Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227533 views

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Pe bune? Nu era suficient doar un rand de bordura? Trebuiau doua?
borduri.jpg (247.51 KB; downloaded 2499 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Eu sper (inca...) sa vad parapete NJ intre cele doua borduri...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Intre linia de tramvai si carosabil?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Da, si acolo...
Experienta arata ca la "intalnirile de gradul 3" intre autotusisme si tramvaie, cele din urma se dovedesc a avea un "viitor mult mai solid"... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Si unde sa mai pui si NJ-urile? peste bordurile alea? sau langa? se ia din carosabil serios in varianta 2.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Robert24 wrote:
Referitor la traseele liniilor de transport electric din zona Piata Sudului, dupa o analiza a parcului disponibil, si a discutiilor de pe forum, Asociatia a trimis o propunere RATB.

Am avut si o discutie cu ei in acest sens, si pot sa va spun ca si ei intentionau sa realizeze o bucla de intoarcere simpla la Piata Sudului pentru una dintre liniile de troleibuz.
Sura Mare, intr-adevar nu este un loc prielnic pentru stationare, mai ales pentru o linie importanta de tramvai (in cazul real, de fapt sunt doua linii), asa ca varianta a doua din propunere este tentanta.
Vor analiza si ei propunerile noastre si vor reveni cu un raspuns.

Vreun răspuns, ceva? Sau măcar vreo intenție. Apropo nu credeți ca intervalul propus pentru 74 e un pic cam mare 7-8 minute, adică un 4-5 era mai decent, părerea mea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

4-5 cand vom avea troleibuze suficiente.
Sa fim seriosi, 313 care chiar cara are intervale de 6-7 minute.
Raspuns asa repede? Unde te crezi? Mai e mult pana se fac 30 de zile...

• GPS
  • Posted:
  •  

Scuzați, graba strica treaba!  :twisted:

Troleibuze suficiente vor avea daca cele 100 care vor veni candva incepand cu anul viitor (poate) vor veni sa se adauge celor existente si nu se vor casa decat troleele irecuperabile si nu la gramada orice le pica sub flex. Sau daca se reduc liniile din DT si ca atare troleele de acolo se redistribuie aici.

• GPS
  • Posted:
  •  

Ce linii din DT, ce e acum rămâne așa.

Vedem, e posibil ca dupa ce se da drumul la M5 sa fie o reorganizare si la suprafata. Sunt pareri pro si contra peste tot si RATB-ul oricum n-a zis nimic oficial. Mai e timp sa zica. Momentan n-au zis nimic nici legat de Sudului si scoala bate la usa. Om trai si om vedea. E o expresie sinonima cu Romania ultimilor (multi) ani.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

In DT nord nu e sarma, nu sunt stalpi, nu revin troleibuze, oricate figuri ar face RATB-ul.
Care 100 de troleibuze? Ca sa vina la inceputul anului viitor trebuia ca licitatia sa fi fost adjudecata deja acum vreo 2-3 luni.

Eu unul n-am zis de inceputul anului, am zis doar anul viitor si "poate"  ;)

• GPS
  • Posted:
  •  

Se pare ca prioritatea 0 e linia 11. S-au montat in principal susținerile pentru aceea linie am văzut.

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”