Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 753288 views

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Pai nu era Baluta cu organizarea de santier pe Facebook sapt trecuta? Eu cred ca acele 3 bulevarde sunt ca in zicala cu apostolii, doar ca in sens invers crescator :-))

Pe Obregia posibil sa se schimbe doar bordurile, traficul e ok acolo vs alte zone. Cred. Acu, fie ce o fi.

LE: Misterul (desi nu era unul poate doar un dram de speranta) a fost elucidat, pe Alunisului se pregateste o parcare "ecologica" de 130 de locuri. Sursa: un raspuns pe Feisbuc la o intrebare adresata primarului (ghilimelele imi apartin).

Re: Sectorul 4 MikeT

Deci vom avea acele pavele gaurite pe care le injura toate purtatoarele de toc ascutit. :))

Da, macar tzoapele aka divele se vor chinui. Palida consolare.

Re: Sectorul 4 Daddy

Puss in Boots wrote:
Pe Obregia posibil sa se schimbe doar bordurile, traficul e ok acolo vs alte zone. Cred. Acu, fie ce o fi.

Traficul nu mai e OK de cand s-a construit in draci pe Metalurgiei... Pe Obregia se fac parcari in spic (sursa: FB Baluta) dar am vazut ca se intervine si pe restul trotuarului, se scot bordurile dintre trotuare si spatiile verzi din fata blocurilor (acolo unde acestea exista). Se intervine si pe scuarul central, dar acolo deja existau pavele puse de Piedone in 2009, o dovada ca nu Baluta le-a inventat pe toate  :D. Deci alea 3 bulevarde sunt de fapt 4 (Tineretului, Brancoveanu, Obregia, Berceni).

Re: Sectorul 4 TibiV

TibiV wrote:
In dreptul Petrom
Oare ghivecele sunt "ghivece electrice" ?!...

Da, sunt.
Pe lung...

... si pe lat

Re: Sectorul 4 Florinds

Haideti, dl Baluta, ca se poate!
Se poate si mai rau!

http://www.bihorel.ro/tichie-de-margaritar-primaria-beius-a-investit-in-fantani-arteziene-cu-lumini-colorate/
Ghiciţi ce mai lipsea din Beiuş? Se pare că tocmai fântânile moderne cu jocuri de lumini colorate, specifice unui târg chinezesc. Vestita Primărie a municipiului, al cărei şef, Adrian Domocoş, e judecat pentru că şi-ar fi băgat de mai multe ori mâna în bugetul local, a finalizat recent o investiţie demnă de o metropolă asiatică.

În centrul oraşului, pe Valea Nimăieştiului, au fost amenajate fântâni arteziene luminate pe timp de noapte, care i-au costat pe beiuşeni 120.000 lei. În timp ce unii localnici se laudă cu „minunăţia”, crezând că e chiar faină, alţii sunt nemulţumiţi că Primăria face astfel de „investiţii” deşi vechea reţea de apă încă n-a fost complet înlocuită şi majoritatea străzilor sunt ca la ţară.

Nişte cârcotaşi aceştia din urmă, pentru că dacă unii concitadini dau în gropi, nu-i numai din cauza carosabilului ciuruit, ci şi a capacităţii lor de a-şi alege un edil cu scaun la cap…

TICHÍE, tichii, s. f. Obiect de îmbrăcăminte din stofă sau din pânză, de forma unei calote sferice, care acoperă numai creștetul capului. ◊ Expr. Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar, se spune, ironic, despre cel care, lipsit de lucruri de primă necesitate, dorește să aibă altele, mai puțin utile sau inutile. ♦ Bonetă, scufiță.

Ghivece peste pavele, pavelele peste tevi, tevile prin spatiul verde... Asta deranjau radacinile copacile, tevile lui Baluta... "Mandri ca suntem romani".

Re: Sectorul 4 Nicu24

Numai la noi se pot intampla astfel de lucruri iar banul public este risipit cu desavarsire .

Re: Sectorul 4 MikeT

Daddy wrote:
Puss in Boots wrote:
Pe Obregia se fac parcari in spic (sursa: FB Baluta) dar am vazut ca se intervine si pe restul trotuarului, se scot bordurile dintre trotuare si spatiile verzi din fata blocurilor (acolo unde acestea exista). Se intervine si pe scuarul central, dar acolo deja existau pavele puse de Piedone in 2009, o dovada ca nu Baluta le-a inventat pe toate  :D. Deci alea 3 bulevarde sunt de fapt 4 (Tineretului, Brancoveanu, Obregia, Berceni).

