Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227896 views
📖 Pagination options
- MikeT
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
MikeT
Care masina de pompieri, ca inca nu am vazut-o?!
Care masina de pompieri, ca inca nu am vazut-o?!
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Cum sa nu vezi masina de pompieri?
20170718_143307.jpg (882.54 KB; downloaded 2893 times)
Cum sa nu vezi masina de pompieri?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
neb1,
asa se intampla uneori in viata...
Literatura universala: "sa nu vezi padurea din cauza copacilor" !...
neb1,
asa se intampla uneori in viata...
Literatura universala: "sa nu vezi padurea din cauza copacilor" !...
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Stiu poza, dar nu am reusit sa ma concentrez si sa vad unde e ascunsa masina aia de pompieri.
Stiu poza, dar nu am reusit sa ma concentrez si sa vad unde e ascunsa masina aia de pompieri.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Fiti atenti ce fata are gigi cu seapca, si nici nu trebuie pusa o sageata spre el, deja are si ditai sageata
.
Fiti atenti ce fata are gigi cu seapca, si nici nu trebuie pusa o sageata spre el, deja are si ditai sageata
- MikeT
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
In ce sat este facuta fotografia aceasta? Cred ca s-a amesteat prin pozele de la Piata Sudului din Bucuresti, Capitala Romaniei.

In ce sat este facuta fotografia aceasta? Cred ca s-a amesteat prin pozele de la Piata Sudului din Bucuresti, Capitala Romaniei.

- misterr
-
Posted:
-
misterr
Stai liniștit, că dacă te duci la Piața Romană și o iei prin Lahovari pe Eremia Grigorescu, sînt unii care cresc în curte porci, găini...
Sau o iei invers, prin bd. Dacia, pe Griviței (zona între Mircea Vulcănescu și Berzei), tot cam așa.
Și atunci cum ai vrea să fie în Berceni, unde aproape începe porumbul?!
Stai liniștit, că dacă te duci la Piața Romană și o iei prin Lahovari pe Eremia Grigorescu, sînt unii care cresc în curte porci, găini...
Sau o iei invers, prin bd. Dacia, pe Griviței (zona între Mircea Vulcănescu și Berzei), tot cam așa.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nu vad care e problema sa ai plante (bine, nu buruieni ca aici
) in oras. De curand am fost in Slovenia, unde aveau lanul de porumb in oras. Arata foarte frumos vreau sa spun
Nu vad care e problema sa ai plante (bine, nu buruieni ca aici
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Acolo pe fundal e un teren viran cu vegetaţie spontană (de care nu se atinge nimeni, pe acelaşi principiu cu „Delta Văcăreşti” care e alături - probabil vrem să mai facem nişte „delte” mai mici).
Scopul pozei (prim-planul) era să arate că s-au asfaltat și bucățile rămase (în cazul ăsta intrarea pe str. Scorușului, intrarea la Mega Image, intrarea la școală etc.).
Acolo pe fundal e un teren viran cu vegetaţie spontană (de care nu se atinge nimeni, pe acelaşi principiu cu „Delta Văcăreşti” care e alături - probabil vrem să mai facem nişte „delte” mai mici).
Scopul pozei (prim-planul) era să arate că s-au asfaltat și bucățile rămase (în cazul ăsta intrarea pe str. Scorușului, intrarea la Mega Image, intrarea la școală etc.).
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Slovenia... Hai sa nu comparam. Au drumuri, au autostrăzi și casele arata într-un fel în sensul bun. Și încă ceva. Nu se surpa autostrada la ei.
cris_m wrote:
Nu vad care e problema sa ai plante (bine, nu buruieni ca aici) in oras. De curand am fost in Slovenia, unde aveau lanul de porumb in oras. Arata foarte frumos vreau sa spun
Slovenia... Hai sa nu comparam. Au drumuri, au autostrăzi și casele arata într-un fel în sensul bun. Și încă ceva. Nu se surpa autostrada la ei.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ai dovezi ?...
Sa le vedem !...
cris_m wrote:
De curand am fost in Slovenia, unde aveau lanul de porumb in oras. Arata foarte frumos vreau sa spun
Ai dovezi ?...
Sa le vedem !...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Baieti buni, urban farmers, eco-bio
misterr wrote:
Baieti buni, urban farmers, eco-bio
-
- cris_m
-
Posted:
-
📖 Pagination options