Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces
1877 posts, 542762 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing
misterr
Nu s-a schimbat nimic. Și vineri după-masă, și azi dimineață erau ca-n prima zi.
GPS wrote:
Gata s-a rezolvat cu porțile de ieșire (Mulțumesc mult), cea bidirecțională N-am testat-o, dar la ieșire pana ieri apărea interzis. O sa văd azi. Mersi încă o data.
Puss in Boots wrote:
Adica cum s-a rezolvat? vorbesti de APP?
GPS wrote:
Da de APP, porțile de intrare de lângă ghereta sunt acum de ieșire așa cum este normal.
Nu s-a schimbat nimic. Și vineri după-masă, și azi dimineață erau ca-n prima zi.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Eu nu stiu cum a fost imediat dupa ce s-a modernizat statia, dar zilele trecute am intrat la APP spre peronul de Unirii si mi s-a parut ca era fix ca inainte dpdv fluxuri. Nu stiu pe peronul de Leonida, nu m-am uitat.
Eu nu stiu cum a fost imediat dupa ce s-a modernizat statia, dar zilele trecute am intrat la APP spre peronul de Unirii si mi s-a parut ca era fix ca inainte dpdv fluxuri. Nu stiu pe peronul de Leonida, nu m-am uitat.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
La peronul de Unirii, înainte de modernizare erau turnicheți de ieșire iar acum sînt porți de ieșire, deci nu s-a schimbat.
Ideea era că acolo e fluxul de intrare cel mai mare și era bine să fie porți de intrare, asta se discutase aici.
Fluxul de ieșire cel mai mare e la peronul spre Leonida (lumea care vine din centru) și ar fi trebuit să fie porți de ieșire, dar acum sînt de intrare.
Adică porțile sînt montate exact pe dos față de cum ar trebui.
La peronul de Unirii, înainte de modernizare erau turnicheți de ieșire iar acum sînt porți de ieșire, deci nu s-a schimbat.
Ideea era că acolo e fluxul de intrare cel mai mare și era bine să fie porți de intrare, asta se discutase aici.
Fluxul de ieșire cel mai mare e la peronul spre Leonida (lumea care vine din centru) și ar fi trebuit să fie porți de ieșire, dar acum sînt de intrare.
Adică porțile sînt montate exact pe dos față de cum ar trebui.
- sab
-
Posted:
-
sab
Si asta de ce oare ? Nu puteau pune "ghereta" in partea cealalta ?
Si asta de ce oare ? Nu puteau pune "ghereta" in partea cealalta ?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Pentru asta ghereta ar fi trebuit rotită cu 180°(deci o rotație + o translație) și casiera ar fi fost bulversată. Așa că s-a făcut doar o translație...
Pentru asta ghereta ar fi trebuit rotită cu 180°(deci o rotație + o translație) și casiera ar fi fost bulversată. Așa că s-a făcut doar o translație...
-
- survola
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
La Aurel Vlaicu chiar nu puteau desfiinta termopanul acela si sa mareasca astfel numarul portilor cu 4-5?
La Aurel Vlaicu chiar nu puteau desfiinta termopanul acela si sa mareasca astfel numarul portilor cu 4-5?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Acolo e o covrigarie/patiserie, daca renuntau la covrigarie faceau spume sindicalistii Metrorex.
Ca tot vorbeam de Aurel Vlaicu, a aparut ceva magazin tip bazar cam prin zona unde se afla liftul.
Acolo e o covrigarie/patiserie, daca renuntau la covrigarie faceau spume sindicalistii Metrorex.
Ca tot vorbeam de Aurel Vlaicu, a aparut ceva magazin tip bazar cam prin zona unde se afla liftul.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Vineri era gol interiorul camerei din termopan... Infectiile acelea nici n-ar trebui sa existe fix langa portile de intrare, cu atat mai mult la o statie cu asemenea flux de calatori.
Vineri era gol interiorul camerei din termopan... Infectiile acelea nici n-ar trebui sa existe fix langa portile de intrare, cu atat mai mult la o statie cu asemenea flux de calatori.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Incearca sa le zici asta celor din USLM. Asta daca vrei flegme pe tricou din partea lor.
Incearca sa le zici asta celor din USLM. Asta daca vrei flegme pe tricou din partea lor.
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Sint gata ultimele 2 statii:
- Pantelimon : 9 porti de acces
- Basarab 1 : 9 porti de acces
Deci, miine - 19 septembrie - vor fi deschise pentru public.
Sint gata ultimele 2 statii:
- Pantelimon : 9 porti de acces
- Basarab 1 : 9 porti de acces
Deci, miine - 19 septembrie - vor fi deschise pentru public.
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
[ UPDATE ] :
Metrorex are la finalul acestei etape de modernizare 1235 porti noi de acces:
-> Magistrala M1 : 684 porti, in 22 statii.
-> Magistrala M2 : 331 porti, in 14 statii.
-> Magistrala M3 : 168 porti, in 5 statii.
-> Magistrala M4 : 52 porti, in 2 statii.
[ UPDATE ] :
Metrorex are la finalul acestei etape de modernizare 1235 porti noi de acces:
-> Magistrala M1 : 684 porti, in 22 statii.
-> Magistrala M2 : 331 porti, in 14 statii.
-> Magistrala M3 : 168 porti, in 5 statii.
-> Magistrala M4 : 52 porti, in 2 statii.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
📖 Pagination options
), cea bidirecțională N-am testat-o, dar la ieșire pana ieri apărea interzis. O sa văd azi. Mersi încă o data.