Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi Ilfov

Topic: Întrebari și răspunsuri

1124 posts, 448119 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 81

📖 Pagination options
Re: Intrebari si raspunsuri andrei11

Cam în ce an o fi fost fotografia făcută ? ( Este clar că este Piața Unirii, se vede Spitalul Brâncovenesc / Dealul Patriarhiei ).
P. Unirii 1.jpg (291.13 KB; downloaded 6300 times)

Re: Intrebari si raspunsuri Nicu24

Mai mult ca sigur inainte de 1984 pentru ca din ce am auzit in 84 s-a demolat Spitalul .

Re: Intrebari si raspunsuri Puss in Boots

Hehe :D eu as fi plasat undeva in jurul lui 1920....

Re: Intrebari si raspunsuri Nicu24

Tot ce e posibil !
Oricum Piata Unirii nu mai seamana deloc cu ce era odata . ;)

Re: Intrebari si raspunsuri Robert24

Avand in vedere ca nu vad tramvaie cu cai, dupa 1927 (in decembrie 1927 a disparut ultima linie cu cai din acea zona).
Mai precis, dupa 1929 cand s-a creat legatura cu tramvai intre Calea Calarasilor si Bd. Maria.

Poate nu apar in poza  :)  sper sa aflam totusi candva.

Am fost aproape ;)

Re: Intrebari si raspunsuri Robert24

Nu are cum sa fie 1926. Linia de tramvai din prim plan nu exista in 1926.

Re: Intrebari si raspunsuri rosetti61

Plaja in care este facuta 1930-1935; in 1936 se acopera Dambovita cu planseu de la Serban Voda pana la Podul Senatului si tramvalele vor circula pe ambele maluri iar halele si piata Bibescu sunt demolate; in 1937 se shimba configuratia pietei cu un proiect provizoriu - celebrul oval care a rezistat pana in 1964.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Întrebari și răspunsuri ADK

La Dristor când s-au înființat stațiile cu refugiu? Dintr-o poză al unui pasionat turist venit în august 1998, presupun că la acea vreme stația exista, chiar dacă te lăsa-n drum. :P

Autor: Tramfan2011, flickr

Re: Întrebari și răspunsuri nokia2110

Eu ţin minte că era reufugiu în sensul spre centru, dar cred că era unul mai subţire
În direcţia ailalată staţia era pe Cal. Dudeşti, deci nu era refugiu. În 1999 încă era aşa. Ulterior a fost mutată după interescţie pentru a se descongestiona traficul.
Văd că tramvaiul avusese parte de ceva buşi-buşi.
Ptiu, dar amestecate sunt pozele pe acolo... mi-aş fi dorit să găsesc direct mai multe cu Bucureştiul.  :geek:

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Istoria transportului în comun din București şi Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2743 forum members have written 468526 posts in 5846 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”