Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1259 posts, 432150 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 90

📖 Pagination options
Re: Sectorul 3 cris_m

Mai nou vad ca se scot toti puietii de brazi/Tuja din spatiile verzi de pe mijlocul bulevardelor Girgorescu si Baba Novac. Unde i-or duce? :twisted:

Re: Sectorul 3 WT_fan06

adila wrote:
Pe Dudesti a fost retras gardul Scolii Gimnaziale nr. 80 si cel al Primariei Sector 3 cu cativa metri buni. In poze se vede noul gard in plan departat, iar in plan apropiat avem partea din beton a vechiul gard. Pare ca vor sa faca loc pentru a doua banda pe acest segment de strada.

Că tot veni vorba, în locul sus menționat s-a creat spațiu verde între maşini şi pietoni.

Scuarul median de pe Strada Baba Novac se reface complet. E o mare groapa la momentul actual. Pe Liviu Rebreanu cateva veste mestereau ceva la borduri/garduri in zona statiei "Pod Lacuri".

Re: Sectorul 3 Puss in Boots

Se reface in sensul ca se ingusteaza sau doar prilej de borduri gazon si poate niste tufe, copacei etc?

Ai ghicit bine: bordurici, buruienute, arbustei, gazonel.  :mrgreen:

Re: Sectorul 3 Florinds

Spatiile verzi sunt o vaca buna de muls intotdeauna... ;) Poti sa pui panselute si arbusti in ghiveci in fiecare luna cu 10 000 EUR / mp daca te superi, copacii nu ii schimbi asa usor! Mandatul e aproape la jumatate (ca sezon pentru panselute), asa ca se intra in criza... Cred ca nu au iesit banii scontati. :) Am zis ca nu mai scriu, dar asta urmaresc macelarii astia, sa obosim!

Inca o chestie, pe Bd. Nicolae Grigorescu s-a scormonit pe mediana, aparent pentru a inlocui conducte - sunt 2 gropi liniare paralele pe tronsoanele Bd. Basarabia - Strada Constantin Brancusi si pe Strada Postavarul - Bd. Camil Ressu.

Pai doar vine iarna, sa ne prinda fara lucrari in curs pe care si in care sa se adune apoi zapada, parca nu e Bucuresti. Macar o munci cineva?

De 2 ori am trecut pe acolo azi si nici urma de vreun muncitor. Nu imi fac griji, though, ca nu e lucrare de o asemenea complexitate incat sa o apuce iarna si nici nu deranjeaza pe nimeni, bine, poate doar esteticul persoanelor mai sensibile.  :D

Ei eu vorbeam asa in general ca toamna incep o gramada de lucrari cu care ne prinde iarna  ;)  sunt curios cele de la S4 cum intra in sezonul rece. Acolo e revolutie nu gluma.

Re: Sectorul 3 PinkyHog

Pe Dudesti a fost retras gardul Scolii Gimnaziale nr. 80 cu cativa metri buni.

IMG_5307 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_5309 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_5308 by Pinkyhog, on Flickr

Va ziceam ca s-a sapat pe Nicolae Grigorescu. De ce? Ca sa scoata aranjamentele de arbusti/pomi puse acum ceva timp si sa faca dealuri pe mediana. Pe sectiunea Str. Constantin Brancusi - Bd. Basarabia este un munte de pamant.

Re: Sectorul 3 Saint666

Au inceput sa puna la loc pomii, tot la mijloc, dar de data asta in pamant mai mult...
Au reusit momentan in scuarul din fata benzinariei.

Pentru ce a fost nevoie sa faca asta? Nu era bun gazonul plat? Acum trebuie sa avem coline, probabil anticipam si cateva derdelusuri pentru la iarna!  :x

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”