Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227540 views
📖 Pagination options
- Trole
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Trole
Pe breteaua aia existau fundațiile pentru 2 stâlpi necesari rețelei de troleibuz.
Pe breteaua aia existau fundațiile pentru 2 stâlpi necesari rețelei de troleibuz.
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Octombrie 2017
subway guru
Balustrada aia penibila e o rusine...
survola wrote:
Să vedem ce se întâmplă afară:(2 din 2)
Balustrada aia penibila e o rusine...
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Toata lucrarea e penibila.Deja a inceput sa se lase asfaltul .In fata la Sun Plaza e ditamai gropanul ,s-a inclinat canalul acolo.Unde era refugiul langa metrou ,au asfaltat cu guma de mestecat ,sunt sleauri deja. Si cate si mai cate .
Toata lucrarea e penibila.Deja a inceput sa se lase asfaltul .In fata la Sun Plaza e ditamai gropanul ,s-a inclinat canalul acolo.Unde era refugiul langa metrou ,au asfaltat cu guma de mestecat ,sunt sleauri deja. Si cate si mai cate .
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Mă pufneste râsul de cum arată acel peron din foto. Doamne dar chiar nu putea fi pierdut in lungime la drept acea bordura? Cum va veni ea la tramvaiele cu podea coborâtă? Faci pasul și cazi in gol.
Mă pufneste râsul de cum arată acel peron din foto. Doamne dar chiar nu putea fi pierdut in lungime la drept acea bordura? Cum va veni ea la tramvaiele cu podea coborâtă? Faci pasul și cazi in gol.
- Dan 72
-
Posted:
-
Dan 72
Buna seara !
S-au montat trei stilpi pt.sustinerea retelei de troleibuz unul in fata cimitirului si doi pe bretea asa cum spune Trole.
Buna seara !
S-au montat trei stilpi pt.sustinerea retelei de troleibuz unul in fata cimitirului si doi pe bretea asa cum spune Trole.
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Octombrie 2017
TibiV
survola wrote:
Am făcut câteva poze zilele trecute cu PP3, care u a prea fost acoperit în reportaje. (1 din 2)
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Parapetul penibil înfășurat cu bandă.
Parapetul penibil înfășurat cu bandă.
IMG_20171008_123324.jpg (1.44 MB; downloaded 3705 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Lămuriți-mă și pe mine de ce parapetul acela e penibil. Văd că se insistă pe această prezentare și nu-mi pică fisa la ce vă uitați de vă dați seama că e așa penibil.
Lămuriți-mă și pe mine de ce parapetul acela e penibil. Văd că se insistă pe această prezentare și nu-mi pică fisa la ce vă uitați de vă dați seama că e așa penibil.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Personal, la banda aia alb-roșu pusă in scârbă in partea superioară a parapetului.
Personal, la banda aia alb-roșu pusă in scârbă in partea superioară a parapetului.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Asta era ideea. Chiar nu găseau un alt mod de a o semnala. Când se va rupe sau când va zbura banda, ce se va întâmpla?
Asta era ideea. Chiar nu găseau un alt mod de a o semnala. Când se va rupe sau când va zbura banda, ce se va întâmpla?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ramane profilul metalic.
Se vede in stanga, undeva unde banda este rupta/rasucita...
Ramane profilul metalic.
Se vede in stanga, undeva unde banda este rupta/rasucita...
-
- adila
-
Posted:
-
- Scorilo
-
Posted:
-
Scorilo
Mai este (cel putin) unul de montat, in dreptul statiei de taximetre. 3 in total in zona aia. Fundatia e turnata.
Trole wrote:
Mai este (cel putin) unul de montat, in dreptul statiei de taximetre. 3 in total in zona aia. Fundatia e turnata.
📖 Pagination options