Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 228422 views
📖 Pagination options
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
WT_fan06
Ca sa vegheze manipulantii cum dau din ranga?
GPS wrote:
s-au montat patine
Ca sa vegheze manipulantii cum dau din ranga?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
... Oare e atât de greu de înțeles ca acest 1 circular nu a circulat niciodata pe la Piața Sudului? Ultima data când 1 a circulat pe la Sudului a fost in 2007 parca, când ajungea in Colentina...
Probele care vor avea loc vineri pregatesc reluarea circulatiei liniei 1 pe vechiul traseu.
... Oare e atât de greu de înțeles ca acest 1 circular nu a circulat niciodata pe la Piața Sudului? Ultima data când 1 a circulat pe la Sudului a fost in 2007 parca, când ajungea in Colentina...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da-o naibii de istorie...
Dar astora/asteia ii place produsul "rahat" cu polonicul...
Compilatie din mai multe topicuri - deh, daca avem asa multe...
Deja ma doare mintea...
Da-o naibii de istorie...
Dar astora/asteia ii place produsul "rahat" cu polonicul...
Compilatie din mai multe topicuri - deh, daca avem asa multe...
Costin wrote:
Primaria Capitalei anunta probe tehnice pentru punerea in functiune a tramvaielor in zona pasajului Piata Sudului
Primaria Municipiului Bucuresti si Regia Autonoma de Transport Bucuresti au programat vineri, in jurul orei 14.00, probele tehnice in vederea punerii in functiune a tramvaielor in zona pasajului Piata Sudului, pe Calea Vacaresti.
Potrivit Primariei Capitalei, se urmareste verificarea starii tehnice a liniilor, refugiilor, elementelor de protectie etc. de pe portiunile neutilizate pana in prezent, in zona afectata de constructia Pasajului Piata Sudului.,
Probele care vor avea loc vineri pregatesc reluarea circulatiei liniei 1 pe vechiul traseu.
TibiV wrote:
Pe Mihai Bravu spre Piata Sudului
Nu imi pot imagine ca domnii astia au alta treaba in afara de linia de tramvai
Dar este clar ca la Castani/Arhivele Nationale nu au facut probe...
Dar este la fel de clar ca...
... totusi se pregateste ceva !
Curatenia se pare ca este foarte importanta
Deja ma doare mintea...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Probabil ca rețeaua este montata deja, in totalitate.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Am trecut azi putin pe acolo dar n-am apucat sa ma uit. Probabil ca da, se anuntau probe azi la ora 14 pentru linia de pe Vacaresti (am citit pe undeva ....). Ce am observat in schimb erau multe veste galbene care roboteau (hai sa zicem 50% munceau restul cam stateau dar e inca devreme) la refugiile de tramvai din fata de la Sun Plaza. Nu erau montate placutele sau nu le-am vazut eu, dar probabil nu sunt daca inca se lucreaza. Se turna pamant in zona statiei de taxi. Sper, daca tot ramane asa zona-si va ramane-, sa puna peste tot gazon sa arate mai de doamne ajuta.
Poate se nimereste cineva in jurul orei 14 cu poze de la probele tramvaiului.
Am trecut azi putin pe acolo dar n-am apucat sa ma uit. Probabil ca da, se anuntau probe azi la ora 14 pentru linia de pe Vacaresti (am citit pe undeva ....). Ce am observat in schimb erau multe veste galbene care roboteau (hai sa zicem 50% munceau restul cam stateau dar e inca devreme) la refugiile de tramvai din fata de la Sun Plaza. Nu erau montate placutele sau nu le-am vazut eu, dar probabil nu sunt daca inca se lucreaza. Se turna pamant in zona statiei de taxi. Sper, daca tot ramane asa zona-si va ramane-, sa puna peste tot gazon sa arate mai de doamne ajuta.
Poate se nimereste cineva in jurul orei 14 cu poze de la probele tramvaiului.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Cu cat se apropie finalul lucrarii cu atat e mai urata si mai fara cap lucrarea asta .Totul e facut anapoda,ingustari peste ingustari ,calitate indoielnica a finisajelor.Totul pentru inauguracioasa sefa,sa taie panglici. Mi-e lehamite si scarba MULTA .
Cu cat se apropie finalul lucrarii cu atat e mai urata si mai fara cap lucrarea asta .Totul e facut anapoda,ingustari peste ingustari ,calitate indoielnica a finisajelor.Totul pentru inauguracioasa sefa,sa taie panglici. Mi-e lehamite si scarba MULTA .
- GPS
-
Posted:
-
GPS
misterr
.
Pe seara câteva poze (in completare) și de la mine.
misterr
.Pe seara câteva poze (in completare) și de la mine.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Nu este terminata pe Calea Vacaresti.
GPS wrote:
Nu este terminata pe Calea Vacaresti.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Hai să nu exagerăm
neb1 wrote:
Hai să nu exagerăm
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Mi se pare o lucrare care arata chiar ok. Daca fac abstractie de bataia de joc cu termenele, atunci nu as avea prea multe de reprosat, doar nerespectarea partiala a planurilor. Numele pasajului, though, atat de slefuit, stralucitor si apoteotic pus acolo, ce onoreaza marea munca pentru patrie, ma duce cu gandul la vremuri pe care nu le-am apucat.
Mi se pare o lucrare care arata chiar ok. Daca fac abstractie de bataia de joc cu termenele, atunci nu as avea prea multe de reprosat, doar nerespectarea partiala a planurilor. Numele pasajului, though, atat de slefuit, stralucitor si apoteotic pus acolo, ce onoreaza marea munca pentru patrie, ma duce cu gandul la vremuri pe care nu le-am apucat.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Sa va iau pe rand - Realistul, misterr, Budy si GPS (sper ca n-am uitat pe cineva), felicitari baieti!! Ati realizat niste fotoreportaje exceptionale! Jos palaria pentru efortul depus!
Eroarea de gabarit mi se pare impardonabila, zau asa! Taieturile in alucobond pentru sustinerea afisajelor LED de la intrarile pasajului auto sunt inegale, mari si inestetice. Oare vor lasa asa? Si cate si mai cate n-ar fi de comentat. In fine, nici nu speram la un alt nivel de calitate pentru Bucuresti.
Sa va iau pe rand - Realistul, misterr, Budy si GPS (sper ca n-am uitat pe cineva), felicitari baieti!! Ati realizat niste fotoreportaje exceptionale! Jos palaria pentru efortul depus!
Eroarea de gabarit mi se pare impardonabila, zau asa! Taieturile in alucobond pentru sustinerea afisajelor LED de la intrarile pasajului auto sunt inegale, mari si inestetice. Oare vor lasa asa? Si cate si mai cate n-ar fi de comentat. In fine, nici nu speram la un alt nivel de calitate pentru Bucuresti.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
L-ai uitat pe @TibiV!
(reportaje de-a lungul timpului..)
L-ai uitat pe @TibiV!
(reportaje de-a lungul timpului..)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Mai e de ceva de lucru, nu o sa fie gata tot pana duminica.
Mai e de ceva de lucru, nu o sa fie gata tot pana duminica.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Clar...
Dar asta este de bine pentru duamna...
Mai poa' sa inaugureze si saptamana viitoare o balustrada, o bordura, ceva...
Clar...
Dar asta este de bine pentru duamna...
Mai poa' sa inaugureze si saptamana viitoare o balustrada, o bordura, ceva...
📖 Pagination options