Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 920491 views

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Dar a fost vreo licitatie ceva sau o fac in regie proprie?

Intre Sudului si Aparatori doar daca scot spatiul verde de pe mijloc pot largi ceva, ca sa fie uniform. Altfel nu vad cum. Trotuarele sunt in anumite zone chiar inguste si nu vad cum se mai poate musca din ele. Fiind implicate utilaje care vor bloca banda de langa axul drumului (in caz ca vor sa scoata sau sa reduca la minim zona verde din mijloc) sa isi doreasca sa "castige" banda care se pierde pt trafic interzicand parcarea la trotuar pe toata lungimea. Acolo in mod normal incap 2 masini una pe langa alta dar daca vii cu utilaje si blochezi drumul mai incape doar una si sa vezi cozi atunci....

O sa fie distractiv cand or sa inceapa dincoace de Aparatori spre IMGB. Acolo chiar se poate face ceva dar o sa fie deranj mare si deja se circula in multe momente ale zilei bara la bara. Cred ca am mai spus-o, toata lucrarea asta are sens doar DACA se va face ceva in intersectia de la Aparatori (exproprieri, largiri etc toate fezabile daca ne uitam in teren). Altfel drumul si asa gatuit se va gatui si mai mult.

Ps. poate vor sa schimbe si bordurile pe Berceni si de-aia n-au nevoie de masini parcate langa trotuar  :lol:

Re: Sectorul 4 Cristi N

Nici eu nu inteleg ce vor sa faca, in zona sunt 2 benzi pe sens + parcare in paralel cu bordura.
Fituica a fost pusa probabil pe data de 11, eu am vazut-o pe 12 seara, deocamdata nu e nici o miscare in zona.

TibiV wrote:
TibiV wrote:
Ghivece de beton cu copacei in ele... :D

Probabil urmeaza gazon, nu?

Daca au pus fituicile asa tarziu era clar ca nu incepe nimic peste noapte, oamenii n-ar fi avut timp nici sa reactioneze. Poate saptamana viitoare. Le da un timp sa-si ia masinile de acolo. Sa vezi ce plina se face parcarea de la Lidl. Si asa acolo parcheaza cred toti cei din blocul/blocurile de langa. E in fiecare dimineata cand merg acolo parcarea pe jumatate plina si in magazin 2-3 oameni si idem angajati (ca tot se plange lumea pe facebook ca Lidl-urile n-au angajati destui).

Re: Sectorul 4 adila

In loc sa faca parcari subterane si sa redea spatiul oamenilor, ei distrug si ultimile petice de verdeata tocand banii nostri.
Acum m-am prins ce se intampla: s-au facut diferite studii pentru parcari si bazine de inot (solutiile sunt proaste btw) si banii se cheltuiesc pe borduri si panselute unde nu le trebuie proiecte se pare. E buna strategia se pare. Iar lumea sta la TV si se uita la telenovele.

Re: Sectorul 4 realistul

Acolo că acolo dar la Brâncoveanu, mai exact pe Alunișului pe mijloc, exista in spatiu verde generos dintotdeauna. Ieri erau muncitori care-l îngrădeau.
IMG_20170912_175136.jpg (1.6 MB; downloaded 2232 times)
IMG_20170912_175140.jpg (1.35 MB; downloaded 2232 times)

De urmarit ce se intampla....poate pun gazon, poate sapa sa schimbe tevi.....

Re: Sectorul 4 Florinds

Adila, imi amintesc ca ai intrebat mai in urma cum sa faci o plangere. Deci faci la Parchet:
Subsemnatul ... domiciliat in ..., depun urmatoarea PLANGERE PENALA impotriva primarului ... si consiliului general al sectorului 4... pentru abuz in serviciu. Spui ca se monteaza ghivece peste spatiul verde etc., ca se schimba borduri foarte bune, ca se schimba destinatia spatiului verde, eventual cauti si legea care nu permite asta etc.
Eventual si la DNA pentru suspiciune de coruptie, dar iti trebuie date exacte cu ce firme executa lucrarea.
Fii pregatit sa mergi la sectia de politie unde esti arondat, ca sa dai declaratii.
Succes!

Re: Sectorul 4 MikeT

Si dup-aia in instanta, ca sigur va fi citat. :)

In ceea ce priveste spatiul verde de pe Alunisului, gardul seamana cu ce au pus pe Al. Obregia, dar acolo au pus ca sa schimbe bordurile. Sper sa nu vedem distrus acel spatiu verde.

M-am gandit si eu la borduri, dar atunci n-are rost sa puna gard.

Re: Sectorul 4 neb1

Astept cu mare nerabdare primul cascador care va plonja in mizeria aia de giratoriu .
Rond Nitu Vasile.
20170913_130342.jpg (1.66 MB; downloaded 2176 times)

Cred ca se pregateste ceva si pe Racovita ..o bordura ,o maslina ,o scobitoare...
Racovita
20170913_142840.jpg (1.55 MB; downloaded 2176 times)

Pe Soseaua Berceni liniste si pace ,s-a furat ''largirea'' . :lol:
Sos. Berceni
20170913_143212.jpg (1.11 MB; downloaded 2176 times)

Acum ca ma uit mai bine strict acolo in dreptul cimitirului si daca elimini spatiul verde nu castigi nimic. Absolut nimic. Deci nu vad ce largire se poate face incat sa aiba sens (daca nu o fi o largire mascata in schimbare de borduri). Parca mai incolo e mai lat spatiul verde de pe mijloc dar orice largire trebuie sa fie uniforma nu in bataie de joc. Doar dupa Aparatori se poate face ceva clar si relativ uniform dar si acolo sunt obstacole, nu e ca-n palma. Incepand cu intersectia in sine.

Re: Sectorul 4 neb1

'Ieri'' din poza fiind 12.09.2017 .
@Puss ,poate sa faca cateva locuri de parcare in cimitirDeja trotuarul blocurilor e destul de mic.Dupa OMV, teoretic ,ar avea loc sa mai ''largeasca'' .Banuiesc ca va disparea scuarul de pe mijloc si astfel prima banda de acum unde sunt parcate masini se va transforma oficial in ''am facut enjpe mii de locuri de parcare''
Untitled123.jpg (121.46 KB; downloaded 2160 times)

Sa stii ca fix la cimitir ma gandeam si eu  :lol: Incurca dom'le. O mega-parcare pe tot terenul si interzisa apoi parcarea langa bordura pe tot Berceniul inclusiv zona Sudului. Pac pac si-am rezolvat. Da, faza de care zici e ca-n "am rezolvat cu prostitutia!", "cum?", "am legalizat-o" :D

Dar care sunt alea 3 bulevarde la care se refera? Hai sa zicem ca unul din ele e Sos.Berceni desi in fapt nu pare sa se fi inceput nimic. Iar pe bucata asta nu exista trotuare late. Exista trotuare inguste pe alocuri, altele sa zicem mai normale si trotuare de bun simt (adica nici prea prea nici foarte foarte). Deci n-are ce taia din ele. Il invit in schimb sa vada trotuarele de pe Metalurgiei. Iar parcarea langa bordura fie si doar din poza de mai jos e permisa deja. Se vede P-ul. Deci.......care noi locuri de parcare?

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464457 posts in 5796 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”