Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 228162 views
📖 Pagination options
- MikeT
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
MikeT
Normal, ca sa laude lumea utilitatea pasajului. Pff...
Florinds wrote:
Cineva e pus bine pe treaba sa scada confortul pasagerilor si trimiterea acestora catre masini.
Normal, ca sa laude lumea utilitatea pasajului. Pff...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Bun, deci ultima speranta e sub pasaj la M.Bravu. Cum probabil nici asta nu va fi.....Unirii scrie pe toate troleele
Am vazut si pozele. Daca dupa ce pun reteaua si fac legaturile cu reteaua existenta si intrerupta momentan dispar din peisaj e clar ca nici sub pasaj nema de nema. Sper sa-si dea seama apoi de prostie cand vor sta troleele in trafic si nu vor ajuta pe nimeni.
Oare 312, 313 si 381 vor suferi modificari? de traseu, de parc etc ? Asta daca 73, 74 si cum i-o zice pana la urma celui de la Pta Resita vor merge la Unirii toate-n trenulet si pe acelasi drum (nu ca ar avea pe unde altundeva..).
Sincer, nu stiu ce termen de punere in folosinta au pt troleu dar daca si-ar pune mintea cu indulgenta saptamana cealalta in wknd s-ar putea da drumul (ca sa nu fie de luni, sa aiba timp lumea sa se obisnuiasca putin).
Cu stalpisorii au terminat? mai parcheaza bizonii?
Bun, deci ultima speranta e sub pasaj la M.Bravu. Cum probabil nici asta nu va fi.....Unirii scrie pe toate troleele
Oare 312, 313 si 381 vor suferi modificari? de traseu, de parc etc ? Asta daca 73, 74 si cum i-o zice pana la urma celui de la Pta Resita vor merge la Unirii toate-n trenulet si pe acelasi drum (nu ca ar avea pe unde altundeva..).
Sincer, nu stiu ce termen de punere in folosinta au pt troleu dar daca si-ar pune mintea cu indulgenta saptamana cealalta in wknd s-ar putea da drumul (ca sa nu fie de luni, sa aiba timp lumea sa se obisnuiasca putin).
Cu stalpisorii au terminat? mai parcheaza bizonii?
- ionutz18
-
Posted:
-
ionutz18
Stie cineva daca troleele vor mai intoarce la BIG ????
Stie cineva daca troleele vor mai intoarce la BIG ????
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Ai avut macar un pic de curiozitate sa citesti ultimile postari ???
Ai avut macar un pic de curiozitate sa citesti ultimile postari ???
- GPS
-
Posted:
-
GPS
S-au mai montat console pe breteaua Vacaresti - Nițu Vasile dinspre Piața spre Secuilor. Ultima consola este clasica deoarece este montata pe un stâlp vechi. Pozele de astăzi le voi pune mâine cu eventuale completări.
S-au mai montat console pe breteaua Vacaresti - Nițu Vasile dinspre Piața spre Secuilor. Ultima consola este clasica deoarece este montata pe un stâlp vechi. Pozele de astăzi le voi pune mâine cu eventuale completări.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Avem toate consolele, asteptam cablurile si troleibuzele.
Dragos Tanase wrote:
Dar daca liniile 312, 313 si 381 ar lua-o direct prin Pasajul Piata Sudului si ar opri dupa iesire, pentru legatura cu tramvaiul? Pentru ca troleibuzele vor circula, oricum, pe la suprafata! Si, astfel, s-ar evita un eventual trenulet, autobuze+troleibuze, iar cele din urma ar avea un aport si mai mare pentru zona Big Berceni/Metrou...
Apropo, se lucra si aseara la console (in jurul orei 23.30).
Avem toate consolele, asteptam cablurile si troleibuzele.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aceeași întrebare :
subway guru wrote:
Stie oare ce e ala un studiu de trafic? Are cu ce? Are cu cine???
Aceeași întrebare :
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
S-a intins firul pe ambele sensuri pe Vacaresti pana/de la giator. E tot ce am vazut la iesirea din mall la 3:15...
S-a intins firul pe ambele sensuri pe Vacaresti pana/de la giator. E tot ce am vazut la iesirea din mall la 3:15...
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Cam mult offtopic!
De cand tramvaiul 1 ajunge la Brancoveanu, Metrorex ne-a pierdut de clienti . Eu si intreaga familie preferam tramvaiul care face aproxinativ acelas timp intre Piata Iancului si Brancoveanu.
Din punctul meu de vedere RATB nu castiga nimic. Singurul care castiga este calatorul care nu mai este nevoit sa dea 70 lei pe abonamentul de metrou si in plus scapa de transbordarea Metrou / RATB.
Personal vad un lucru foarte bun aceasta dublare a acestor linii care v-a reduce foarte mult timpul de asteptare.
Cam mult offtopic!
De cand tramvaiul 1 ajunge la Brancoveanu, Metrorex ne-a pierdut de clienti . Eu si intreaga familie preferam tramvaiul care face aproxinativ acelas timp intre Piata Iancului si Brancoveanu.
Din punctul meu de vedere RATB nu castiga nimic. Singurul care castiga este calatorul care nu mai este nevoit sa dea 70 lei pe abonamentul de metrou si in plus scapa de transbordarea Metrou / RATB.
Personal vad un lucru foarte bun aceasta dublare a acestor linii care v-a reduce foarte mult timpul de asteptare.
- adrian buda
-
Posted:
-
adrian buda
In noaptea aceasta au intins firele de troleibuz si pe Nitu Vasile, insa mai au de montat incrucisarile troleibuz-tramvai.
In noaptea aceasta au intins firele de troleibuz si pe Nitu Vasile, insa mai au de montat incrucisarile troleibuz-tramvai.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Continui sa cred ca daca traiam intr-o tara mai normala pana acum aveam un comunicat clar cu privire la revenirea liniilor de troleu (mai ales ca sunt prevazute pentru sambata asta, adica de azi in 2 zile) si pt connaisseuri site-ul RATB avea deja noile linii cu orar si parcurs.
Continui sa cred ca daca traiam intr-o tara mai normala pana acum aveam un comunicat clar cu privire la revenirea liniilor de troleu (mai ales ca sunt prevazute pentru sambata asta, adica de azi in 2 zile) si pt connaisseuri site-ul RATB avea deja noile linii cu orar si parcurs.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Au început să monteze sticla la lifturi pe acele console. La troleu, firele sunt momentan agățate cu sarma.
Au început să monteze sticla la lifturi pe acele console. La troleu, firele sunt momentan agățate cu sarma.
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Bogdan MD
S-au refacut incrucisarile tramvai-troleibuz in intersectie la Sincai, nu am avut placerea sa vad daca au facut acelasi lucru si la Marasesti. E clar ca mai e putin si le dau drumul.
S-au refacut incrucisarile tramvai-troleibuz in intersectie la Sincai, nu am avut placerea sa vad daca au facut acelasi lucru si la Marasesti. E clar ca mai e putin si le dau drumul.
-
- survola
-
Posted:
-
📖 Pagination options