Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1216729 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
In topicele lunare se posteaza doar poze / reportaje foto.
In topicele lunare se posteaza doar poze / reportaje foto.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Azi am vazut un profil I infipt in pamant. Imi poate explica cineva care este scopu l ?
Azi am vazut un profil I infipt in pamant. Imi poate explica cineva care este scopu l ?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Singura noutate observata in weekend e ca au decofrat partea superioara a culeii dinspre lac. Nu au mai continuat cu armarea zonei dintre culee si elementul vechi de beton din stanga. Ma refer la cel pozat de @shoppy:

Singura noutate observata in weekend e ca au decofrat partea superioara a culeii dinspre lac. Nu au mai continuat cu armarea zonei dintre culee si elementul vechi de beton din stanga. Ma refer la cel pozat de @shoppy:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Lucrare semiabandonata, ceea ce pune mari semne de intrebare in privinta dorintei si vointei PMB nu de a incepe alte lucrari majore de infrastructura dar macar de a le finaliza pe cele incepute si neterminate
Lucrare semiabandonata, ceea ce pune mari semne de intrebare in privinta dorintei si vointei PMB nu de a incepe alte lucrari majore de infrastructura dar macar de a le finaliza pe cele incepute si neterminate
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Mici, concerte și șușanele, cine are nevoie de infrastructură?
Mici, concerte și șușanele, cine are nevoie de infrastructură?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, actualmente singurele lucrari de infrastructura ale PMB sunt 2 poduri care dau fiecare in cate un maidan, a existat o propunere de rectificare a bugetului care lua bani de la aceasta si dadea la cealalta, apoi propunerea a fost anulata, deci ar fi normal ca aici sa se reia activitatea.
Cat despre ce face PMB cu banii, trebuie sa asteptam bugetul pe 2017.
Da, actualmente singurele lucrari de infrastructura ale PMB sunt 2 poduri care dau fiecare in cate un maidan, a existat o propunere de rectificare a bugetului care lua bani de la aceasta si dadea la cealalta, apoi propunerea a fost anulata, deci ar fi normal ca aici sa se reia activitatea.
Cat despre ce face PMB cu banii, trebuie sa asteptam bugetul pe 2017.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Imi cer scuze: era vorba de zona de langa benzinaria Lukoil.
Imi cer scuze: era vorba de zona de langa benzinaria Lukoil.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai acolo, daca nu poti sa pui o poza cu ce ai vazut nu ne dam seama, decat sa astepti sa mearga altcineva care se pricepe sau sa faca o poza.
Pai acolo, daca nu poti sa pui o poza cu ce ai vazut nu ne dam seama, decat sa astepti sa mearga altcineva care se pricepe sau sa faca o poza.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
O să ajungem să-l regretăm pe doctoraș. Asta macar a început niste lucrări în București. Bune, rele dar a început ceva. O să șomăm in ritmul ăsta pe viitor
). Tanti e doar cu propaganda și cancanuri. Cum a învățat la Antene.
O să ajungem să-l regretăm pe doctoraș. Asta macar a început niste lucrări în București. Bune, rele dar a început ceva. O să șomăm in ritmul ăsta pe viitor
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Fata de ce avem acum, "doctorașul" a fost doctor docent...
realistul wrote:
O să ajungem să-l regretăm pe doctoraș.
Fata de ce avem acum, "doctorașul" a fost doctor docent...
-
- Wadan
-
Posted:
-
Wadan
Langa Lukoil mai trebuie executata o pila, iar acele profile I sunt de la o sprijinire (daca nu ma insel se numeste berlineza) pentru radierul pilei.
Langa Lukoil mai trebuie executata o pila, iar acele profile I sunt de la o sprijinire (daca nu ma insel se numeste berlineza) pentru radierul pilei.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Tot santierul pare parasit. Trec de patru ani pe langa bezinaria Lukoil si cred ca doar 20% din timp s-a lucrat efectiv.
Tot santierul pare parasit. Trec de patru ani pe langa bezinaria Lukoil si cred ca doar 20% din timp s-a lucrat efectiv.
📖 Pagination options