Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 753164 views

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 realistul

Și la fântâna de la intersecția Calea Văcărești cu BD. Tineretului aceeași situație. Se înlocuiesc bordurile. La Brâncoveanu au rămas cu terminațiile ca nuca in perete.

Re: Sectorul 4 misterr

Daddy wrote:
sos. Berceni largita doar intre Oltenitei si Centura (cum era de asteptat)

Șos. Berceni se întinde „doar” între Olteniței și Centură. Unde s-o lărgească mai mult de atît (adică pe toată lungimea)? În spațiul cosmic?

Re: Sectorul 4 Daddy

@misterr - Salut. Evident ca m-am exprimat incorect  :oops: , locuiesc de 34 de ani in cartier deci e departe de mine banuiala ca nu stiu unde s-ar afla. Am vrut sa tai acel doar dimineata si sa-i dau sensul corect propozitiei, dar nu am mai putut edita.

Ideea era aceea cum ca era de asteptat largirea si pe tronsonul nordic din momentul in care au scos pomii din scuarul central toamna trecuta...

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Poate cu ocazia asta se face si o reorganizare a intersectiei de la Aparatori (adica marita - largita). E fezabil tinand cont de ceea ce se afla acolo (evident cu exproprieri).

Re: Sectorul 4 misterr

Noi am mai visat pe aici la un pasaj pietonal gen Universitate sub intersecția de la Apărători, cu ieșiri în toate colțurile intersecției și desființarea trecerilor de pietoni de la suprafață, pentru că loc este, metroul permite, astfel cîștigîndu-se mult timp la semafoare. Asta odată cu lărgirea Turnu Măgurele la patru benzi. Vise...

Re: Sectorul 4 BIGRED1984

@Daddy, sincer nu inteleg de ce spui de tronsonul nordic, ala e deja largit. Acolo n-o sa mai fie nimic, intre ApP si P-ta Sudului asa ramane.
Si in documentul citat se specifica clar, chiar pe ultima pagina, "Tronson II - str. Ion Iriceanu - statia metrou IMGB (sic!)  si Tronson III - statia de metrou IMGB - Linia de centura"
(in treacat fie spus, a se vedea si denumirile utilizate ... )

Sa vedem noi ca face ceva, orice, bun pentru sector si pe urma mai discutam despre tot ce promite.

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Deci nu i-au pus gand rau spatiului verde de dincoace de Aparatori?  :)

Re: Sectorul 4 TibiV

Azi dimineata inlocuiau bordurile chiar in dreptul semaforului de la Sincai

Probabil dupa ce le inlocuiesc vor pune deja "traditionala" tabla peste ele...

Viitorul restaurant KFC Drive Sun Plazza.
IMG_20170831_180706.jpg (1.02 MB; downloaded 2004 times)

Re: Sectorul 4 Daddy

BIGRED1984 wrote:
@Daddy, sincer nu inteleg de ce spui de tronsonul nordic, ala e deja largit. Acolo n-o sa mai fie nimic, intre ApP si P-ta Sudului asa ramane.

Intr-adevar, Baluta a confirmat pe FB, se largeste intre Aparatori si Linia de Centura dar era neclar pentru ca acolo se folosea expresia Supralargire sos. Berceni (sos. Oltenitei pana la limita administrativa - sos. Centura).

In legatura cu bordurile schimbate, ceea ce ati vazut este eronat, toate bordurile erau distruse. Hal de raspuns.  :!:
Baluta.jpg (51.39 KB; downloaded 1955 times)

Re: Sectorul 4 MikeT

Si nu i-a raspuns nimeni pana acum, punand si cateva poze cu bordurile scoase, alea care nu aveau nimic?!

Re: Sectorul 4 TibiV

MikeT wrote:
Si nu i-a raspuns nimeni pana acum, punand si cateva poze cu bordurile scoase, alea care nu aveau nimic?!

Crezi ca ii baga in seama forumistii ?!....

Cred ca are pentru noi un raspuns "pre-definit":
M*ie BAAAAA !

Re: Sectorul 4 adila

MikeT wrote:

Ar fi buna o reclamatie. Cred ca daca este bine documentata aceasta situatie se incadreaza la penal. Eu am film si poze cu tronsonul Brancoveanu, si as putea sa contribui daca ma ajuta cineva.

Aceste borduri sunt puse ca sa fie puse. Se vede clar zona de jos a bordurii până la care ar trebui îngropată dar, cum spațiul verde este mai înalt, au ridicat bordura cat s-a putut de mult. Nu este cazul pozei de mai jos de la Brâncoveanu.
IMG_20170902_074351.jpg (1.23 MB; downloaded 1923 times)

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433412 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”