Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227372 views

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Asta inseamna ca au luat o decizie privind traseul. Dar raspunsul catre Asociatie tot nu a venit, nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Da, am remarcat si eu dimineata, ca vms-urile nu mai sunt asa puternice.
Asta ar putea sa insemne ca ori au creier cu care sa gandeasca ori... citesc forumul...
:))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Ar putea fi si pentru ca am trimis o sesizare catre Brigada Rutiera a Politiei Romane? :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Au început sa monteze colturile din Alucobond la lifturi.
IMG_20170920_162107.jpg (796.32 KB; downloaded 2986 times)
Au evacuat gunoiului de aici și refac spațiul ,,verde". Ieșirea de la metrou  Big Berceni.
IMG_20170920_161928.jpg (1.46 MB; downloaded 2986 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Benzile trasate pe sensul catre Eroi Revolutiei sunt inguste si ciudate, proiect facut pe genunchi :).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Așa, ca și chestie*, te-ai uitat pe proiect ? Vezi că e postat și pe forum.
La 3,5 m banda ți se pare îngustă ?
Dacă e vreo greșeală intreabă constructorul, nu proiectantul. Prea se sparg toate belelele în capul proiectantului...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Tot ce au trasat e ambiguu. Și marcajele se termină brusc sau sunt continuate cu cele galbene care te duc pe linia de tramvai cum este in fata la Sun Plazza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Interesant de urmarit evolutia montarii elementelor componente ale retelei de troleu. Pe masura ce vor aparea elemente mai multe ne vom da seama deja ce solutie se va adopta.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

S-au mai montat câteva susțineri in intersecție, in zona intersecției Tv-Tb de pe partea Mega Image - Mol, in rest nimic, pe stâlpii de pe bretele nu e nicio susținere, ca sa nu mai spun de stâlpii din zona stației Taxi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Liftul din poza lui realistul din dreapta e stramb sau e o problema cu imaginea... Inclin sa cred ca a doua varianta sau poate chiar amandoua...Parca nici stalpii nu sunt paraleli...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Lifturile sunt corect montate, conform proiectului.  Numai că nu sunt paralele între ele, dar sunt corect montate. Le-am văzut azi.
În intersecție sunt montate cablurile pentru susținerea intersecțiilor tramvai - troleibuz.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

andrei11 wrote:
Dacă e vreo greșeală intreabă constructorul, nu proiectantul. Prea se sparg toate belelele în capul proiectantului...

misterr wrote:
Așa s-a rezolvat problema gabaritelor:

Aici la fel, s-a bărbierit din bordură. Oamenii ăștia nu au lucrat cu metrul (sau cu centimetrul) ci cu palme, coți, stînjeni, prăjini...

Nu'sh de ce, dar aici nu mi se pare ca este vina constructorului...
Care constructor ar trebuie sa faca totusi ceva, sa nu lase "mizeria" aia la vedere... :(

misterr, cred ca au folosit mila marina sau leghea cand au facut calculele...  
Cam asta inseamna acolo a patra zecimala...
(0,0001 mile marine = 18,52 centimetri)

Re: Septembrie 2017 subway guru

misterr wrote:
Aici la fel, s-a bărbierit din bordură. Oamenii ăștia nu au lucrat cu metrul (sau cu centimetrul) ci cu palme, coți, stînjeni, prăjini...

Un proiectant care ‘proiecteaza’ fara sa aiba habar de gabaritele de libera trecere e de kaka...ma gandesc cu groaza ca tot astia se ‘ocupa’ de Pitesti-Sibiu... :popa:

Re: Septembrie 2017 TibiV

Pe Pitesti-Sibiu mai poti sa tragi un pic de volan.
Dar "volanul vatmanilor" este cam "intepenit"... :lol:

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463823 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”