Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1252 posts, 363553 views

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 90

📖 Pagination options
Re: Sectorul 3 WT_fan06

Nu a fost deloc ieftină, fii sigur! :twisted: Acum serios, nu sunt chiar aşa naşpa şi se vede că nu au fost chiar cârpite: s-a reabilitat şi stația "Postăvarului", au pus garduri/garduri verzi intre piste şi pietoni. Suficient cât să mă facă să mă simt mai în siguranță (ca şi biciclist) decât pe carosabil/trotuar.

Re: Sectorul 3 andrei11

Atenție la regulament, pct 6.   ;)  :bere:

Re: Sectorul 3 PinkyHog

Construim, construim...

IMG_4886 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Sectorul 3 Puss in Boots

Poate s-o face ceva candva si pe terenul din spatele locului de unde ai facut poza. Ceva, orice....doar sa nu stea cum sta acum. Ah! si sa aiba parcari :D

Cladirea asta noua are parcare subterana ? Dar cea de la Timpuri Noi ?

Victor92 wrote:
In Sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady, gardurile din preajma statiilor de tramvai "Stirom", "Policolor", "Chimopar" si "Complex RATB Titan" au fost vopsite in culoarea traditionala a sectorului condus de catre primarul Robert Negoita ...

S-a ajuns cu vopsitul pana la "Piata Titan". Daca la ora 9:45 pictasera jumate de gard, la ora 12:20 pictasera trei sferturi... #mobilizare #heirup  :popa:

In alta ordine de idei, s-a spart o teava de alimentare cu apa in imediata vecinatate a intersectiei Liviu Rebreanu x Nicolae Grigorescu.

Re: Sectorul 3 cris_m

Am constatat lipsa apei pe la 11... intre timp avaria a fost remediata caci a fost reluata furnizarea apei.

Re: Sectorul 3 andrei11

Toate discuțiile  off  de aici le'am mutat într-un nou topic,
Despre parcări ( în general )

Mare ştire mare. La ora 14:40 mai multe veste scoteau bordurile de pe Strada Baba Novac...

Cele de pe centru sau de pe margini?

De pe margini. Cele două rânduri de bordurici. :D

"Care? ca sunt patru, cele mari sau cele mici?"  :lol:  O fi gelos Negoita pe borduriada de alaturi :D

Eram într-un troleibuz grăbit. ;) Am vazut doar câteva bordurici aruncate pe gazon de nişte oameni cu unelte.

Era o vorba (dintr-un cantec, facuta celebra de un film etc) nu ceream lamuriri ;)

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433171 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”