Topic: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti
1157 posts, 393433 views
📖 Pagination options
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti
Puss in Boots
Dragut mesajul de pe panoul publicitar, intr-o oarecare masura se potriveste si aici
Dragut mesajul de pe panoul publicitar, intr-o oarecare masura se potriveste si aici
- Ionut
-
Posted:
-
Ionut
Am zburat noi astazi. Scuzati calitatea filmarii, semnalul drona-telecomanda este foarte, foarte prost. Zbor in orb in mare parte din timp. Pilot praf, semnal din parti si vant puternic, doar asta am putut scoate. Ceva ceva se intelege, dar nu e calitatea cu care API v-a obisnuit.
Am zburat noi astazi. Scuzati calitatea filmarii, semnalul drona-telecomanda este foarte, foarte prost. Zbor in orb in mare parte din timp. Pilot praf, semnal din parti si vant puternic, doar asta am putut scoate. Ceva ceva se intelege, dar nu e calitatea cu care API v-a obisnuit.
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Este evident ca pana la sfarsitul anului nu se pot face cele 3 poduri. Dar ma bucur ca se lucreaza. Rectificarea de saptamana asta influenteaza lucrarile ?
Pisu boului ?
Este evident ca pana la sfarsitul anului nu se pot face cele 3 poduri. Dar ma bucur ca se lucreaza. Rectificarea de saptamana asta influenteaza lucrarile ?
Pisu boului ?
Pisu boului.jpg (218.76 KB; downloaded 4500 times)
- clt
-
Posted:
-
clt
In ritmul actual al lucrarilor, cam cand estimati dragi colegi priceputi ca ar finaliza aceasta portiune? Ma refer strict legatura cu Fabrica de Glucoza, fara modernizarea si largirea acesteia.
In ritmul actual al lucrarilor, cam cand estimati dragi colegi priceputi ca ar finaliza aceasta portiune? Ma refer strict legatura cu Fabrica de Glucoza, fara modernizarea si largirea acesteia.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca se lucreaza bine, 6 luni din momentul in care foreza sapa ultima coloana la pasajul peste CF.
Daca se lucreaza bine, 6 luni din momentul in care foreza sapa ultima coloana la pasajul peste CF.
- Ionut
-
Posted:
-
Ionut
Ar trebui sa putem circula prin mai-iunie-iulie (maxim) de la Petricani si pana in DNCB. Eu sper sa mareasca ritmul si sa avem prin luna mai 2018 autostrada deschisa.
Ar trebui sa putem circula prin mai-iunie-iulie (maxim) de la Petricani si pana in DNCB. Eu sper sa mareasca ritmul si sa avem prin luna mai 2018 autostrada deschisa.
- gabriels
-
Posted:
-
gabriels
Sunt foarte interesat sa vad daca finalizarea autostrazii va decongestiona traficul de pe Pipera-Tunari. Teoretic este o alternativa pentru cei din zona.
Sunt foarte interesat sa vad daca finalizarea autostrazii va decongestiona traficul de pe Pipera-Tunari. Teoretic este o alternativa pentru cei din zona.
-
- andrei11
-
Posted:
-
- gabriels
-
Posted:
-
gabriels
Cand este Pipera-Tunari blocata se poate iesi pe centura (sau Popasului) si intra in Bucuresti pe autostrada. Ca de asta a fost numita "autostrada urbana".
Cand este Pipera-Tunari blocata se poate iesi pe centura (sau Popasului) si intra in Bucuresti pe autostrada. Ca de asta a fost numita "autostrada urbana".
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Tot nu-i logic, când e Pipera - Tunari blocată se iese pe centură și se reintră pe unde ai chef, respectiv Gherghiței / Andronache / Colentina / Pantelimon.
Autostradă urbană e un nonsens, nu există așa ceva. E o denumire inventată preluată de cei fără creier. O să aflu că sensgiratoriul de la Gherghiței face parte din autostradă.
Din cunoștințele mele A 3 se sfârșește sau la Centură ( așa cum ar fi logic ) / Popasului sau la podul peste calea ferată ( M 800 ). După aceste borne nu mai vorbim de nicio autostradă.
Cu A 2 este la fel, după centură și până-n București ( 1,3 km ) nu mai e nicio autostradă.
Autostradă urbană e un nonsens, nu există așa ceva. E o denumire inventată preluată de cei fără creier. O să aflu că sensgiratoriul de la Gherghiței face parte din autostradă.
Din cunoștințele mele A 3 se sfârșește sau la Centură ( așa cum ar fi logic ) / Popasului sau la podul peste calea ferată ( M 800 ). După aceste borne nu mai vorbim de nicio autostradă.
Cu A 2 este la fel, după centură și până-n București ( 1,3 km ) nu mai e nicio autostradă.
- shoppy
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
29 Octombrie
La Popasului s-a spart capul pilotilor si se asteapta armarea radierului.
Si aici este o LEA 110 care incurca balastarea rampei.
29 Octombrie
La Popasului s-a spart capul pilotilor si se asteapta armarea radierului.
Si aici este o LEA 110 care incurca balastarea rampei.
DSC05644.JPG (396.98 KB; downloaded 4194 times)
DSC05645.JPG (343.65 KB; downloaded 4181 times)
DSC05646.JPG (357.75 KB; downloaded 4167 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Poapsului - CF
S-a sapat canalul de irigatie pentru montarea tuburilor.
Se avanseaza la culee si pile, este nevoie sa se exproprieze acea casa pentru atacarea ultimei pile(foreza este inca pe santier, dincolo de CF).
Poapsului - CF
S-a sapat canalul de irigatie pentru montarea tuburilor.
Se avanseaza la culee si pile, este nevoie sa se exproprieze acea casa pentru atacarea ultimei pile(foreza este inca pe santier, dincolo de CF).
DSC05647.JPG (432.35 KB; downloaded 4192 times)
DSC05648.JPG (376.66 KB; downloaded 4241 times)
DSC05649.JPG (370.64 KB; downloaded 4188 times)
DSC05650.JPG (381.53 KB; downloaded 4191 times)
DSC05651.JPG (373.09 KB; downloaded 4188 times)
DSC05652.JPG (385.13 KB; downloaded 4192 times)
DSC05653.JPG (385.67 KB; downloaded 4199 times)
DSC05654.JPG (401.74 KB; downloaded 4193 times)
DSC05656.JPG (421.22 KB; downloaded 4201 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
A3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)
•
Choose destination