Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5182 posts, 1453789 views

Go to page:  1  ... 166 167 168 169 170 171 172  ... 371

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente nathalael

Pe la ora 17, 139, 141 si 323 circulau pe Giurgiului pana la Luica unde virau dreapta spre Zetarilor si, desi aveau calatori, nu opreau in statii. Probabil devierea s-a produs la Piata Ferentari pe strada Toporasi, iar in vehicule au ramas doar cei care doreau sa ajunga la Zetarilor, astfel ca soferii au decis ca prostii din statii nu merita ca ei sa opreasca.

Re: Accidente / incidente TibiV

Cauza anuntata de Politie:
"Str.Toporasi nr.68, incendiu cabluri electrice în subteran, ISU a procedat la stingerea acestuia, dar încă mai fumegă;  traficul rutier este deviat de la Prelungirea Ferentari către Sos.Giurgiului.                        
Deviat de la Piata Ferentati pana la str. Valtoarei si str Toporasi de la Prelungirea Ferentari pana la str. Sinei."

Enel spune ca buba a fost provocata de un adevarat DOREL, excat ca in reclama... :D
"In legătură cu incidentul din strada Tocilei (zona Toporași / Ferentari) dorim să precizăm că a fost cauzat de o firmă terță care executa lucrări pentru un alt furnizor de utilități, nefiind contractată de E-Distribuție Muntenia. Un lucrător al firmei terțe a lovit cablurile regiei de transport, ce au luat foc și au afectat astfel și rețeaua de distribuție a energiei electrice din zonă.
Avem deja echipe pe teren și facem tot posibilul sa restabilim alimentarea cu energie electrică a clienților afectați în zona Toporasi în cel mai scurt timp posibil. Zona afectata de avarie este limitată.
"

Dorel strikes back... :lol:

Re: Accidente / incidente shoppy

Daca erau bagate printre gunoaie si nesemnalizate cu nisip, folie si cauciuc, aia e, ori nu sapi ori sapi pana face flama.

Re: Accidente / incidente alchimistul

Mare pacat de asfaltul nou  :popa:

Re: V3A-93 AlexMisuRailfan

Acum 5 minute la Titan fix in fata mea vagonul 012 pe 23 a tamponat un strain cu x6...geamuri sparte, o portiera din spate si zona de langa indoite rau, vagonul nu a patit nimic.

PS: a functionat sistemul cu trapa de la primu boghiu in caz de obstacole pe linie

Re: Accidente / incidente Victor92

La aceasta ora, tramvaiele liniilor 8, 25 si 35 sunt blocate la Afi, deoarece #241 s-a stricat. Din pacate, in spatele tramvaiului e o tatra solo, dar nu are puterea sa-l impinga pana la Alexandria. Intre timp, dinspre Pasajul Basarab, au trecut 3 tramvaie de Dudesti din linia 1, dar niciunul nu a vrut sa-l traga la Alexandria.
Suntem de rasul lumii!!!!

L.E.: In urma cu 3 minute (08:46), B 18 SPB il tracteaza la Basarab...

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

Da stai putin, nu se poate indica prin statie unui tramvai sa il impinga pe cel cazut? ca un ordin, nu stiu, zic...

E la libera alegere - din ceea ce spuneau angajatii Regiei in zona...

Nu mi se pare normal si mai ales cand e o zona importanta de trafic. Prioritatea 0 e eliberarea situatiei. Maine poimaine e la libera alegere si traseul pe care se merge  :twisted:

Despre ceea ce s-a intamplat in urma cu 2 ore la Afi Palace Cotroceni nu am sa mai reiau povestea ... Am sa las doar o poza de la acest incident din care reiese intoleranta si obrazul gros al unor vatmani care nu doresc sa isi ajute colegii, implicit multimea de calatori ... traiasca Dudestiu'!
B 18 SPB + 241 - 15.09.2017.JPG (273.34 KB; downloaded 3660 times)

Re: Accidente / incidente Nicu24

Pai normal ,nesimtirea este la ea acasa ,ce pretentii sa mai avem ?!

Si cand i-am atras asta "domnului" din dreapta soferului din poza, a inceput sa ma injure, asa cum a ridicat tonul la manipulanta de pe #241 care, saraca, nu avea nicio vina ...

Re: Accidente / incidente Nicu24

Victor adevarul este ca traim intr-o tara in care nimeni nu te ajuta cand esti in dificultate, unii au uitat sa fie OAMENI  ;)

Doar ca aici fiind vorba de o regie de transport ar fi trebuit, in opinia mea, sa existe reguli stricte pentru astfel de situatii. Orice problema de genul provoaca intarzieri, ca atare cu cat se rezolva mai repede cu atat mai bine. Sa sper ca RATB-ul va reactiona in vreun fel? Probabil nu.

Go to page:  1  ... 166 167 168 169 170 171 172  ... 371

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”