Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 912516 views

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 subway guru

Adrian Rosca wrote:
Cum de unde? In sectorul 4 nu se asfalteaza strazi secundare, nu se reabiliteaza blocuri, nu se asigura paza la scoli, iar bursele pentru elevi sunt cele mai mici din tot Bucurestiul. Si cand te gandesti ca alternativa la Balutza era ala cu baracutza, deja i-am uitat numele.  :popa:

Nu merita sa-ti incarci memoria cu numele tuturor cretinilor...
:popa:

Re: Sectorul 4 Adrian Rosca

Acum i s-a pus pata si pe chioscurile de ziare: http://m.adevarul.ro/news/eveniment/rep...index.html

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

E trist totusi pt tine ca si politician sa nu-ti doresti un al doilea mandat si sa faci toate greselile posibile, pe care toti predecesorii tai le-au facut. Tre sa fii putin cretin sau extraordinar de prost. Iar baiatul asta sper sa nu-l obtina. Ar trebui sa fie un fel de mic manual al primarului spagar si incapabil dar care totusi sa nu atraga atentia prin tampeniile pe care le face si unde sa fie scris negru pe alb:
1. in primul mandat incearca prin toate mijloacele sa NU schimbi bordurile, bancile din parc sau cosurile de gunoi decat daca e absolut necesar :D
2. daca nu iti doresti decat doua mandate fa toate cele de mai sus in mandatul nr 2, nu-l vei prinde pe al treilea.
si cate si mai cate de genul asta.

Re: Sectorul 4 neb1

Ai sa razi,stii cati nebuni il sustin ? La mine in bloc toata lumea e excitata ca le-a marcat locurile de parcare si ca A TERMINAT pasajul de la Big.Aud des ''Ce frumos ne-a facut domnul primar'' din ce in ce mai des. Sau '' Piedone nimic nu a facut'' Stai linistit ca o sa ia al doilea mandat fluierand.

Piedone a facut ceva in primul mandat. In al doilea s-a culcat pe laurii victoriei. Daca nu era Colectivul era si acum primar. E trist ca inca sunt multi cei care sunt prostiti (Daea, adu oaia pe steag!) si am mai zis-o (nu se intelesese atunci sarcasmul 100%) ca in afara de pensionari si de posesorii de masini, pe restul poate sa ne ia dracu.

Sa glumim ca i-a luat voturile Firei Baluta cu "a terminat EL" pasajul de la Sud?  :lol:  :lol: "Noua ne place in S4 dar in rest Bucurestiul e neingrijit, uite cum sunt mijloacele de transport, nu e caldura etc. etc" rezulta vot Baluta si nu-musai-vot Firea :D

Re: Sectorul 4 TibiV

Habemus aqua tasnitoris !... :D

Va dati seama ca pensionarii vor cadea pe spate in fata unei asemenea splendori...

Sunt si scurte "flashuri" de rosu, verde si galben, dar nu le-am prins...

Re: Sectorul 4 adila

Nu cade nimeni pe spate la asemenea tampenii, iti spun eu. Pensionarii si-au facut un renume negativ in anumite privinte, dar sa nu exageram totusi cu ei. Pana la urma nu doar datorita lor suntem aici, suntem si noi, celelalte generatii, vinovati.

Asta e un fel de mini Bdul Unirii cu tasnitori mai mici asa ca de cartier. Nu zic ca arata rau sau ca nu ne trebuia asa ceva DAR cum nu pot sa-mi scot din minte multele tampenii conexe facute prin TOT sectorul si pana si la lucrarea asta cate prostii sunt implicate (ghivece, pavele)....n-am cum sa nu ma enervez.
Daca se dadea drumul pe bune si se lucra in draci la minim 10 parcari toate supraterane, se schimbau borduri doar acolo unde era absolut necesar si se plantau copaci in stil clasic in pamant nu in ghiveci si ala inzorzonat, idem banci si cosuri de gunoi probabil bune nu stricate, si se refacea spatiul verde pana si in zona trotuarelor (cu gazon, iarba etc), vedeam renovari de blocuri peste tot si planuri clare de largiri acolo unde se poate si nu ca sa facem parcari in spic si alte etc etc, eu unul as fi zis "bine mah, fa-ti damblaua cu tasnitorile....ca o sa fie frumos cu verdele dimprejur".