Se micsoreaza gradinile de langa blocuri probabil, ca sa ramana totusi un trotuar circulabil.
Pe scuarul central ce mai fac?

Re: Sectorul 4 neb1

Daddy wrote:
Deci alea 3 bulevarde sunt de fapt 4 (Tineretului, Brancoveanu, Obregia, Berceni).

De fapt sunt 6 ca incepe si Racovita si Turnu Magurele,deja se descarcau borduri azi.
Era si o mamaie euforica ''Ce frumos ne face domn' primar '' .....
Adevarul e ca ne cam ''face''  frumos :))))

De fapt sunt 3 bulevarde. In acte si pe harta, daca e sa o luam ad litteram. Tineretului, Brancoveanu si Obregia. Berceni e "sosea", Racovita e strada, la fel Turnu Magurele si Luica (ca parca vorbea cineva aici si de Luica). Si daca intra cumva la pachet si Giurgiului sau Oltenitei ("ca e si ele un suflet", astea doua sunt tot sosele). Deci primarul a zis bine 3 "bulevarde" si din informatiile din teren se verifica toate :lol: Asta asa ca sa fim politically correct.

Un bulevard (in acte) unde ar trebui intervenit e Metalurgiei intre Metro si Sos. Berceni (unde numai bulevard nu e) dar sincer acolo cred ca e cam pierduta treaba, nu prea au ce si unde largi. Si acolo e nevoie de 2 benzi/sens. Poate se incurajeaza munca de acasa si home schoolingul si de-asta nu se face nimic concret. Ne umplem de blocuri si apoi nu mai avem pe unde iesi (sau pana ajungem la birou trebuie deja sa ne intoarcem, ca-n filmul sovietic "Balada soldatului"). Si pa.

Re: Sectorul 4 neb1

Cred ca se configureaza un ''bulevard'' nou,intre sectorul 4 si Jilava .

Zilele trecute am gasit asta :

Untitledgfg.jpg (229.17 KB; downloaded 2498 times)

Sursa: https://www.facebook.com/galberceni/

Am aprofundat si am gasit asta:

Sursa: http://ps4.ro/wp-content/uploads/2016/03/H_241.pdf
Untitledjj.jpg (177.8 KB; downloaded 2498 times)

Si am facut legatura cu asta:

Sursa: http://ps4.ro/wp-content/uploads/2016/03/PV-Sedinta-extraordinara-a-CLS4-din-13.09.2017.pdf
Untitleddfg.jpg (358.58 KB; downloaded 2499 times)

In concluzie,cred ca asta va ajuta la deblocarea Metalurgiei-Luica-Giurgiului. E o idee buna.Sunt curios si daca se va pune in practica.
Momentan drumul se poate parcurge cu o masina cu garda putin mai inalta.

Traseul conform Google Maps
Untitledhkl.jpg (573.15 KB; downloaded 2497 times)

Intrare dinspre Strada Drumul Binelui
Untitledkl.jpg (362.34 KB; downloaded 2497 times)

Intrare dinspre Jilava Strada Drumul Dealul Frumos
Untitledfgf.jpg (570.15 KB; downloaded 2497 times)

Ar ajuta la decongestionarea traficului in zonele respective?

Re: Sectorul 4 realistul

Și totuși de unde atâția bani pentru borduri?
Alunisului.
IMG_20170920_162832.jpg (1.13 MB; downloaded 2416 times)
IMG_20170920_162841.jpg (1.51 MB; downloaded 2416 times)
IMG_20170920_162846.jpg (997.06 KB; downloaded 2415 times)
Bd. Brâncoveanu.
IMG_20170920_164320.jpg (1 MB; downloaded 2415 times)

Re: Sectorul 4 Adrian Rosca

Cum de unde? In sectorul 4 nu se asfalteaza strazi secundare, nu se reabiliteaza blocuri, nu se asigura paza la scoli, iar bursele pentru elevi sunt cele mai mici din tot Bucurestiul. Si cand te gandesti ca alternativa la Balutza era ala cu baracutza, deja i-am uitat numele.  :popa:

Re: Sectorul 4 ByOnu

Frate.miu imi zice ca s-au schimbat recent toate bancile si cosurile de gunoi montate de Piedone in parcul Lumea Copiilor (cel de la Palatul Copiilor). Pana si copiii vad si inteleg aceste absurditati.

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”