MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1877 posts, 542858 views

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 135

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing punmeister

Acelasi lucru si la AVM-ul de langa casa de abonamente pentru elevi/studenti de la Romana.
Apropo, am observat ca AVM-urile vechi (cele montate prin 2011-2012) au primit deja un update de soft, interfata de navigare fiind aceeasi de pe AVM-urile montate recent. Deci inseamna ca in viitor o sa vedem si niste upgrade-uri pe partea de hardware.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

AVM-urile vechi primesc mai intii un upgrade hardware (in principal pentru a putea da rest).
Apoi, se instaleaza o noua versiune de software.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing andrei11

Azi am ieșit din metrou la GdN 2.  :roll:  Turnicheții sunt cei vechi.

Pai da, pentru ca M4 inca n-a fost licitat.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Puss in Boots

E un fel de "daca doriti sa revedeti".

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing sab

N-ati inteles ca inca nu s-au amortizat turnichetii pe M4 si M3 tronsonul nou ?
Ca parca noile porti, montate odata cu lifturile, se amortizasera...

Plus cele de la Piata Victoriei facute odata cu pasajul de corespondenta.

Cam multe rateuri la portile de iesire de la Leo. Prima dinspre ferestrele statiei a fost stricata vreo 3 zile si azi bipaia fara intrerupere cand am trecut pe acolo, semn ca se reparase dar nu prea. Mai era una la cateva porti distanta care nu functiona. Saptamana trecuta una de intrare era dezactivata.
Iar in week end sau poate era vineri nu mai stiu era una de intrare ramasa blocata deschisa la Sudului.
Sper sa fie rateuri temporare pt un sistem nou. Ma astept la un comportament mai bun ca al vechilor turnichete.

Puss in Boots wrote:
... Ma astept la un comportament mai bun ca al vechilor turnichete.

Eu prefer sistemul de control-acces cu turnichete (ma refer la modele moderne de turnichete).
Turnichetele vechi (alea inlocuite de Metrorex) merita duse la Muzeul Tehnic (linga pila lui Karpen  :lol: ).
BTW1: Ghici cum se numeste Muzeul Tehnic din Bukale ?  ;)
BTW2: Puss, nota 10 la limba romana (pt pluralul corect al substantivului turnichet).

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing andrei11

De la moderator citire :
Da, bravo puss, l-am verificat și eu cu pluralul, așadar << turnicheți >> e greșit. L-am folosit inclusiv eu.

L-am mai folosit si eu in trecut in valul discutiilor.... :bere:

Se pare ca acum seara functionau toate portile de iesire la Leo zis si DIL fost IMG (patronul spiritual al Muzeului Tehnic) ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Noi cartele de călătorie cu metroul, introduse în următoarele două săptămâni

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a declarat miercuri că noile cartele – de o singură călătorie, de grup cu mai multe persoane sau abonamentul anual – sunt deja tipărite şi se vor vinde la ghişee „peste cel mult două săptămâni”.„Am făcut o serie de probe, să vedem dacă aceste cartele funcţionează, şi rezultatele sunt pozitive. Aşa încât la sfârşitul lunii iulie am promovat pe circuitul de aprobare un proiect de ordin de ministru pentru introducerea noilor titluri noi de călătorie, mă refer la legitimaţia de o călătorie, legitimaţia de grup pentru 3-4-5 călători şi abonamentul anual. Cred că vor fi introduse în cel mult două săptămâni. Proiectul de ordin ştiu că a fost semnat, a fost promovat pe circuit pentru a fi publicat în Monitorul Oficial şi în termen de cinci zile de la publicare cartelele intră în vânzare. Noi am distribuit deja cartelele, sunt la caserii, suntem pregătiţi”, a spus Marin Aldea.

„Care sunt avantajele? Spre exemplu, cartela de grup pentru trei persoane va costa 5 lei, ca şi cartela de două călătorii; pentru patru călători tariful este de 6,5 lei şi pentru cinci călători este de 8 lei. Ne-am gândit aici la familii, la turişti care vizitează Bucureştiul... Cel mai avantajos pentru călătorii fideli este abonamentul anual. Dacă facem un calcul, călătorii noştri fideli vor beneficia de o lună şi jumătate gratuitate la transportul cu metroul dacă achiziţionează acest titlu de călătorie, care este la preţul de 720 de lei”, a precizat directorul Metrorex.

Directorul general al Metrorex a precizat că nu are în vedere o majorare a tarifelor de călătorie cu metroul în viitorul apropiat.

http://www.mediafax.ro/economic/noi-car...i-16754542

Abonamentul anual n-o sa-l cumpere nici dracu'!
Hmmm, poate un numar infim de exceptii...
Parerea mea...  :roll:

• sab
  • Posted:
  •  

Normal ca nu. Mai ales la un asa discount "generos" ... O luna si jumatate, din care o luna oricum omul are o luna concediul legal... :lol:

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 135

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”