Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 751986 views

Go to page:  1  ... 49 50 51 52 53 54 55  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Or fi dat ei drumul la semafor la noul Lidl de pe Metalurgiei dar au uitat de semaforul de dincoace de pe Berceni de la Monaco Towers. Ani si ani de cand nu merge timp in care masinile care trec prin zona s-au inmultit considerabil.
Cat despre borduri, in rondul de la Nitu Vasile atat cat au fost montate, vor trebui sa fie urmate de niste ridicari la nivel ale trotuarelor altfel pt carucioare (de orice tip) o sa fie destul de dificil daca nu imposibil, pana si pietonii normali daca nu sunt atenti si-o pot lua in barba.
Noroc ca avem de toate in S4, din lipsa de activitate putem schimba niste borduri si asa bani sunt si n-ai ce sa faci cu ei.

Re: Sectorul 4 URANUS

Am trecut azi pe la ora 10 si nu functionau cele de la Lidl nou.

Spusese cineva undeva pe aici ca le-au dat drumul. Poate nu merg dintr-un motiv punctual. N-am fost prin zona personal.

Re: Sectorul 4 MikeT

Asa sunt semafoare si la Carrefour, pe Bd. Metalurgiei, puse de ani de zile, si nu cred ca au functionat mai mult de 2-3 luni. Mereu sunt pe intermitent. Nu inteleg de ce nu functioneaza normal.

Re: Sectorul 4 adila

In concluzie hai sa vedem cu ce se ocupa primariile:
- Schimba borduri fara nici un motiv
- investeste in semaforizare si management al traficului care dau bine in statistici, dar care lipsesc cu desavarsire
- fac studii de fezabilitate tot ca sa dea bine in statistici, ca de implementat nu are timp
- si sa nu uitam ca ascunde gunoiul sub pres, si asta nu de ieri, din totdeauna.

Am si eu cateva poze din capatul strazii Simigiului. Din pacate ele nu pot reda foarte bine cocina din ograda Primariei Sector 4. Imi imaginez ca zona este lasata cu buna stiinta in paragina, in speranta ca locuitorii din zona vor ajunge la disperare si vor accepta probabil inca un bloc cu 200-300 de apartamente pe terenul din spatele Casei Memoriale Tudor Arghezi.

Coborand pe treptele din imagine ajungem in Pridvorului.

Nu stiu cum ar putea sa construiasca cineva pe coasta aia de deal. Ar trebui sa excaveze dealul si sa faca un zid de sprijin urias langa casele existente. Totusi cred ca ala este terenul primariei si il lasa pur si simplu de izbeliste. Daca era un teren privat, imediat sareau cu somatii si amenzi pentru mizerie.

Re: Sectorul 4 adila

Adu-ti aminte cum s-a construit pe coasta dealului vis-a-vis de Sun. Si acolo au sapat in nestire.

Re: Sectorul 4 TibiV

Intrarea in giratoriul Nitu Vasile/Obregia/Racovita, sensul spre Obregia.
20170906_201400.jpg (1.28 MB; downloaded 1926 times)

Borduri instalate, borduri pe iarba, asfalt langa borduri - doar ca la trecerea de pietoni s-a terminat asfaltul...

Mai frate, cat parandarat' se scoate oare din borduriada, faza pe sectorul 4 ?!...

Eroii Revolutiei, sens dinspre Oltenitei spre Viilor.

Poate nu este clar in prima poza...
Avem DOUA randuri de borduri: roz la exterior, "clasice" la interior...

Mai au un pic cu "clasicele"...

Pe seara revin in cartier pe Brancoveanu.
Am crezut ca nu vad bine, si am tras pe dreapta cam in dreptul  ING sau Sensi Blu...
Poza este un pic "spre spate", spre intersectia cu Nitu Vasile.

Da, ati vazut bine...
Au inceput sa planteze... pavele !

Si au adus multe...

... si nisip pentru instalarea lor

Au gandit "in perpectiva" pentru ca soferii sa nu intoarca pe trecerile de pietoni

Dar nu inteleg de au "musuroit" pamantul

Intersectia Brancoveanu-Luica.

Au facut ce s-a propus pe forum...

... semafor verde intermitent pentru dreapta spre Luica

Plus politisti care dirijeaza circulatia. Au aparut politisti si la intersectia Str. Pogoanelor cu Str. Luica, foarte utili pentru ca se bloca des intersectia aia.

Acolo trebuia pus gazon sau in orice caz nu pavele. Dar poate vor sa faca un model, din poza aia unde sunt deja montate mie asa mi se pare. Poate e doar o impresie. Iar tuburile alea pentru ce sunt?
Si apropo de trecerile de pietoni, spre intersectia cu Nitu Vasile dinspre T.Magurele sunt doua treceri de pietoni in (cred) 50m (oricum f putin). Mie unul mi se pare o ineptie sa ai 2 treceri atat de apropiate mai ales pt ca nu vad sensul....oi fi doar eu.

Tuburile sunt pentru alimentare cu energie electrica. Vor aparea becuri. Probabil niste felinare/lampadare ori doar niste reflectoare colorate. Un kitsch garantat.
Referitor la cele doua treceri de pietoni de la intersectia Bd. C-tin Brancoveanu cu Str. Izvorul Crisului (unde se termina magazinele de pe dreapta de la parterul blocurilor, mergand spre Luica de la Orasel), sunt asa apropiate pentru ca e cate una la coada fiecarei statii de autobuz. Sunt asa de cand s-a largit bulevardul, inainte era una singura. :)

Am vazut ca au inceput sa aduca si pamant de flori, au pus cateva roabe in spariul dintre sensuri la intersectia cu Nitu Vasile.
Gramezile de pamant pe care le observase si TibiV sunt rezultatul greblarii spatiului respectiv, sunt amestecate cu multe pietre si vegetatie uscata.

Deci e o sansa sa nu fie piatra cubica in tot spatiul ala ci sa fie un fel de model cu lampi in jurul caruia/carora vor fi petice de gazon (cred, sper).

Go to page:  1  ... 49 50 51 52 53 54 55  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”