Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227810 views
📖 Pagination options
- MikeT
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
misterr
La ora asta, la intarea în pasaj dinspre Văcărești e o macara și se montează pe o consolă panouri cu LED-uri pentru mesaje vivante.
La ora asta, la intarea în pasaj dinspre Văcărești e o macara și se montează pe o consolă panouri cu LED-uri pentru mesaje vivante.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Am fost in zona, cât de curând și câteva poze, nu au cum deocamdată, mai au de pus susținerile pentru firul de contact pe stâlpii de pe Vacaresti.
Robert24 wrote:
Multe forțe desfășurate in urma cu o ora in intersectie. Cred ca vor sa intinda sarma pe directia Sura Mare - Vacaresti.
Am fost in zona, cât de curând și câteva poze, nu au cum deocamdată, mai au de pus susținerile pentru firul de contact pe stâlpii de pe Vacaresti.
- alexian
-
Posted:
-
alexian
Azi-noapte am trecut pe acolo si se lucra de zor la linia de tramvai..
Azi-noapte am trecut pe acolo si se lucra de zor la linia de tramvai..
- realistul
-
Posted:
-
realistul
De ce sa nu întoarcă la Nițu Vasile la giratoriu? Sau unde întorc celelalte trolee, la Metalurgiei.
De ce sa nu întoarcă la Nițu Vasile la giratoriu? Sau unde întorc celelalte trolee, la Metalurgiei.
- drbm
-
Posted:
-
drbm
Pentru că este nerealist.
Logic este ca transportul de suprafață radial să se lege de axa majoră, nu să se găsească pe undeva, prin zonă.
Pentru că este nerealist.
Logic este ca transportul de suprafață radial să se lege de axa majoră, nu să se găsească pe undeva, prin zonă.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Au fost montate doua panouri si la pasajul de la cimitir.
GPS wrote:
.Pana la intrarea spre celalalt peron, au aparut doua panouri electronice.
Au fost montate doua panouri si la pasajul de la cimitir.
- drbm
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Panourile vor anunta cand vine urmatorul tramvai ? sau vor fi anunturi generale ? Si daca da, atunci in pasajul de la cimitir ce vor anunta ? Apropo, cand ziceti pasajul de la cimitir e ala care da spre Secuilor nu ? Mai e altul ? poate e vreun jargon de "pasaj Sudului" de care nu ma prind.
Panourile vor anunta cand vine urmatorul tramvai ? sau vor fi anunturi generale ? Si daca da, atunci in pasajul de la cimitir ce vor anunta ? Apropo, cand ziceti pasajul de la cimitir e ala care da spre Secuilor nu ? Mai e altul ? poate e vreun jargon de "pasaj Sudului" de care nu ma prind.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Si eu m-am gandit ca o fi pentru a vedea cand vine tramvaiul, dar apoi asta nu inseamna sa echipezi si tramvaiele cu emitatoare? Sunt ei in stare sa faca asta?
Si eu m-am gandit ca o fi pentru a vedea cand vine tramvaiul, dar apoi asta nu inseamna sa echipezi si tramvaiele cu emitatoare? Sunt ei in stare sa faca asta?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
La asta m-am gandit si eu, si cum nu cred ca se aplica, probabil vor anunta alte lucruri sau vor fi ca alea de la Basarab de pe M4 cand nu functioneaza afiseaza sigla Metrorex si atat
Deja daca ar functiona si ar arata orice si ar fi o realizare. Orasul e plin de lucruri care nu functioneaza sau n-au functionat vreodata.
La asta m-am gandit si eu, si cum nu cred ca se aplica, probabil vor anunta alte lucruri sau vor fi ca alea de la Basarab de pe M4 cand nu functioneaza afiseaza sigla Metrorex si atat
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Hmm... 2 ecrane: 1 afisaj pentru Mrex si unul pentru RATB? Nununu, asta ar fi o idee chiar competenta, n-are cum...
Hmm... 2 ecrane: 1 afisaj pentru Mrex si unul pentru RATB? Nununu, asta ar fi o idee chiar competenta, n-are cum...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Au sigle diferite
fiecare si-o afiseaza pe monitorul lui. Acum serios, din poze monitoarele respective sunt spate-n spate deci pentru ambele directii din care vin pietonii/calatorii asa ca nu pot fi separate unul sa anunte ceva si altul altceva. Sunt curios ce o sa fie. Si dupa cum ziceam, in zona statiilor de tramvai le mai vad un rost fie el si ipotetic, dar la cimitir?
Au sigle diferite
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Afișează când va avea loc următoarea înhumare
).
Afișează când va avea loc următoarea înhumare
📖 Pagination options