Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227848 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
misterr
După inaugurarea de mîine (cu tramvaiele), următoarea va fi cu troleibuzele (a patra? a cincea? am pierdut șirul...).
După inaugurarea de mîine (cu tramvaiele), următoarea va fi cu troleibuzele (a patra? a cincea? am pierdut șirul...).
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
O alta problema ce nu a fost adusa in discutie si mi s-ar parea de bun simt s-o rezolve ar fi curatenia generala a pasajelor pietonale (inclusiv placajele de pe pereti), scarile rulante, lift etc.
Totul este plin de praf gros. Macar acum sa fie 'shiny'.
O alta problema ce nu a fost adusa in discutie si mi s-ar parea de bun simt s-o rezolve ar fi curatenia generala a pasajelor pietonale (inclusiv placajele de pe pereti), scarile rulante, lift etc.
Totul este plin de praf gros. Macar acum sa fie 'shiny'.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Poate la noapte și mîine dimineață (în timp ce vine coloana oficială).
Tot atunci se pun și panseluțele.
Poate la noapte și mîine dimineață (în timp ce vine coloana oficială).
Tot atunci se pun și panseluțele.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Vreo miscare legata de instalarea troleibuzelor?
Vreo miscare legata de instalarea troleibuzelor?
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
In legatura cu troleele, nimic. Statiile RATB de pe Nitu sau Vacaresti nu au obtinut nici un adaos de cifra pe placute....
In legatura cu troleele, nimic. Statiile RATB de pe Nitu sau Vacaresti nu au obtinut nici un adaos de cifra pe placute....
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Eu m-as fi asteptat ca macar incrucisarile cu reteaua tramvaielor de la Piata Sudului sa apara pana maine... Cifrele pe placute sunt inca work in progress... Dar incrucisarile sigur trebuie sa fie acolo.
Eu m-as fi asteptat ca macar incrucisarile cu reteaua tramvaielor de la Piata Sudului sa apara pana maine... Cifrele pe placute sunt inca work in progress... Dar incrucisarile sigur trebuie sa fie acolo.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Eu cred exact invers: incrucisarile vor veni ultimele, dupa ce toate firele vor fi fost puse. Probabil pentru ca troleibuzul va mai astepta un pic, iar RATB nu vrea sa uzeze piesele degeaba
Eu cred exact invers: incrucisarile vor veni ultimele, dupa ce toate firele vor fi fost puse. Probabil pentru ca troleibuzul va mai astepta un pic, iar RATB nu vrea sa uzeze piesele degeaba
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Deci de luni linia 1 nu va mai trece pe la Șincai?
-
- Costin
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
De maine chiar.
survola wrote:
De maine chiar.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Asteptam si eu un cookie de la RATB cu noile linii si trasee actualizate...
Asteptam si eu un cookie de la RATB cu noile linii si trasee actualizate...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Circula tramvaiul deja.
Am auzit unul din casa. Nu am apucat sa vad ce tip era, utilitar sau de persoane. Ce pot spune este ca parca avea zurgalai.
Am reusit sa fac si o poza. In spatele tramvaiului aflat in PROBE circula si o masina de interventie.

Circula tramvaiul deja.
Am auzit unul din casa. Nu am apucat sa vad ce tip era, utilitar sau de persoane. Ce pot spune este ca parca avea zurgalai.Am reusit sa fac si o poza. In spatele tramvaiului aflat in PROBE circula si o masina de interventie.

- drbm
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Nu exagerez cu nimic.Mergi la fata locului sa te convingi.Eu interactionez zilnic cu pasajul de cel putin 5-6 ori.Locuiesc in "buza" lui .Totul e sui.Finisajele sunt facute de cei mai rai Dorei .Totul e anapoda.De luni o sa ne convingem cat de utila va fi lucrarea asta.
survola wrote:
Hai să nu exagerăm
Nu exagerez cu nimic.Mergi la fata locului sa te convingi.Eu interactionez zilnic cu pasajul de cel putin 5-6 ori.Locuiesc in "buza" lui .Totul e sui.Finisajele sunt facute de cei mai rai Dorei .Totul e anapoda.De luni o sa ne convingem cat de utila va fi lucrarea asta.
📖 Pagination options