Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB

817 posts, 344304 views

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii generale Puss in Boots

Daca nu vine vreo comunicare in zilele care au mai ramas lunea incepe doar cu 11, nu cred ca rateaza Firea un alt anunt pompos. Totusi mutarea lui 1 pe Mihai Bravu fara a pune in acelasi timp ceva pe Sincai nu mi se pare ok, lasa descoperita toata zona aia...Vom vedea. 34 ar trebui sa aiba capat ori la Obor ori la Banu Manta (cel mult!) tinand cont de cate ture sunt prevazute.

Si daca tot depanam amintiri, mie personal (si nu dati cu pietre) mi-ar fi placut sa apara macar una din liniile care mergeau spre IMGB. Combinat cu niste P+R la macar ultimele 2 statii de la capatul M2, n-ar fi fost (zic eu) o problema sa fie si tramvai acolo. Asta asa un pic off-topic.

Re: Discutii generale cris_m

Nici mie nu-mi plac, Costin, dar am zis sa intervin putin in discutie. Repet, vom vedea ce va fi pana la urma. Eu despre ce vorbesc este un plan, acum poate suferi schimbari majore chiar si peste noapte.

L.E Conform acelui plan reapare si 19 cu 9 ture :!:

Deci RATB-ul are niste tramvaie "ascunse" sau declarate "in moarte clinica" pe care nu le folosesc din varii motive (poate si ca sa nu-si bata capul cu ele apoi cat timp "las-o ca merge si-asa") si brusc si miraculos le invie altfel de unde tramvaie pentru toate liniile astea? In conditiile in care nu intra nimic in modernizare (singurul tronson care ar fi eliberat ceva tramvaie ar fi fost cel al liniilor 40/56 si daca nu ajung linia lui 5.....dar nu e nimic din toate astea). Zau ca poti crede orice fantasmagorie cand auzi de jde tramvaie si ture scoase parca din palarie.
Evident, sper sa nu fie si reversul si sa fie celelalte linii de tramvai care sa sufere taieri dar parca tot nu ies la socoteala nu? Nu stiu, e ciudat.

Re: Discutii generale cris_m

V-am zis este o propunere de repartizare, nu inseamna ca se si realizeaza intocmai... Rabdare si tutun, vom vedea cat de curand ce va fi. Clar urmatoarele saptamani ne vor aduce suprize mai mult sau mai putin placute. In lipsa unor dovezi clare, cred ca ar fi mai bine sa oprim discutia aici ca altfel dam in zvonistica de depou si se inrosesc unii mai tare  ;)  :oops:

In regula :) oricum, pe luni cert e doar 11-le. Si atat momentan. Sunt curios daca au decis si troleele in spatele usilor inchise, dar pt ele mai e timp nici firul nu e pus.

Re: Discutii generale TibiV

Comunicat
De duminică, liniile de tramvai 1, 11, 19 și 34 își reiau vechile trasee

În urma creării condițiilor de circulație pentru tramvaie în zona Piața Sudului, începând de duminică, 10.09.2017, liniile 1, 11, 19 și 34 își vor relua vechile trasee pe Șos. Olteniței și pe Calea Văcărești.
Astfel, tramvaiele liniei 1 (ramura Șura Mare - Piața Sudului – Obor) vor circula pe următorul traseu circular: terminalul Șura Mare, Şos Oltenitei, Piața Sudului, Cal. Văcăreşti, Sos. Mihai Bravu, Şos. Stefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Şos. Orhideelor, Bd. G-ral Vasile Milea, Bd. Timisoara, Şos. Progresului, Str. C-tin. Istrate, Şos. Viilor, Piaţa Eroii Revolutiei, Şos. Olteniței, terminal Şura Mare.
Linia 1 (ramura Șura Mare – Șos. Viilor – Pasaj Basarab) va funcționa pe traseul: terminal „Șura Mare”, Şos. Giurgiului, Piaţa Eroii Revolutiei, Şos. Viilor, Str. C-tin. Istrate, Şos. Progresului, Bd. Timisoara, Bd. G-ral Vasile Milea, Şos. Orhideelor, Pasajul Basarab, Şos. Nicolae Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Ștefan cel Mare, Şos. Mihai Bravu, Cal. Văcăreşti, Piața Sudului, Şos Oltenitei, terminal „Şura Mare”.

Linia 11 va reveni pe traseul de bază, ca și până în prezent, de la terminalul „16 Februarie”, pe Calea Giulești, Pod Grozăvești, Piața Danny Huwe (Răzoare), Şos. Viilor, până la Piaţa Eroii Revoluției, de unde va intra pe noul traseu: Șoseaua Olteniței, Piața Sudului, până la terminalul Romprim.

Totodată, vor fi reînfințate două linii noi de tramvai: linia 19, care va asigura transportul călătorilor între terminalele „CFR Progresul” şi „Complex RATB Titan”, pe traseul: Şos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Calea Şerban Vodă, Bd. Gh. Şincai, Pod Timpuri Noi, Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Şos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Theodor Pallady.

Cea de a doua linie de tramvai estelinia 34, care va face legătura între terminalele „Romprim” și „Banu Manta”, pe traseul: Şos Oltenitei, Cal. Văcăreşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ștefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu.

Liniile navetă 611 şi 634 se desființează.

Re: Discutii generale Victor92

Sursa?

Re: Discutii generale TibiV

Mail RATB.

Si din autobuzele rezultate, dna Firea infiinteaza autobuzul pentru elevi ;) De ce totusi site-ul RATB nu tine pasul cu toate stirile astea? Ar fi trebuit sa avem deja parcursul liniilor noi, actualizata harta.......greu.

Re: Discutii generale nathalael

Deci inelul exterior va veni pe Viilor-Oltenitei, va intra in terminal, va iesi pe Giurgiului si apoi va vira pe Oltenitiei. Statia de pe Oltenitei va fi atat a doua cat si ultima a traseului. Genial!!!

Re: Discutii generale Nicu24

Pe site-ul oficial al RATB încă nu a apărut acest comunicat pe care l-au preluat și alte agenții de presa, ciudat ca pe site nu apare.
Însa întrebarea este de unde tramvaie pentru 19 mai ales? Ca 34 o sa aibă de la Victoria cel mai probabil, și 1 de la Dudesti.
Duminica se va vedea ce și cum.

Site-ul RATB nu are nici macar comunicatul despre 11. In schimb apare cel despre autobuzul scolar. Partea buna cu existenta lui 34 e ca daca se intampla ceva in zona Razoare, Basarab etc, zona cea mai importanta de pe traseu ramane neafectata de intarzieri etc.

Re: Discutii generale Nicu24

Și în acest fel se activează și capătul de la Banu-Manta parasit de multa vreme.
Sunt curios și de 46 ce intervale va avea acum ca reapare și 34.

Re: Discutii generale punmeister

Plus faptul ca 34 poate fi tinuta lejer doar cu Bucur LF-uri (asta daca se pun pe picioare cele crapate), asta fiinca 34 are traseul 100% modernizat pe Banu Manta-Romprim.

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”