Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 753358 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 MikeT

Cred ca erau si multi mesteceni acolo. Platani nu am vazut din goana masinii.

Re: Sectorul 4 Florinds

shoppy wrote:
Decat tufisareala da la CdG sau Opera, mai buna asta.

shoppy wrote:
Asa orice statuie / monument este un beton / fier cu pretentii de arta, le radem si punem tufisuri?

Daca si alea de la CdG sunt tufisuri si preferi cotorul asta marca Baluta... :)
Off topic: sunt arbori cu capacitate de purificare de 700 %, adica la un mc de oxigen consumat noaptea iti dau inapoi sapte ziua. Cotorul asta imi jeneaza retina, dar sa asteptam ce apare si aici.

Re: Sectorul 4 shoppy

Pai majoritatea sunt tufisuri : https://www.google.ro/maps/@44.4663667,...4096?hl=en
Si nu prea inteleg ce vor sa faca astia la CdG, da, copacii sunt buni, da in giratoriu trebuie sa mai vezi si doncolo de el, te mai orientezi, nu pui padurea in mijlocul giratoriului si faci un zid de nepatruns, in giratoriu pui iarba, niste flori si ceva statui, buchetul acele e cam la limita de mare dar inglobeaza si plante, oricine intelege imediat ce reprezinta si reprezinta ceva dragut/placut/optimist, deci ideea e corecta.

Re: Sectorul 4 Florinds

Hai sa ne respectam parerile... daca era Casa Poporului, OK, stricau privelistea, si eu sunt de acord ca obiectivele (mai ales indicatoarele rutiere) sa nu fie obturate de vegetatie.
Dar daca ca nu se mai vad cladirile din sticla de vegetatia respectiva sau maghernitele din sectorul de fata, nu e neaparat un lucru rau. :) Plus ca sunt alte specii mult mai interesante acolo decat ce arati tu.

Re: Sectorul 4 shoppy

Oricat de interesante sunt speciile si oricat de buni sunt copacii, intr-un giratoriu sunt lucruri potrivite si lucruri nepotrivite, un zid de vegetatie este nepotrivit, chit ca este facut din flori de colt.

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

A observat totusi cineva daca pe Sos.Berceni imediat dupa intersectia de la Aparatori (sens spre Sudului) s-au extins lucrarile si daca acolo unde au lucrat au si largit ceva sau doar au schimbat bordurile si atat?

Re: Sectorul 4 neb1

Nu s-a largit nimic.Doar borduri..multe.Cred ca va dura 20 ani.Lucreaza 3 insi.

Am trecut si eu pe acolo azi. Ce-i drept momentan nu pare a se largi ceva dar azi se spargea de zor, sa vedem ce o iesi dupa. E racait tot trotuarul si multe borduri mici. Probabil se va face o separare mai clara intre zona de pietoni si zona verde cu copaci unde probabil se va monta gazon. Dar e inca devreme de zis. In orice caz, in zona respectiva nu prea ai ce largi si unde. Nu incat sa se continue uniform spre Sudului si sa nu iasa un dop de toata frumusetea. Pana si spatiul verde daca il iei de la Sudului pana la Aparatori nu e uniform ca si latime. In schimb, benzile auto sunt tot alea.
Muncitori am numarat 4 (unul spargea cu utilajul, doi strangeau resturi cu lopata si un al patrulea bibilea nush ce la niste capace de canal inspre trecerea de pietoni spre APP) si unul care n-avea vesta nici nu lucra dar era p-acolo, poate vreun supervizor ceva....

Eu raman la parerea ca vor scoate scuarul de pe mijloc si aia va reprezenta largirea .Pentru ca nu ai ce sa largesti acolo.Se gatuie la spital,la piata Berceni,la cimitir la BIG.Nu cred ca or sa largeasca din 50 in 50 de metri.

Re: Sectorul 4 realistul

Cred că asta lasă sectorul dator vândut pe 15 ani cu bordurile și distrugerea de spații verzi.

Re: Sectorul 4 Costin

Am creat topic nou, la Lucrari de infrastructura, pentru supralargirea Sos. Berceni. Daca se impune, il vom reorganiza ca subforum asa cum sunt celelalte lucrari mari de infrastructura. Momentan puneti acolo tot: viewtopic.php?f=16&t=4114

Multam !

Re: Sectorul 4 MikeT

Ieri asfaltau trotuarul pe B-dul C-tin Brancoveanu, unde au lucrat la parcarea in spic.

Vorbesti de portiunea intre metrou (ca sa zic asa) si pana in Secuilor? Si acolo s-a lucrat? dar erau parcari la trotuar ce au mai facut in plus? Oricum, parcarile in spic mie nu-mi plac deloc pentru ca vin altii destepti si parcheaza sau stationeaza perpendicular pe parcarile alea la strada si tot efectul de a elibera o banda se pierde sau devine de utilizat cand din loc in loc mai dai de cate unul parcat aiurea. Asta si pentru ca nimeni (Politia) nu vegheaza la respectarea legilor. Idem pe Oltenitei aproape de piata Sudului, banda 1 ocupata de baieti destepti cu parcari in spic alaturi. SI de asta se merge cum se merge.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”