Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
821 posts, 375976 views
📖 Pagination options
-
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
mindmasster
Aici o sa refaca ceva sau ramane asa? Exista proiect?
shoppy wrote:
Pasajul CB / M1000, odd one out, insereaza gluma cu "I've been sick" aici.
Aici o sa refaca ceva sau ramane asa? Exista proiect?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Vad ca licitatia este DN7 - A1 + DN2 - A2, ma gandesc, ca cine castiga asta va avea si reparatia asta.
Vad ca licitatia este DN7 - A1 + DN2 - A2, ma gandesc, ca cine castiga asta va avea si reparatia asta.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Licitatia e pentru DN2-A2, pasajul asta tot la Delta in "curte" este
Licitatia e pentru DN2-A2, pasajul asta tot la Delta in "curte" este
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Aaaa, lucrarea este intre DN7 - A1 si intre DN2 - A2, sectorul DN2 - A2, acum am inteles.
Aaaa, lucrarea este intre DN7 - A1 si intre DN2 - A2, sectorul DN2 - A2, acum am inteles.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Avem filmare pe post de reportaj.
Vedem ca la apeduct au realizat toate turnarile, deci se pot apuca sa puna grinzile.
De asemenea s-au apucat de balastarile pentru ceea ce pare sa fie giratoriul Rosu / Rompetrol.
S-a redeschis si giratoriul de la strapungere, o sa modific inapoi in wikimapia.
Avem filmare pe post de reportaj.
Vedem ca la apeduct au realizat toate turnarile, deci se pot apuca sa puna grinzile.
De asemenea s-au apucat de balastarile pentru ceea ce pare sa fie giratoriul Rosu / Rompetrol.
S-a redeschis si giratoriul de la strapungere, o sa modific inapoi in wikimapia.
- Ionut
-
Posted:
-
Ionut
Au pus deja grinzi cand am fost eu in dimineata asta.
Vedeti si filmarea de la bord. Se vede o grinda - se pregateau sa o ridice.
Ne-am enervat foarte tare in API cu "inaugurarea" de ieri a ministrului. O sa apara la 19:00 si pozitia noastra.
min 00:25-00:40 - zona intersecție DNCB-A1
min 01:00-01:16 - giratoriu/ovoid în apropiere de A1
min 02:20-05:10 - zona blocajului Dragomirești-Chiajna
min 06:30-07:00 - giratoriu în zona Petrom (Rudeni)
min 08:25-09:08 - giratoriu Chitila, înainte de pod
min 10:45 - giratoriu DNCB-DN7, Chitila
min 10:50 - final - retur până la A1
la minutul 24:00 - STRAT DE UZURĂ DE PROBĂ - singurul!!!
Au pus deja grinzi cand am fost eu in dimineata asta.
Vedeti si filmarea de la bord. Se vede o grinda - se pregateau sa o ridice.
Ne-am enervat foarte tare in API cu "inaugurarea" de ieri a ministrului. O sa apara la 19:00 si pozitia noastra.
min 00:25-00:40 - zona intersecție DNCB-A1
min 01:00-01:16 - giratoriu/ovoid în apropiere de A1
min 02:20-05:10 - zona blocajului Dragomirești-Chiajna
min 06:30-07:00 - giratoriu în zona Petrom (Rudeni)
min 08:25-09:08 - giratoriu Chitila, înainte de pod
min 10:45 - giratoriu DNCB-DN7, Chitila
min 10:50 - final - retur până la A1
la minutul 24:00 - STRAT DE UZURĂ DE PROBĂ - singurul!!!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Am trecut azi pe la 11 pe acolo. Horror!!!
Mega aglomerat. Mai e mult pana e gata... Inaugurare in stil romanesc
Am trecut azi pe la 11 pe acolo. Horror!!!
Mega aglomerat. Mai e mult pana e gata... Inaugurare in stil romanesc
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Inaugurari in dulcele stil traditional, una la binder, cealalta la uzura. Numai Duamna vrea sa sparga tiparul si sa aiba cel putin 3 inaugurari la Sudului.
@shoppy, la apeduct mai au o turnare de facut la una din culei, dar se pot monta deja grinzile pe o portiune. Azi s-au montat cel putin 4-5 grinzi.
Inaugurari in dulcele stil traditional, una la binder, cealalta la uzura. Numai Duamna vrea sa sparga tiparul si sa aiba cel putin 3 inaugurari la Sudului.
