Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227732 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

La cimitir ar trebui sa afiseze calendarul orthodox?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului drbm

Și intervalul de succedare :-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

WT_fan06 wrote:
Si eu m-am gandit ca o fi pentru a vedea cand vine tramvaiul, dar apoi asta nu inseamna sa echipezi si tramvaiele cu emitatoare?

La cimitr este PP4, care nu are acces nici la tramvai si nici la metrou.
Deocamdata are acces doar la autobuz, ca nici troleele nu mai circula de mult...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Vorbeam de celelalte montate deja care sunt la statiile de tramvai. Astea de la cimitir sunt mai "noi" in discutie, un fel de bonus. Iar accesul la autobuz e cam....departisor..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului WT_fan06

Nu are importanta daca are sau nu legatura directa cu tram/bus. Important e sa stie oamenii dinainte si sa se grabeasca.
Asa pot sa zic ca de ce e nevoie sa vad cand vine metroul de Berceni inca de pe culoarul de corespondenta de la Unirii, daca am aceasta informatie si pe peron?  ;)

Nu numai ca o ai si in pasaj si pe peron dar sunt cam diferite. In pasaj iti arata ca mai sunt unu-doua minute si cand ajungi jos vezi ca mai sunt inca 2-3 :) Am vazut asta de mai multe ori. Si parca si la Victoriei, de la M1 iti zice ca vine intr-un minut pt Berceni si cand ajungi sus mai sunt destule minute :) Dar e bine, un fel de "vezi ce bine ca te-ai grabit? acum iti poti trage si sufletul".

Cat despre panourile de la Sudului eu unul sper sa le vad ca functioneaza orice ar arata -si starea vremii- (si nu cateva zile) si nu raman de decor cum sunt multe altele (infochioscurile, trotuarul rulant de la Basarab etc).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Nu exista sistem de urmarire in timp real a vehiculelor RATB. Probabil or sa fie afisate reclame.

Desi divagam un pic nu pot decat sa ma intristez ca in atatia ani de la Revolutie, si in destui de la intrarea in UE, nu avem inca un astfel de sistem si ca atare suntem la ani lumina de celelalte capitale europene (ba chiar in urma multor orase infinit mai mici decat al nostru). Bucurestiul trebuia sa fie un exemplu de urmat in tara dispunand de cel mai mare buget si de cele mai bune oportunitati si se pare ca acum noi trebuie sa urmam alte exemple (da-n stil romanesc, adica concret nu se face nimic). Daca fiecare administratie isi fixa macar doua obiective majore per mandat (si se tineau de ele pana in panzele albe si cu toata opozitia cui o fi fost si cu riscul de a nu fi realesi -daca impactul per total era unul pozitiv) pana acum orasul arata altfel si nu ni se mai pareau masini straine ca pe acele panouri sa fie concomitent si metroul si tramvaiul/troleul/autobuzul.

Costin wrote:
Nu exista sistem de urmarire in timp real a vehiculelor RATB. Probabil or sa fie afisate reclame.

Cine stie ce ni se pregatesteeee...  :twisted:
@Puss dupa mine etalonul este CLUJ. Gata, am zis-o.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

In alta parte ai zis ca Oradea...ma rog, tot in partea aia de harta

Eu tot astept sa vina pompierii cu "colectia de toamna" dar nu si nu, vad ca se poarta doar catenare.  :(  

Costin wrote:
Probabil or sa fie afisate reclame.

Mai, nu v-ati prins...
Se vor afisa discursurile, "participarile la evenimente" si postarile pe FB.
Pe un monitor cele ale primarului general, pe celalat cele ale primarului S4...

;)

Eu sunt curios daca vin primarii la taierea panglicii tramvaiului 11 luni dimineata o data cu inceputul scolii (daca ii da drumul atunci si nu cine stie cand dupa), bifat si ala la scoala de langa, ca sa fie treaba treaba.

In aceasta poza a lui GPS...

... l-am remarcat pe "Big Brother" !

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”