Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1881133 views

Go to page:  1  ... 169 170 171 172 173 174 175  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente alliens

Sava_6115-6315 wrote:
Linia 46 este blocata de cca 45minute pe racordul Dr Felix-Ion Mihalache.

Pe 02/10 am prins si eu un blocaj, 30 de minute,se stransesera 2 tramvaie, din cauza unui Logan parcat prea aproape de linie....am privit cum au tratat situatia politistii care au intervenit  si am ajunsla concluzia ca nue e de mirare  nesimtirarea unor soferi carora nu le pasa  ca blocheaza transportul public....agentii de la politia locala au intocmit un proces verbal de amendare, in schimb agentul de la rutiera, era bucuros ca in momentul in care a ajuns el (30 deminute de la apel) tocmai se deblocase si nu mai era nevoie sa aplice nicio sanctiune (inlcusiv dosar penal pentru blocarea unui drum public)...asa ca bizonul care a aparut langa masina  dupa aproape 30 de minute a scapat cu o amenda usoara..e trist ca Politia locala nu are niste masini pentru a interveni rapid si a ridica imediat masinile care creeaza astfel de blocaje pentru transportul public, dar pentru primarie  tarnsportul public e important doar in emisiuni de propaganda, in practica nu  se face nimic.

Re: Accidente / incidente Sava_6115-6315

Alliens, in cazul  relatat de mine politia a stat si a asteptat pana a venit bizonul. Intre timp au facut poze si au pazit locul faptei.
Acu' o saptamana politia ridica de zor masini parcate oblic pe Bd Libertatii in preajma intersectiei cu 13 Septembrie.
Daca vrea, se poate!!! Cheia este la primariile de sector, caci trebuie sa dea o hotarare de consiliu... Banuiesc ca la sectorul 6 or fi facut ceva in acest sens.
In concluzie, fereasca sfantu de o iarna grea, ca nu mai circula RATB-ul pe stradute pana la primavara :popa:

Re: Accidente / incidente Costin

In acest moment 8 si 23 circula pe Giurgiului. S-a intamplat ceva prin Ferentari/Rahova?

Re: Accidente / incidente alliens

RATB Clienti‏ @Clienti_ratb  31 min.acum 31 de minute
Mai multe
De la ora 15:50, pe Calea Ferentari, in statia Armistitiului, tramvaiele L 8, 23 sunt blocate, cauza- tamponare terti, cu ranire de persoane.

Deci un accident auto pe Calea Ferentari

Re: Accidente / incidente Victor92

Circulatia tamvaielor a revenit la normal dupa 91 de minute - in jurul orei 17:21 - Conform Twitter RATB.

Re: Accidente / incidente cristapone

Unui bucur LF de pe lina 1 (cred ca 404 era) i s-a rupt astazi pantograful in jurul ore 15:38 pe sensul dinspre Basarab spre AFI in intersecția de la Apaca, noroc ca a reusit sa mai mearga cativa metri si nu a ramas blocat in mijlocul bulevardului...
20171014_153804-min-min.jpg (1.86 MB; downloaded 4047 times)
20171014_15371-min.jpg (1.93 MB; downloaded 4049 times)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente GPS

Se vede in prima imagine, 404 e.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Tot acolo în urmă cu ceva timp s'a mai rupt un pantograf la vagonul 093 și a căzut pe o mașină. E o problemă cu rețeaua acolo? Și dacă e, de ce n'o rezolvă?

Re: Accidente / incidente CA 205

Si eu cred ca reteaua are o plobema acolo si la intersectia cu Bd. Timisoara  deoarece in anii trecuti s-au mai intamplat incidente in aceste locuri.

Re: Accidente / incidente shoppy

Da, sunt 3 incrucisari cu troleul in cativa metri dintre care una mai lunga ca nu este perpendiculara, si nu poate merge incet, trebuie sa ii dea tare pe primele 2 ca altfel ramane nealimentat pe a 3-a.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Astăzi la ora ≈9:05-9:10 a avut loc un incident în autobuzul 4265 de pe linia 313. Unei persoane i s'a făcut rău și autobuzul a rămas oprit în stația Costache Stamate. Eram într'un alt autobuz și am auzit prin stație comunicarea incidentului. Ceea ce e ciudat este că pe stație s'a auzit o voce de femeie care se identifica șoferul X (un număr) de pe mașina respectivă, dar din ceea ce am văzut, șoferul nu era femeie. La ora 9:15 a ajuns și un echipaj de la SMURD (dacă ambulanța care a trecut pe lângă autobuzul în care eram, era pentru acel incident).

Re: Accidente / incidente dany

Vocea de femeie este a doamnei de la dispecerat, cea care informează asupra evenimentelor produse

Re: Accidente / incidente drbm

Două tramvaie s-au ciocnit, într-o intersecție din Capitală

Două tramvaie s-au ciocnit, într-o intersecție din Capitală - Stirileprotv.ro

http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/in...id=3762509

Incidentul a avut loc la Intersecția Progresului cu 13 Septembrie, în Capitală, informează ISU București-Ilfov.

Ca urmare a coliziunii, un băbrat de 32 de ani și o femeie de 61 au primit îngrijiri medicale.
Ceie două persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Re: Accidente / incidente Victor92

Probabil Tatra implicata e 3374. Daca e sa ma iau dupa timp si postarile celor de la RATB Twitter Clienti, respectiva Tatra a fost lovita. Coborasem la Afi din ea in urma cu 10 minute si era pe sensul spre Sudului ...

Go to page:  1  ... 169 170 171 172 173 174 175  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”