Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 752015 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 MikeT

Iata si o poza in goana cailor putere, la intersectia Brancoveanu - Oltenitei. Bricolaj cu pavele si borduri. Exact ce-mi doream de cand eram mic de tot.  :lol:
IMG_2797.JPG (1.7 MB; downloaded 1908 times)

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Ca sa poti merge pe acolo in siguranta nu in echilibristica unei singure borduri :D

Re: Sectorul 4 TibiV

Asta explica si "bordura dubla" de la Eroii Revolutiei, este clar ca vor face acelasi trotuar de garda din pavele intre cele doua borduri...
TibiV wrote:
Avem DOUA randuri de borduri: roz la exterior, "clasice" la interior...

Re: Sectorul 4 ByOnu

Eu va spun sincer ca nu am stiut niciodata de ce i se spunea Bordureanu lui Videanu (stiu ca detinea direct sau indirect o firma din domeniu). Dar omul asta chiar merita denumirea. Videanu a inlocuit bordurile odata cu modernizarile masive ale bulevardelor, dar asta pur si simplu inlocuieste borduri in stare impecabila montate in timpul lui Piedone.

Nu se sesizeaza nimeni din presa, chiar asa. Un pont, ceva, la Digi, cu fotografii before and after.

Re: Sectorul 4 andrei11

Vedeți ca am șters toate apropourile politice. Aveți rubrică dedicată.

TibiV wrote:
Au inceput sa planteze... pavele !

Am dezlegat misterul !...

Ghivece de beton cu copacei in ele... :D

Re: Sectorul 4 adila

Da, ce sa zic, mirific, doar ca sunt bani aruncati de pomana. Este clar ca din spatiu verde nu ies bani asa cum ies din pavele, borduri si alte zorzoane, asa ca se orienteaza si ei. :evil:

Iti dai seama ca panselutele de 300 de euro firul sunt un "mizilic" pe langa "mega-ghivecele" astea...

Re: Sectorul 4 punmeister

Cred ca Videanu plange numai cand vede astea...  :lol:  :lol:  :mrgreen:

Re: Sectorul 4 Cristi N

Ni se pregateste ceva pe Berceni tronsonul Piata Sudului - Aparatori, sensul spre Berceni. Nici o masina pe sensul spre centru nu avea vreo foaie in parbriz.
Fituica gasita azi pe masina personala parcata langa OMV:

"... va fi relocat."
:D

Re: Sectorul 4 survola

Mai taie niste copaci?

Ca sa faca loc la mega-ghivece...

Re: Sectorul 4 MikeT

Sa calculam cat spatiu verde s-a pierdut pe Brancoveanu?

PS: au inceput scoaterea bordurilor si pe Al. Obregia, de la intersectia cu Nitu Vasile. Era imposibil sa rateze zona, sunt multe borduri, mult rost de comision.

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”