Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913306 views

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Am vazut ca se lucreaza la Aparatori pe Berceni spre Sudului, trotuarul de vizavi de Spiru. Am vazut borduri noi in statia de autobuz dar nu mi-am dat seama daca si largesc ceva sau doar schimba bordurile....oricum panourile cu "ne scuzati" sunt pana in intersectie.

Re: Sectorul 4 misterr

misterr wrote:
Dacă n-ați văzut conopida uriașă, n-ați văzut nimic! Ba nu, parcă e broccoli... Sau varză de Bruxelles? M-am învîrtit de două ori în jurul ei și tot nu-mi dau seama ce e!

S-a împlinit o săptămînă și n-a știut nimeni să spună ce este.

Ok, punem niște poze și mărim miza.

Re: Sectorul 4 Gabi23

Zici ca e un buchet de flori pe o groapă-n cimitir!  :lol: Vă rog, să apreciem minunata artă contemporană!  :ugeek:

Re: Sectorul 4 punmeister

Bine ca nu-i maciuca din comuna cu acelasi nume  :lol:  :lol:  :mrgreen:

Asta e buchetul de la marele R.I.P al S4. #haicasepoate nu?? :lol:

Re: Sectorul 4 punmeister

Puss in Boots wrote:
#haicasepoate nu?? :lol:

A zis cineva case??  :lol:  :twisted:

Sunt pe fundal intr-una din poze  :twisted:

Re: Sectorul 4 cris_m

Eu zic ca seamana cu un broccoli :mrgreen:

Dar stie cineva ce se doreste a fi? Femeia gigant si-a pierdut buchetul de la nunta sau care e logica de a avea acea forma de arta in acel loc. #Baluta?

Re: Sectorul 4 rosetti61

Opera de arta sta cu cotorul spre Piata de Gros, ala este singurul motiv pentru care a fost implantata acolo.

Re: Sectorul 4 shoppy

Decat tufisareala da la CdG sau Opera, mai buna asta.

Re: Sectorul 4 Florinds

In tufisareala nu apar tevi cu pretentii de cotor...
Am vrut si eu sa ridic problema parculetului, revin cu o poza mai buna un pic. Nu numai mobilierul l-au scos, erau si foarte multi copaci, nu sunt sigur daca erau si platani.
20170923_133811-resized-1920.jpg (941.01 KB; downloaded 3676 times)

Re: Sectorul 4 shoppy

Asa orice statuie / monument este un beton / fier cu pretentii de arta, le radem si punem tufisuri?

Re: Sectorul 4 1.cremsnit

Daca bine imi amintesc era un amestec total anapoda de salcie si platan. Peisager vorbind, parculetul era horror, parand a fi amenajat de un Dorel foarte increzator in simtul sau estetic. Cu toate astea, erau totusi niste sute de mp de spatiu verde redati locuitorilor din zona.

Oricum ar fi, lucrarile sunt prevazute cu tablou de santier? Asta n-am apucat sa observ.

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”