MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 448379 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 132

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing andrei11

Eu mi-am rezolvat cu automatul unele bancnote rupte, arse la foc și încrețite, am acum vreo 30 călătorii de efectuat, noroc că sunt valabile  până prin martie 2018.
Când   v-am spus eu că prefer să iau călătoriile / cafelele / sandwichurile de la o tanti în carne și oase nu m-ați crezut...

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing TibiV

Eu te-am crezut mereu...
Tanti "este mai dăștepte" decat automatele... :D

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Puss in Boots

Situatia expusa de shoppy e exact ceea ce ma face sa nu apelez la automate in continuare. Oricum nu cumpar decat un abonament pe luna si din an in pasti o cartela, imi pot sacrifica cateva secunde de interactiune cu doamna.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing survola

Am pățit şi eu o fază de genul ăsta la Aurel Vlaicu acum vreo două luni, am primit cartela de consolare iar banii au stat blocați in contul meu până i-am deblocat telefonic (cam o lună).
Dar primisem un bon pe care scria "Tranzactie eșuată - Anulată". Am putut arăta acest bon băncii.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing sab

Este un comportament sa spunem normal.Asa se intampla daca bancile s-au legat la serverele bancilor mama si o tranzactie card banca X- POS banca y trece prin servere din cateva tari. Se intampla ceva undeva pe traseul de comunicatie si, desi banca ta da ok tranzactiei (adica ai bani) si blocheaza suma, la POS apare o eroare. Ca atare tu ramai cu banii blocati si trebuie sa refaci tranzactia (tot cu card sau cu cash).Conform regulamentelor procesatorilor internationali de carduri (Visa, Mastercard, etc), se asteapta decontarea tranzactiei 30 zile. Daca tranzactia nu vine, suma se deblocheaza automat. Altfel trebuie sa soliciti tu bancii sa deblocheze manual suma.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mindmasster

Eu folosesc de fiecare data automatul pentru cartele 2 sau 10 calatorii. Le am folosit la Crangasi, Pipera si Victoriei si au mers perfect cu CASH.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

Eu prefer sa interactionez cu tanti.   8-)
Din toate punctele de vedere.    ;)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing WT_fan06

Păi şi de ce s-au investit atâția bani pe aceste aparate?? Ca să mergem tot la tanti? :mad:
Nu că am ceva cu human interaction, dar investiția asta cum o scoți?

• sab
  • Posted:
  •  

Pai vrei sa o desfiinteze pe tanti? Unde mai gaseste ea un serviciu cu 4000 lei net unde sa dezlege integrame sau sa citeasca romane de Sandra Brown?

sab wrote:
Tocmai tu, "Brutus"? :)

Si tu Bluetooth... ?
Dap, si eu Bluetooth !  :lol:  :lol:  :lol:

sab wrote:
... Unde mai gaseste ea un serviciu cu 4000 lei net unde sa dezlege integrame sau sa citeasca romane de Sandra Brown?

Chestia cu 4k net e o gogorita scornita probabil de presa.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mcosmin

Nu. E un mit urban propavaduit pe acest forum. Bineinteles ca nu exista nici o dovada.

• sab
  • Posted:
  •  

Automat Gorjului. Recent instalat.
automat gorjului.jpg (46.01 KB; downloaded 1652 times)

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433239 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”