Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534283 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Ar arata foarte bine daca ar avea un proprietar, cel mai probabil se juedca pe el cu exproprierile sau e al primariei si e ocupat abuziv, de aceea apar aceste cloace, se pare ca la noi mai repede se declara un proiect de utilitate publica si se darama decat sa se dea un act de proprietate ca sa intre in mersul normal al economiei de piata.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

Azi am fost pe la Virgiliu, urmeaza sa pun poze, nu e gata sigur anul asta, e acolo taticul gropii de era pana acum cateva saptamani la Unirii  :twisted:

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei cornel001

n-au gasit si niste fosile de anomalocaris pe acolo ?
in prima poza , ala va fi un sens cu 2 benzi si dupa copaci alt sens cu 2 benzi ?
tramvai pe acolo ?
vad ca nu ramane mare lucru din trotuar, ce sa mai zic de parcari....

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei darknight

Ce crater zici ca a cazut bomba nucleara acolo  :lol:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

Utilizator anonim wrote:
Azi am fost pe la Virgiliu, urmeaza sa pun poze, nu e gata sigur anul asta, e acolo taticul gropii de era pana acum cateva saptamani la Unirii  :twisted:

WAW! Pai sa largesca groapa si sa-l faca metrou :twisted:

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei shoppy

Asta era la mintea cocosului ca o sa se intample, cel putin inainteaza lucrearea, chiar daca asi fi preferat alta directie decat in jos.

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei Nightwolf

Nu ma mira... toata zona aia a centrului vechi (recte inelul central), Parcul Cismigiu, Izvor etc. sunt convins ca e brazdat de astfel de canale subterane de care nu stie nici dracu ... fie vb intre noi, la Unirii puteau sa bage un robotel si sa-i dea drumu la vale sa poata cartografia cat de cat acele canale subterane ... investitie minima, aparatura deja existenta ....

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei Mircea G

Sint absolut convins ca pentru acele canalizari sau ce sint ele exista documente . Totusi orasul n-a fost construit dupa ureche si s-au gasit actele si autorizatiile de constructie din cele mai vechi timpuri . Eu cred ca s-au " omis " intentionat , pentru a putea fi trecute la lucrari neprevazute , si in consecinta suprataxate ca atare .

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei subway guru

@Mircea G:
In privinta lucrarilor de canalizare mai vechi ai perfecta dreptate, sunt destul de bine documentate...harababura e la astea mai noi pentru ca s-au facut tot felul de modificari 'din mers' care nu se mai reflecta in documentele de executie...
In privinta 'concluziei', iti cunosc de-acum parerea si 'teoria conspiratiei' si nu vreau sa ma pronunt...fiecare cu parerile lui...
Toate cele bune!

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei Mircea G

subway guru wrote:
In privinta 'concluziei', iti cunosc de-acum parerea si 'teoria conspiratiei' si nu vreau sa ma pronunt...fiecare cu parerile lui...
Cunosc tonul dvs de zeflemea ! dar la fel de bine stiu si cum se lucreaza cu banii publici , si cum se scot BANII !

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei subway guru

Unde vezi 'zeflemeaua'??? Chiar si atunci cand iti dau dreptate???
In privinta 'parerilor' si dumneata cunosti parerile mele si eu pe ale dumitale, fiecare cu parerile lui, care e problema???
Si eu cunosc foarte bine cum se lucreaza cu banii publici si mai ales cum se scot banii NEMUNCITI!
Daca consideri ca e un subiect de interes deschidem impreuna un topic separat pe aceasta tema DE RUSINE, desi e mai degraba pentru un forum despre hotie si coruptie si nu despre infrastructura...si drept sa-ti spun mi-e lehamite si sila din start sa comentez lucrurile de genul asta...

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei Dominatrix

subway guru wrote:
@Mircea G:
In privinta lucrarilor de canalizare mai vechi ai perfecta dreptate, sunt destul de bine documentate...harababura e la astea mai noi pentru ca s-au facut tot felul de modificari 'din mers' care nu se mai reflecta in documentele de executie...
Ai dreptate, subway guru, dar in acest caz in capul cui trebuie sa spargem oalele? Intr-o tara civilizata, cei care au autorizat acele lucrari care nu au fost reflectate corect in documentele de executie ar fi ajuns la puscarie, sau macar ar fi trebuit sa plateasca daune serioase. Dar daca fiecare face modificari dupa cum "i se scoala" ajungem la situatii de genul asta, in care sclavul (adica poporul) plateste incompetenta altora...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus bogdan10

ionescu63 wrote:
Incep demolarile.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-incep ... 12108.html

In dimineata aceasta erau deja demolate 2 imobile.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus mindmasster

bogdan10 wrote:
ionescu63 wrote:
Incep demolarile.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-incep ... 12108.html

In dimineata aceasta erau deja demolate 2 imobile.

Nu pot sa cred ca primaria nu a anuntat ca incepe demolarea .

Cate imobile trebuie sa mai cada?

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”