MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 448645 views

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 132

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Puss in Boots

@ Zoli  :)
1. Stia.
2. Posibil, dar s-a uitat totusi sa vada ce scrie, asa ca a fost probabil un scurtcircuit intre ce citesc ochii si ce proceseaza sau vrea sa proceseze creierul.
3. Posibil si asta dar n-am prins momentul, am intervenit la piuitul nervos al portii.
ps. mereu e o explicatie :D o a 4a ar fi ca nu mai intrase vreodata pe la Unirii, pentru ca vorbesc de accesul dinspre Hanul lui Manuc, unde iesirea a fost mereu (macar cat imi aduc eu aminte) in dreptul scarilor rulante. Si intrarea e mult mai incolo, asa ca nu e ca si cand ar fi 2 porti diferite una langa alta si greseala ar fi mai normala.

Asa e, treaba cu semnul rosu luminos inca pare a fi destul de problematica; a mai fost un caz la Aurel Vlaicu unde i-am aratat persoanei respective fix semnul rosu.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mcosmin

Partea mai rea e ca intr-o zi cascatii astia, care nu pot interpreta semne de baza si intuitive, se vor afla la volan.

Daca nu sunt deja.  Caz in care in trafic "accesul interzis" pe o anumita strada (fratele mai mare al cerculetului mic rosu si simpatic de la metrou) va insemna orice va vrea respectiva persoana sa insemne :) Sunt curios daca in strainatate persoanele respective sunt la fel de cascate ca si aici, si acolo semnalistica e similara (verde poti, rosu nu poti).

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing WT_fan06

Am mai vazut cazuri (la Aurel Vlaicu) cand oamenii bagau cartela pe la "iesire". Daca stateai fix in partea opusa si dadeai sa iesi, vedeai ca sageata verde se transforma pentru cateva momente in rosu interzis.

Acolo macar poti intra pe la "iesire". Trebuie doar sa fii atent la cei care ies. Si eu intru pe acolo dar nu cand tocmai a venit un metrou si urca oamenii de pe peron.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

Astazi au fost aduse portile noi in lobby la Dimitrie Leonida.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

Weekend-ul asta bagam fortza in:
· Dimitrie Leonida
· Costin Georgian

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

Spor la treaba! Hai ca luni am nevoie de Dimitrie Leonida :bere:

S-a luat in calcul desfiintarea gheretelor de bilete, odata cu inmultirea automatelor?

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing punmeister

Nu, din gheretele de bilete parca se deschid portile manual. Am vazut asta la Izvor cand am avut probleme cu cartela (pur si simplu cartela mea era refuzata de toate portile)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

adila wrote:
Spor la treaba! Hai ca luni am nevoie de Dimitrie Leonida

Cel mai probabil marti (12 septembrie) se vor deschide pentru public cele 2 statii (Geo & Leo).

punmeister wrote:
Nu, din gheretele de bilete parca se deschid portile manual. Am vazut asta la Izvor cand am avut probleme cu cartela (pur si simplu cartela mea era refuzata de toate portile)

Deci casieritele raman doar ca sa deschida portile in caz de nevoie si ca sa apese pe claxon daca cineva incearca sa circule fraudulos? Cam subtire...  :roll:

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing punmeister

Sau ar putea sta agentii de paza in gheretele de bilete.

Eu ma gandesc ca Mrex da un numar consistent de salarii aici. Salarii care se reflecta mai mult sau mai putin in pretul calatoriei...

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433247 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”