@shoppy, la apeduct mai au o turnare de facut la una din culei, dar se pot monta deja grinzile pe o portiune. Azi s-au montat cel putin 4-5 grinzi.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mi se parerelaxant faptul ca Ionut mai pune si pe aici rezultatele muncii "benzinarilor"...
Chiar daca multi colegi nu stiu exact despre ce este vorba....
Mi se parerelaxant faptul ca Ionut mai pune si pe aici rezultatele muncii "benzinarilor"...
Chiar daca multi colegi nu stiu exact despre ce este vorba....
-
- neaguionutu
-
Posted:
-
neaguionutu
Azi am mers si eu pe Centura Bucuresti partea de Nord de la A2 la A1.
De la A2 pana la Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta s-a circulat foarte bine ;
Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta ( Unitatea militara ) - Pod DN2 am mers bara la bara - 20 minute ;
Pod DN2 - Pod DN1 - Pod DN7 - Giratoriu Chitila - Giratoriu Rudeni ( Petrom) - Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti s-a circulat foarte bine ;
Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti - Giratoriu Dragomiresti - Lucrare Chiajna - Rond Rompetrol, Lukoil am mers bara la bara 15 minute ;
Rond Rompetrol, Lukoil - A1 s-a circulat foarte bine .
Azi am mers si eu pe Centura Bucuresti partea de Nord de la A2 la A1.
De la A2 pana la Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta s-a circulat foarte bine ;
Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta ( Unitatea militara ) - Pod DN2 am mers bara la bara - 20 minute ;
Pod DN2 - Pod DN1 - Pod DN7 - Giratoriu Chitila - Giratoriu Rudeni ( Petrom) - Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti s-a circulat foarte bine ;
Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti - Giratoriu Dragomiresti - Lucrare Chiajna - Rond Rompetrol, Lukoil am mers bara la bara 15 minute ;
Rond Rompetrol, Lukoil - A1 s-a circulat foarte bine .
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Filmare din drona facuta ieri de cei de la Construim Romania
(Este filmarea pusa si de rocklee mai sus, dar el nu a nimerit "formatul"... )
Filmare din drona facuta ieri de cei de la Construim Romania
(Este filmarea pusa si de rocklee mai sus, dar el nu a nimerit "formatul"... )
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Hello,
Am fost azi de dimineata pe noua portiune proaspat inaugurata la o ora de varf (08:30) .
DJ601 (Chiajna) -DNCB- DN7
Coada a fost pana am iesit din Chiajna in DNCB. Sens DNCB-DN7 supriza - nimeni ( aproximativ 5 miunte ) pana la pod la DN7 . Acolo am stat vreo 4 minute sa intru pe DN7 caci coada era pe pod . Ma indreptam in directia Pipera si waze mi a zis ca prin oras ajung mult mai repede.
Asadar Chiajna- DNCB-DN7- Sos Bucurestii Noi- PPL- DN1- Aerogarii ( 40 de minute ) la o ora de varf. Prin oras nu scot sub 50 de minute la ora de genu.
Drumul de intors o sa fie prin oras pana cand o sa se rezolve cu apeductul de la Chiajna. Coada era destul de mare spre A1 azi dimineata si o sa evit pana nu este gata .
Momentan ma declar super multumim de inaugurare in scenariul de mai sus.
Hello,
Am fost azi de dimineata pe noua portiune proaspat inaugurata la o ora de varf (08:30) .
DJ601 (Chiajna) -DNCB- DN7
Coada a fost pana am iesit din Chiajna in DNCB. Sens DNCB-DN7 supriza - nimeni ( aproximativ 5 miunte ) pana la pod la DN7 . Acolo am stat vreo 4 minute sa intru pe DN7 caci coada era pe pod . Ma indreptam in directia Pipera si waze mi a zis ca prin oras ajung mult mai repede.
Asadar Chiajna- DNCB-DN7- Sos Bucurestii Noi- PPL- DN1- Aerogarii ( 40 de minute ) la o ora de varf. Prin oras nu scot sub 50 de minute la ora de genu.
Drumul de intors o sa fie prin oras pana cand o sa se rezolve cu apeductul de la Chiajna. Coada era destul de mare spre A1 azi dimineata si o sa evit pana nu este gata .
Momentan ma declar super multumim de inaugurare in scenariul de mai sus.
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
... la ora de genu feminin.
(daca zic bine genul asta neprecizat)
... la ora de genu feminin.
(daca zic bine genul asta neprecizat)
📖 Pagination options