Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227810 views

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 74

📖 Pagination options

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

La ora asta, la intarea în pasaj dinspre Văcărești e o macara și se montează pe o consolă panouri cu LED-uri pentru mesaje vivante.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Robert24 wrote:
Multe forțe desfășurate in urma cu o ora in intersectie. Cred ca vor sa intinda sarma pe directia Sura Mare - Vacaresti.

Am fost in zona, cât de curând și câteva poze, nu au cum deocamdată, mai au de pus susținerile pentru firul de contact pe stâlpii de pe Vacaresti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexian

Azi-noapte am trecut pe acolo si se lucra de zor la linia de tramvai.. :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

De ce sa nu întoarcă la Nițu Vasile la giratoriu? Sau unde întorc celelalte trolee, la Metalurgiei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului drbm

Pentru că este nerealist.

Logic este ca transportul de suprafață radial să se lege de axa majoră, nu să se găsească pe undeva, prin zonă.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

GPS wrote:
.Pana la intrarea spre celalalt peron, au aparut doua panouri electronice.

Au fost montate doua panouri si la pasajul de la cimitir. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Panourile vor anunta cand vine urmatorul tramvai ? sau vor fi anunturi generale ? Si daca da, atunci in pasajul de la cimitir ce vor anunta ? Apropo, cand ziceti pasajul de la cimitir e ala care da spre Secuilor nu ? Mai e altul ? poate e vreun jargon de "pasaj Sudului" de care nu ma prind.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului WT_fan06

Si eu m-am gandit ca o fi pentru a vedea cand vine tramvaiul, dar apoi asta nu inseamna sa echipezi si tramvaiele cu emitatoare? Sunt ei in stare sa faca asta?

La asta m-am gandit si eu, si cum nu cred ca se aplica, probabil vor anunta alte lucruri sau vor fi ca alea de la Basarab de pe M4 cand nu functioneaza afiseaza sigla Metrorex si atat :) Deja daca ar functiona si ar arata orice si ar fi o realizare. Orasul e plin de lucruri care nu functioneaza sau n-au functionat vreodata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului WT_fan06

Hmm... 2 ecrane: 1 afisaj pentru Mrex si unul pentru RATB? Nununu, asta ar fi o idee chiar competenta, n-are cum...

Au sigle diferite :D fiecare si-o afiseaza pe monitorul lui. Acum serios, din poze monitoarele respective sunt spate-n spate deci pentru ambele directii din care vin pietonii/calatorii asa ca nu pot fi separate unul sa anunte ceva si altul altceva. Sunt curios ce o sa fie. Si dupa cum ziceam, in zona statiilor de tramvai le mai vad un rost fie el si ipotetic, dar la cimitir?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Afișează când va avea loc următoarea înhumare :)).

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”