Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 751953 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 TibiV

adila wrote:
Sfidarea de care da dovada acest primar nu mai poate continua.

De ce n-ar mai putea continua ?!?!?!...
PSD este extrem de disciplinat, poa' sa fie seful si la parnaie, "noi pe ei ii votam, ca ca ei nu mai gasim !"...

Prosti, da' multi !

LE
Acum pe bune, fata de astia Piedone a fost un adevarat profesionist
Sunt sigur ca a furat si asta, dar a furat "restul 30 de bani la o suta"...
Astia lasa sectorului restul de 30 de bani la o suta, ca fura ei restul de 99,70...

Re: Sectorul 4 MikeT

in sectorul 3 am vazut ca nu erau prinse cu holzsuruburi acoperamintele bordurilor. Cred ca erau lipite la cald. Nu i-au dat solutia si lui Baluta.

Re: Sectorul 4 realistul

MikeT wrote:
Nu cred ca sunt stalpi de iluminat, sunt prea rari. Bordurile vechi nu au absolut nimic, dar e un primar care e pus doar pe cheltuit bani, pentru ca e direct interesat. Probabil simte ca va fi singurul mandat si trage tun dupa tun. Au ajuns cu scosul bordurilor aproape de intersectia cu Turnu Magurele/Luica.

Cred că vor monta camere de supraveghere.

În tot sectorul au turnat sau toarnă acea bordura - soclu, în special în jurul parcurilor.

Plus pe Calea Vacaresti, langa trotuarul de pe partea cu Delta Vacaresti. Era un gard de 1m inaltime acolo, clasic, cum erau peste tot in sector, de pe vremea lui Piedone. Au zis ca e mai bine sa il scoata si sa toarne betoane.

Re: Sectorul 4 Daddy

TibiV wrote:
adila wrote:
Sfidarea de care da dovada acest primar nu mai poate continua.

De ce n-ar mai putea continua ?!?!?!...
PSD este extrem de disciplinat, poa' sa fie seful si la parnaie, "noi pe ei ii votam, ca ca ei nu mai gasim !"...

Prosti, da' multi !

LE
Acum pe bune, fata de astia Piedone a fost un adevarat profesionist
Sunt sigur ca a furat si asta, dar a furat "restul 30 de bani la o suta"...
Astia lasa sectorului restul de 30 de bani la o suta, ca fura ei restul de 99,70...

Un like de la mine.

Primul lucru care m-a frapat a fost tupeul lui desi e clar ca a fost ales pentru ca e PSD. Consiliul e alaturi si aproba orice derapaj. Dar stii ceva? Daca va veni DNA-ul stii cum il vor lasa din brate? Asa cum acum se fac ciorchine in jurul lui si ii voteaza orice prostie, cand corabia se va scufunda, primii care vor fugi sunt sobolanii!

In alta ordine de idei, un nou PUZ in dezbatere pentru sudul sectorului..
http://urbanism.pmb.ro/duat-su/dezbatere%20publica/puz%20-%20zona%20de%20sud%20a%20sectorului%204,%20bucuresti/anunt%20de%20intentie/03-PROP%20PRELIM_PUZ_S4_2017011_AD_AZ_LG-1-760x840.pdf

Re: Sectorul 4 TibiV

Am avut o mare dilema unde sa postez... Aici sau la "Probleme in trafic" sau cum s-o numi...
Dar "genialele marcaje" din intersectiile Luica / Tn.Magurele sunt unice, specifice S4...
Deci aici.

S-au prins si ei ca "ceva este nashpa", asa ca astazi la ora 18.45 au rezolvat intersectia Brancoveanu - Luica/Turnu Magurele in felul asta...

In ritmul asta, va trebui sa faca angajari masive la Politia Locala.... :(

Acolo este si problema nesimtirii soferilor: intra pe galben in intersectie, merg inainte de pe banda pentru viraj stanga, vin dinspre Obregia si se baga cu japca sau cu  miloaga printre cei care stau la semafor pe sensul spre Giurgiului etc. Dar ceea ce complica in prezent situatia de acolo este lucrarea interminabila a celor de la Apa Nova, de pe Luica. Parca trebuia finalizata in mai, eu cred ca ii va prinde iar zapada.

Re: Sectorul 4 CosminP

Primarul Daniel Baluta ne comunica acum ceva timp precum ca "santierul se va incheia in jurul datei de 28 august urmand ca terenul sa fie adus in starea intiala cel mai tarziu pe 15 septembrie". Trec des prin zona si nu prea vad " zbucium " pe santier... .

https://mobile.facebook.com/story.php?s...7887409153   ( daca nu merge link-ul am sa il postez de pe computer, e copiat din browser-ul telefonului).

Gata si cu tiroliana din Parcul Lumea Copiilor: dupa ce o tanara si-a rupt piciorul la coborare, "datorita" personalului calificat care a asistat-o... :)) Baluta a ordonat inchiderea instalatiei. Deci investim si ne batem joc de bani.

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Oricum e o mizerie tiroliana aia. Am vazut-o in cred prima zi de functionare si la capatul de jos cei de pe fir se opresc undeva la cativa metri de capat si i-am vazut tragandu-se singuri pe fir pana la capat. Hai un om matur poate dar un copil? sau poate e pe greutate, cu cat subiectul e mai greu se face "burta" la final cu cablul ala si nu se mai ajunge pana la capat. N-am stat mai mult in zona sa observ.

Dar astea le-ați văzut? Cum ce? Bordurile lui Băluță de la Brâncoveanu. Cele roșii.
IMG_20170823_085313.jpg (1.78 MB; downloaded 2051 times)

Nu, dar vedem gaurile de pe scuar si bordura lipsa. Excelenta poza!

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Aia e o scurgere secundara :D Ar fi trebuit la bordurile alea sa le dea o alta culoare, nu de alta dar sa nu creada oamenii ca sunt in sectorul 3  :D

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”