane prin vreun depou? Ca vad ca de tramvaie noi nu se mai aude nimic nimic dar chiar nimic. Ca ne imaginam de ce, asta e alta treaba.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
După aproape două luni de absență a revenit la traseu 348, pe linia 27.
- Florinds
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
#073 de la Giurgiului a revenit recent după câteva luni de imobilizare primind bandaje noi.
#226 și #339 au revenit săptămâna aceasta de la Bucurestii Noi după perioade relativ scurte de imobilizare 2-3 săptămâni doar.
#073 de la Giurgiului a revenit recent după câteva luni de imobilizare primind bandaje noi.
#226 și #339 au revenit săptămâna aceasta de la Bucurestii Noi după perioade relativ scurte de imobilizare 2-3 săptămâni doar.
- alexian
-
Posted:
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
211 in probe dupa RK.
211 in probe dupa RK.
211, Sos. Stefan cel Mare 23.10.2017
22810317_1628638387158367_322971236_o.jpg (89.49 KB; downloaded 3677 times)
- 3mil
-
Posted:
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
...a și fost predat depoului Bucureștii Noi și a ieșit la traseu la schimbul 2 în linia 45.
...a și fost predat depoului Bucureștii Noi și a ieșit la traseu la schimbul 2 în linia 45.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Bine ca nu a ajuns la Militari . Nu de alta dar parcul din depoul Buc. Noi e praf.
Bine ca nu a ajuns la Militari . Nu de alta dar parcul din depoul Buc. Noi e praf.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Nu cred ca un M2000 ar fi ajuns la Militari.
De urmărit ce se întâmpla cu 211, sper să-l văd pe 21 alături de celelalte tramvaie cu RK de la Colentina, așa cum ar fi normal.
Nu cred ca un M2000 ar fi ajuns la Militari.
De urmărit ce se întâmpla cu 211, sper să-l văd pe 21 alături de celelalte tramvaie cu RK de la Colentina, așa cum ar fi normal.
- vl273
-
Posted:
-
vl273
Astazi am mers si eu cu 288 pe 41.. cateva aspecte:
-zgarieturi , super glue si praf pe geamuri (era si pe jos putin..dar nesemnificativ)
-chederul (sau cum se numeste acel cauciuc) era rupt
-deja avea 2 mazgalituri in spate
-linoleumul parea sa aibe 2 culori (nu glumesc intr.o parte era mai deschis si in alta mai inchis..probabil cel inchis este cel original)
-boghiurile rebandajate (Cu asta fiind zise..nota 3/5)
In general clasicele sunt "praf" deoarece circula pe linii deteriorate si asta le distruge.. pacat de ele , deoarece, daca nu ma insel , aproape toate sunt fabricate dupa 2000 (doar 062 care e facut printre primele si probabil inca 1 sunt mai vechi de atat)
Astazi am mers si eu cu 288 pe 41.. cateva aspecte:
-zgarieturi , super glue si praf pe geamuri (era si pe jos putin..dar nesemnificativ)
-chederul (sau cum se numeste acel cauciuc) era rupt
-deja avea 2 mazgalituri in spate
-linoleumul parea sa aibe 2 culori (nu glumesc intr.o parte era mai deschis si in alta mai inchis..probabil cel inchis este cel original)
-boghiurile rebandajate (Cu asta fiind zise..nota 3/5)
georgica2704 wrote:
In general clasicele sunt "praf" deoarece circula pe linii deteriorate si asta le distruge.. pacat de ele , deoarece, daca nu ma insel , aproape toate sunt fabricate dupa 2000 (doar 062 care e facut printre primele si probabil inca 1 sunt mai vechi de atat)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Si asa, visul ca orice iese din URAC ajunge la Militari, a tinut pana la iesirea primului vagon din URAC.
Si asa, visul ca orice iese din URAC ajunge la Militari, a tinut pana la iesirea primului vagon din URAC.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
#348 pe linia 27, Bd. Camil Ressu, 29 octombrie 2017
Tram 348 Bucharest by WT_fan06, on Flickr
V2A wrote:
#348 pe linia 27, Bd. Camil Ressu, 29 octombrie 2017
Tram 348 Bucharest by WT_fan06, on Flickr
📖 Pagination options