Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227434 views
📖 Pagination options
- MikeT
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
MikeT
Asta inseamna ca au luat o decizie privind traseul. Dar raspunsul catre Asociatie tot nu a venit, nu?
Asta inseamna ca au luat o decizie privind traseul. Dar raspunsul catre Asociatie tot nu a venit, nu?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da, am remarcat si eu dimineata, ca vms-urile nu mai sunt asa puternice.
Asta ar putea sa insemne ca ori au creier cu care sa gandeasca ori... citesc forumul...
)
Da, am remarcat si eu dimineata, ca vms-urile nu mai sunt asa puternice.
Asta ar putea sa insemne ca ori au creier cu care sa gandeasca ori... citesc forumul...
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Ar putea fi si pentru ca am trimis o sesizare catre Brigada Rutiera a Politiei Romane?
Ar putea fi si pentru ca am trimis o sesizare catre Brigada Rutiera a Politiei Romane?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Au început sa monteze colturile din Alucobond la lifturi.
Au început sa monteze colturile din Alucobond la lifturi.
IMG_20170920_162107.jpg (796.32 KB; downloaded 2989 times)
Au evacuat gunoiului de aici și refac spațiul ,,verde". Ieșirea de la metrou Big Berceni.
IMG_20170920_161928.jpg (1.46 MB; downloaded 2989 times)
- razvan_3asy
-
Posted:
-
razvan_3asy
Benzile trasate pe sensul catre Eroi Revolutiei sunt inguste si ciudate, proiect facut pe genunchi
.
Benzile trasate pe sensul catre Eroi Revolutiei sunt inguste si ciudate, proiect facut pe genunchi
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Așa, ca și chestie*, te-ai uitat pe proiect ? Vezi că e postat și pe forum.
La 3,5 m banda ți se pare îngustă ?
Dacă e vreo greșeală intreabă constructorul, nu proiectantul. Prea se sparg toate belelele în capul proiectantului...
Dacă e vreo greșeală intreabă constructorul, nu proiectantul. Prea se sparg toate belelele în capul proiectantului...
-
Posted:
-
realistul
Tot ce au trasat e ambiguu. Și marcajele se termină brusc sau sunt continuate cu cele galbene care te duc pe linia de tramvai cum este in fata la Sun Plazza.
Tot ce au trasat e ambiguu. Și marcajele se termină brusc sau sunt continuate cu cele galbene care te duc pe linia de tramvai cum este in fata la Sun Plazza.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Interesant de urmarit evolutia montarii elementelor componente ale retelei de troleu. Pe masura ce vor aparea elemente mai multe ne vom da seama deja ce solutie se va adopta.
Interesant de urmarit evolutia montarii elementelor componente ale retelei de troleu. Pe masura ce vor aparea elemente mai multe ne vom da seama deja ce solutie se va adopta.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
S-au mai montat câteva susțineri in intersecție, in zona intersecției Tv-Tb de pe partea Mega Image - Mol, in rest nimic, pe stâlpii de pe bretele nu e nicio susținere, ca sa nu mai spun de stâlpii din zona stației Taxi...
S-au mai montat câteva susțineri in intersecție, in zona intersecției Tv-Tb de pe partea Mega Image - Mol, in rest nimic, pe stâlpii de pe bretele nu e nicio susținere, ca sa nu mai spun de stâlpii din zona stației Taxi...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Liftul din poza lui realistul din dreapta e stramb sau e o problema cu imaginea... Inclin sa cred ca a doua varianta sau poate chiar amandoua...Parca nici stalpii nu sunt paraleli...
Liftul din poza lui realistul din dreapta e stramb sau e o problema cu imaginea... Inclin sa cred ca a doua varianta sau poate chiar amandoua...Parca nici stalpii nu sunt paraleli...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Lifturile sunt corect montate, conform proiectului. Numai că nu sunt paralele între ele, dar sunt corect montate. Le-am văzut azi.
În intersecție sunt montate cablurile pentru susținerea intersecțiilor tramvai - troleibuz.
Lifturile sunt corect montate, conform proiectului. Numai că nu sunt paralele între ele, dar sunt corect montate. Le-am văzut azi.
În intersecție sunt montate cablurile pentru susținerea intersecțiilor tramvai - troleibuz.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu'sh de ce, dar aici nu mi se pare ca este vina constructorului...
Care constructor ar trebuie sa faca totusi ceva, sa nu lase "mizeria" aia la vedere...
misterr, cred ca au folosit mila marina sau leghea cand au facut calculele...
Cam asta inseamna acolo a patra zecimala...
(0,0001 mile marine = 18,52 centimetri)
andrei11 wrote:
misterr wrote:
Așa s-a rezolvat problema gabaritelor:
Aici la fel, s-a bărbierit din bordură. Oamenii ăștia nu au lucrat cu metrul (sau cu centimetrul) ci cu palme, coți, stînjeni, prăjini...
Nu'sh de ce, dar aici nu mi se pare ca este vina constructorului...
Care constructor ar trebuie sa faca totusi ceva, sa nu lase "mizeria" aia la vedere...
misterr, cred ca au folosit mila marina sau leghea cand au facut calculele...
Cam asta inseamna acolo a patra zecimala...
(0,0001 mile marine = 18,52 centimetri)
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Septembrie 2017
subway guru
Un proiectant care ‘proiecteaza’ fara sa aiba habar de gabaritele de libera trecere e de kaka...ma gandesc cu groaza ca tot astia se ‘ocupa’ de Pitesti-Sibiu...
misterr wrote:
Aici la fel, s-a bărbierit din bordură. Oamenii ăștia nu au lucrat cu metrul (sau cu centimetrul) ci cu palme, coți, stînjeni, prăjini...
Un proiectant care ‘proiecteaza’ fara sa aiba habar de gabaritele de libera trecere e de kaka...ma gandesc cu groaza ca tot astia se ‘ocupa’ de Pitesti-Sibiu...
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Septembrie 2017
TibiV
Pe Pitesti-Sibiu mai poti sa tragi un pic de volan.
Dar "volanul vatmanilor" este cam "intepenit"...
Pe Pitesti-Sibiu mai poti sa tragi un pic de volan.
Dar "volanul vatmanilor" este cam "intepenit"...
📖 Pagination options