Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Achiziții de autobuze Euro 6 în perioada 2017-2020

1272 posts, 333265 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 91

📖 Pagination options
Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Victor92

Ca o completare personala: Si uite cum ne facem de ras in Europa, iar promisiunile din campania electorala a primaritei raman la stadiu' de vorbe ... poate au un back-up: depinde in ce directie ...

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 shoppy

Cum sa nu merite, chiar asta este idea unei licitatii, vii cu oferta la care merita pentru tine.
Cauzele pentru care cumperi caietul de sarcini dar nu depui oferta (adica situatie "go / no-bid") ar cam fi urmatoarele:
- nu poti indeplinii caietul de sarcini deci sigur vei fi descalificat
- vor venii altii cu oferte mai bune deci nu are rost sa-ti dai cartile pe fata cand e clar ca nu ai sanse de castig
- nu poti indeplinii deadlineurile deci nu are rost sa incerci
Acuma in ce situatie se afla fiecare, probabil ca aia mici credeau ca vor fi descalificati ca sa lade loc la aia mari iar aia mari credeau ca nu vor fi descalificati aia mici.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 WT_fan06

Speechless...  :cry:  :evil:
Si ce o sa se intample mai departe? Va fi revizuit caietul de sarcini? Va fi marit pretul pe autobuz si scazut numarul autobuzelor livrate?

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 cris_m

Sau pur si simplu nu vor sa aiba de-a face cu anumiti oameni...

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 punmeister

Una dintre nemultumirile celor care au cumparat caietul de sarcini pentru a participa la licitatie a fost ca Primaria nu a impartit in trei loturi licitatia, in functie de dimensiunea autobuzelor, o contestatie in acest sens fiind depusa la CNSC, insa a fost solutionata in favoarea Primariei Capitalei.

Deci tind sa cred ca turcii continua sa ne bage troacele lor pe gat.

Niste nesimtiti turcii astia, vor sa-si vanda produsele.

Pana la urma nu am inteles ceva, licitatia avea un pret / buget maxim?

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Robert24

Asta e concluzia celor de la hotnews...
In realitate, pretul bugetat mediu per autobuz de 280,000 eur + tva a fost mult prea scazut, in conditiile in care s-a cerut 4 ani de garantie full (inclusiv piese, consumabile si mentenanta) + 4 ani extra-garantie! Si multe altele...

shoppy wrote:
Pana la urma nu am inteles ceva, licitatia avea un pret / buget maxim?

DA!

Lasa ca pana la urma este bine asa, nu ne-am mai lasat calcati in picioare cu pretul cel mai mic cu 2 ani garantie si ne-am convins de pretul pietei, daca o facea direct la 350 ziceam ca s-a aruncat cu banii pe fereastra, sa o refaca la 330.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Robert24

Sa speram ca se prind ca trebuie mai multi bani pentru servicii.
Mi-e sa nu o refaca si sa scoata o groaza de servicii ca sa iasa cat trebuie...

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 serbanandrei

Inttrebare : Oare de ce nu s-a inscris sau nu a castigat nici o firma ?? Oare chiar suntem o piata de tot rahatul ? Numarul autobuzelor ce ar fi trebuit achizitionat este unul rezonabil pentru firmele serioase. Si uite cum de promisiunile Doamnei Primar se alege praful . Inca una si sigur mai urmeaza. Pana modifica caietul de sarcini ( daca este cazul) pana se liciteaza sigur mai trece 1 an . Si stai sa vezi cand va fi licitatia pentru tramvaie si troleibuze. Daca le avem mai devreme de 2-3 ani mare minune. Dar stii cum e vorba aia "" Eu am vrut pentru bucuresteni dar alti m-au sabotat.

Bine macar ca pomenile ii ies la socoteala ,ca lucrurile cu adevarat necesare si serioase sunt ""ZERO""

400 de autobuze este un numar considerabil pentru oricare producator. Problema probabil a fost la bani...

Primarul nu poate sa spuna "eu am vrut dar nu s-a putut", nu iti da nimeni in pierdere, mingea este inapoi la primarie, sa vedem ce se alege, se cresc banii sau se scade calitatea.

Poate, daca revizuiesc numarul autobuzelor, le aluneca pixul si taie un 0 de la numarul celor de 12m si il pun la cele de 18m :lol:  :twisted:

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Haribo

Se pare ca a fost o greseala tehnica

Update la stirea de la hotnews
Ca urmare a deciziei Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) din data de 14 august 2017, ora 16.00  - termenul limita initial de depunere a ofertelor - , de a anula automat aceasta licitatie din cauza unei disfunctionalitati tehnice, cauzate de nepreluarea completa in sistem a informatiei privind prelungirea perioadei de depunere pana pe 16 august 2017, ora 16.00, din cauza zilelor libere de Sf. Maria (14 si 15 august), Primaria Capitalei este nevoita sa reia procedura de achizitie. Facem precizarea ca, inca din data de 8 august 2017, Primaria Capitalei prin Directia Achizitii a publicat in SEAP si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) un anunt de tip erata prin care termenul de depunere a ofertelor era prelungit pana in data de 16 august 2017, ora 16:00. Cu toate acestea, miercuri, 16 august 2017, SEAP  a instiintat PMB ca licitatia a fost anulata automat inca din data de 14 august 2017 deoarece, in afara de publicarea pe site a anuntului de prelungire a termenului, era necesara si o operatiune manuala de modificare a datei limita de depunere din 14 august ora 16.00 in 16 august ora 16.00. Subliniem faptul ca aceasta instructiune nu se regaseste clar explicata in Manualul de utilizare al platformei SEAP pentru autoritatile contractante, disponibil pe site-ul http://www.e-licitatie.ro. Mai mult decat atat, nu constituie o etapa obligatorie in derularea operatiunilor de publicare a anunturilor, ca dovada ca atat SEAP, cat si JOUE au publicat  anuntul de prelungire a termenului. Din consultarile pe care le-am avut cu reprezentatii Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei ni s-a comunicat ca s-a luat act de aceasta situatie si ca, in noul sistem electronic de achizitii publice (SICAP) care este in implementare, cu perspectiva de a deveni functional in luna octombrie 2017, astfel de modificari vor fi operate automat in sistem, fara interventie manuala ", se arata in comunicatul emis de municipalitate.

Nu pot sa fac copy/paste de pe pmb
http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6719

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 91

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”