Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227482 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 74

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Sa înțeleg ca 76 e out. Mda sunt curios dacă RATB va lua in considerare sau ne vom trezi atât cu 74 cât și cu 76...
Și dacă au spus ca au in intenție bucla la Sudului ma bate gândul ca traseele vor rămâne exact ca acum 8 ani.
Dacă s-ar mai aduce tramvaie nu ar fi bun 34 pe fostul traseu al liniei 1?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Cred ca in momentul de fata nimic nu e out si nimic nu e "in" ca sa zic asa. Ce e mai sus sunt doar niste propuneri nimic mai mult. RATB (sau cine va decide pana la capat) va face tot ce va vrea pana la urma (probabil un mix de chestii bune si de tampenii, ca doar suntem in RO si-n BUC mai ales...).

La tramvaie oricum ar fi, un 19 va trebui creat pentru zona de la Sincai, asta e clar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Daddy

Robert24 wrote:
Am avut si o discutie cu ei in acest sens, si pot sa va spun ca si ei intentionau sa realizeze o bucla de intoarcere simpla la Piata Sudului pentru una dintre liniile de troleibuz.

Vor analiza si ei propunerile noastre si vor reveni cu un raspuns.

Exista o limita de timp in acest sens? In curand incep scolile, pentru acea bucla sunt necesare aprobari, executia dureaza si ea...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

În scurt timp trebuie să înceapă montarea rețelei de tramvai în intersecție, pentru că se apropie termenul (septembrie) și trebuie făcute și probe înainte.
După montarea rețelei e greu de crezut că se mai fac modificări prea curînd.
Deci dacă ei nu s-au hotărît pînă acum, și se vede că le ia mult timp să se hotărască (după atîția ani de șantier și amînări, ei tot nu știu ce vor să facă...), e clar că rămîne varianta Piața Unirii (doar rețeaua refăcută, pentru că intră în obligația constructorului și e deja prevăzută în buget, dar nefiind parc suficient liniile vor rămîne să întoarcă la Nițu Vasile).
Pentru încrucișări (buclă) în intersecție, care nu au fost prevăzute în proiectul inițial, trebuie alt proiect, alt buget, care deocamdată nu există.

Pai nu s-au hotarat pentru ca in afara de linia de tramvai, care e cel mai clar unde va fi, pare ca toti asteapta sa se termine lucrarea ca sa vada cum ramane treaba la final si pe ce conteaza, ce dungi se mai traseaza si ce borduri mai inchid anumite petice de teren :D Altfel faptul ca dupa atatia ani nu au clara o strategie (sau poate o au dar nu ne-o zic) nu poate insemna decat prostie si/sau incompententa. O rusine.

Daca liniile de troleu continua sa intoarca la Nitu Vasile atunci sunt 0 pentru legatura cu metroul, atat de mult dorita in zona respectiva si clue-ul intregii retele de troleu bercenare. Si daca procedura pentru aceste bucle e atat de complicata si ce zici mai sus e corect, inseamna ca mai tot ce propune Asociatia catre RATB e 0 pt capitolul trolee, pt ca nu va putea fi realizata intr-un orizont de timp rezonabil (stiind cum merg lucrurile la noi).

Poate că mai logic ar fi fost ca, înainte ca Asociația să vină cu propuneri, să fi întrebat care este proiectul actual (și ce a stat la baza modificării proiectului inițial).
Numai că, în acest caz, conform legii, răspunsul ar fi venit după 30 zile, adică după inaugurare, cînd vom vedea toți direct pe teren ce soluție s-a ales și nu ne-ar mai fi interesat răspunsul lor venit ulterior.
Adică inițiativa Asociației a venit prea tîrziu, atît pentru a afla înainte de inaugurare care e noul proiect, cît și pentru a mai fi luate în considerare propunerile.

Eu cred ca treaba e decisa pe termen scurt si mediu. Apoi se va vedea ce se va face. Din poignee.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Momentan ei sigur nu stiu decat ca prioritar e un tramvai spre Romprim - a.k.a. 11. Restul, mai asteapta, oricum la pasajul Mihai Bravu inca se lucreaza.
La troleibuze, ei vor, dar asteapta. Nu stiu ce.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Probabil asteapta predarea la beneficiar pentru a trage apoi sarmele pentru intoarcere in rond, in regie proprie (se poate face intr-o noapte). Nu cred ca o pot face acum cat amplasamentul e inca la constructor, nepredat primariei. Bine, asta daca chiar vor sa traga sarmele...

Păi dacă se apucă să taie firele abia montate (sau intervin în orice fel asupra lor) nu se pierde garanția?
Nu ar fi mai normal să pună Primăria / RATB-ul firele lor întîi, iar constructorul să le găsească acolo și să dea „tușa finală”?
Buclă in intersecție înseamnă două macazuri de troleibuz (+ patină de comandă), mai multe încrucișări cu tramvaiul etc.
În fine, vorba ardeleanului: „Cumva a fi, că nu poate fi nicicum”...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Doamne cît spatiu mort rămâne la taxi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Ce taxiuri credeti ca vor sta acolo?! Acolo vor parca aia cu pepeni cel mai probabil. Taxiurile sunt niste organisme vii, destul de inteligente in ceea ce priveste propria supravieturire. Le veti gasi tot in fata la Sun. De ce nu mai functioneazasistemul de segregare a taximetrelor din Gara? :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

ByOnu wrote:
Taxiurile sunt niste organisme vii, destul de inteligente in ceea ce priveste propria supravieturire.

:lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Mi-e tot ideea cu troleu sa o ia pe sos Berceni, str Neata  capăt fără staționare, sos Olteniței e cea mai bună soluție.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”