Pana si unui copil oricat de nazdravan ar fi daca ia un 10 la scoala sau in teza ii luam o ciocolata nu? Sau un suc acolo, o merdenea...."Bravo tata!"  :D  :D
Aici tasnitorile sunt merdeneaua (sau bomboana de pe coliva ati spune voi), dar "copilul" n-a luat 10, ba eu as zice ca a cam ramas repetent......

Re: Sectorul 4 shoppy

Inca nu s-a inventat sectorul care sa poata sa mentina arteziene, s-au facut si in 1, si in 6, peste tot au ajuns abandonate, parca vad ca tot betonel o sa fie primul care o sa reuseasca si cu artezienele.

Re: Sectorul 4 1.cremsnit

Are cineva idee daca si peste nou-aparutul parculet de pe str. Izvorul Rece se vor turna betoane pentru o parcare?

Intreb asta pentru ca astazi am observat cum muncitori ADP indepartau TOT mobilierul urban de acolo: banci, aparate de gimnastica, fantani arteziene kitsch, inclusiv arbusti proaspat plantati.

Re: Sectorul 4 subway guru

Banul trebuie sa circule si sa se dreneze din buzunarul public catre alte buzunare...ca asta e definitia ‘buzunarelii’!
:bere:

Re: Sectorul 4 MikeT

1.cremsnit wrote:
Are cineva idee daca si peste nou-aparutul parculet de pe str. Izvorul Rece se vor turna betoane pentru o parcare?

Intreb asta pentru ca astazi am observat cum muncitori ADP indepartau TOT mobilierul urban de acolo: banci, aparate de gimnastica, fantani arteziene kitsch, inclusiv arbusti proaspat plantati.

Am vazut ca scosesera niste stalpisori si din statia lui 381/77 de la intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu, sensul spre Piata Resita. Sunt si eu curios ce se va intampla.
In alta ordine de idei, pe gardul Autobazei Obregia sunt doua panouri in care Băluţă ne informeaza ca va largi acea strada pentru a se infiinta mai multe locuri de parcare. Probabil este vorba despre Turnu Magurele, dar nu stiu cum o va largi, probabil va face parcari in spic printre copaci. Sa vedem cum se va lucra in zona, avand in vedere mega-aglomeratia zilnica. Probabil utilajele vor sta pe trotuar.  :!:  :?:

Re: Sectorul 4 Daddy

Tot acolo (pe scuarul central de la cap 313) e un panou pe care scrie ca „aici se va construi o parcare cu 110 locuri”. Aici unde, in mijlocul strazii?  Pe cei cu ziare deja i-au evacuat din zona desi nu e niciun utilaj pe acolo.. i-au linistit ca lucrarile vor dura cel mult doua luni  :!: sursa. In doua luni vine iarna, termenul de executie e de 24 de luni (daca ati observat pe panouri).

Pe Obregia au aparut afise cu „Primaria sectorului 4 reamenajeaza acest bulevard pentru a obtine mai multe locuri de parcare. #danielbaluta #haicasepoate”  :D . In realitate, situatia se pare ca va fi tocmai invers daca se va parca in spic, dinspre strada iar pe trotuar parcarea va fi interzisa (asa cum se intentioneaza).  S-au apucat deja de borduri aici, au „muscat” din trotuar cam 1-1.5 m in fata BCR.

Eu nu inteleg cum primaria de sector poate legal sa efectueze astfel de lucrari pe un bulevard apartinand Primariei Generale. Stiu ca Sos. Berceni, Luica, T.Magurele au trecut la primaria de sector. Dar restul? Cum poate PS4 sa schimbe borduri, sa refaca trotuare pe strazi care nu-i apartin?

Re: Sectorul 4 realistul

1.cremsnit wrote:

Din păcate tot parcul era râmat. Iar din câte știu eu, bulevardele principale sunt la Primăria Generală. Dar cum se înțelege bine cu Firea...
IMG_20170922_152636.jpg (1.16 MB; downloaded 3104 times)
IMG_20170922_152632.jpg (1.17 MB; downloaded 3105 times)

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”